Abruzzo

Plămân verde al Italiei, plin de sate, tradiții și folclor

Hotelurile recomandate in Abruzzo

Vezi hartaVezi harta

Serena Majestic Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Montesilvano

Deschis direct pe plaja rezervată și nisipoasă, Serena Majestic se află la un kilometru de centrul de la Montesilvano, la 7 km de Pescara și de aeroportul său, în Abruzzo, regiunea parcurilor ...

La € 64 / persoană noapte

Serena Majestic Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Montesilvano

Serena Majestic Residence este situată direct pe plaja sa, la 2 km de centrul orașului Montesilvano, într-o regiune plină de sate, parcuri naționale istorice și multe zone protejate.

La € 140 / persoană noapte

Club Esse Mediterraneo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Montesilvano

Clubul Esse Mediterraneo este situat pe malul mării în Montesilvano. Ideal pentru familiile cu copii, oferă un amestec excelent pentru cei care doresc să se relaxeze pe plajă fără a se sacrific ...

La € 60 / persoană noapte

Apulia Hotel Europa Gran Sasso

Hotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Prati di Tivo 8.8 Fabulos

Ne aflăm în Prati di Tivo în Parcul Național Gran Sasso din Abruzzo, unde puteți trăi excursii de neuitat, drumeții pentru fiecare nevoie, pârtii de schi, iar la masă este întotdeauna petrec ...

Apulia Hotel Europe Garden Residence

Hotel starsHotel starsHotel stars Abruzzo Silvi Marina 8.6 Fabulos

Foarte panoramic în Silvi în provincia Teramo din Abruzzo. Oferă bungalouri de la 15 m² la 56 m² până la maximum 6 persoane. Divertisment, mini club, plajă privată și terenuri de sport

La € 29 / persoană noapte

Ce să vezi in Abruzzo

Abruzzo este o regiune situată în Italia centru-meridională, al cărui teritoriu este caracterizat de prezența munților, cum ar fi Gran Sasso, colinelor, văilor și litoralurilor care se deschid spre Adriatică. Numeroase sunt rezervele naturale ca Parcul național Abruzzo, Parcul de la Majella și cel de la Gran Sasso unde este posibil să zăriți vulturul real, lupul și ursul marsican. Văile abruțeze sunt pline de antiche și caracteristice sate și sătuțe în interior unde se țin târguri și sărbători populare și unde este posibil să vizitați mânăstiri și castele de mare interes. Aquila este caracterizată de un inestimabil patrimoniu artistic cum ar fi biserica de la San Bernardino, Castelul Celano, Basilica Santa Maria di Collemaggio și fântâna celor 99 lumânări, îmbogățită de tot atâtea măști în piatră. Versantul adriatic abruțez este caracterizat de lungi litorale de plaje nisipoase, cum sunt cele de la Pescara care este un important centru turistic, Tortoreto, Giulianova, Silvi Marina, Roseto și, coborând spre sud, Ortona, Vasto și San Salvo.

Abruzzo, cu al său tipic teritoriu, este în grad să ofre propriilor vizitatori diverse tipuri de vacanțe. În zona apeninică este posibil să petreceți o vacanță în numele sporturilor de iarnă cum sunt schiatul, snowboard și snowrafting, în localitățile Roccaraso, Pescasseroli și Rivisondoli. Iubitorii naturii se pot avântura în excursii pe jos sau în montainbike, trekking și plimbări în zonele protejate. Dealungul coastei este posibil, în schimb, să petreceți o vacanță de vară pe mare, în relax și distracție cu tipice sporturi de apă, vele, canoe, pescuit și windsurf.

Din punct de vedere al produselor alimentare și al vinului Abruzzo se bucură de o tradiție culinară bogată care arată feluri tipice diferite, care variază din provincie în provincie. Cu siguranță, printre felurile tipice ale regiunii, nu lipsesc macaroanele la chitară, scrippelle (tipice din Teramo), și felurile pe bază de pește cum ar fi ”scapece”, tipice zonei adriatice. Pentru cei care vor să se avântureze într-un tour etnogastronomic printre măslini și vițe de vie, pot vizita agenții locale și degustând vinuri de preț, uleiuri și alte produse lactate la fel de bune.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)