Serena Majestic Residence

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Serena Majestic se află la Montesilvano, la 7 km de Pescara, în centrul unei bogate zone comerciale și direct pe plajă. Residence dispune de garsoniere de 2 până la 5 locuri și de două camere de la 5 la 7 paturi, toate dotate de cameră de zi cu zonă de gătit cu grătare electrice, servicii de gătit, și strictul necesar, telefon, TV, zona de noapte și balcon. Pentru clienții care aleg semi pensiunea sau Pensiunea Completă, micul dejun, prânzul și cina sunt cu serviciu de bufet și show cooking, cu mese alocate de 8/9 persoane, deci în compania altor musafiri, în săli de restaurante climatizate. În plus este disponibil restaurantul Gulliver, deschis la prânz și la cină de pe 23/6 până pe 8/9 care efectuează un serviciu de livrare, în orarii stabilite. Pe plajă este și un bar la dispoziția oaspeților și bărci cu vele (nu în orariile de cursuri), windsurf și canoe, pedalo și teren de volleybeach. Pentru cei mici scăldatul este sigur (în apele cu fundal ce coboară lin) coboară lent pe mai bine de 20 m: la 5 metri de țărm sunt circa 20cm de adâncime. Caracteristicile fundalului pot varia cu timpul, la circa 30 m de țărm sunt stânci. Complexul nu are bariere arhitectonice și are la dispoziție scaunul cu rotile J.O.B. pentru a înlesni mișcarea persoanelor cu greutăți pe plajă și în mare, și la cerere , poate fi închiriată. Animația, mereu prezentă dar fără a fi invadentă, zilnic propune: Trezirea musculară ”Stretch and Tone”, Cursuri de Vele (colective), Trnee sportive, Acquagym, Dansuri de grup pe plajă, ”Joc/eveniment pe plajă”, Asistență pe plajă, o zonă amenajată ”Serenella Beach” rezervată copiilor de la Club-ul Serenino. Mai sunt în plus o pișcină de apă dulce cu trambuline la înălțimea de 1 m si 3 m, o pișcină de apă dulce cu tobogane de apă, o pișcină cu apă dulce rezervată copiilor, un parc încercuit pentru copii cu jocuri uriașe, saltele elastice, leagăne, tobogane și multe altele. Adulții pot sa beneficieze de Bluwellness, un mare centru de bunăstare dedicat celor care în vacanță vor să iși ofere o pauză de relaxare și de bunăstare. Propune tratamente estetice și de bronzare, masaje și percursuri wellness personalizate, Thermarium.

Localitatea
Sejururile în Abruzzo permit să aveți totul la îndemână, marea, muntele, arta, istoria și tradițiile. Un teren neatins și original, unic în Italia prin calitatea și diveritatea faunei și a florei, protejate în cele trei parcuri naționale, în parcurile regionale și în alte rezerve naturale (Abruzzo de fapt a fost denumită ”Regiunea Verde A Europei”).

De vizitat și de cunoscut
”Pescara Vecche”, între cursul Manthonè și strada Delle Caserme, este inima pulsantă a orașului frecventat ziua și noaptea și în orice anotimp. Pe aceste străzi, pline de restaurante tipice și locale deschise până seara târziu, se găsește Muzeul Casa Natale G. Annunzio unde este expusă o documentație a vieții și a operelor artistice ale poetului și Muzeul Genti d’Abruzzo, care păstrează istoria și tradițiile populare de la origini până în anii 1950. În centrul modern de la Pescara, lângă celebra piață Salotto se găsește Villa Urania- Antiche Maioliche de la Castelli, un muzeu găzduit într-o vilă de la optsute unde în interiorul său este expusă una dintre cele mai importante colecții mondiale de ceramică artistică de la Castelli.

Orașul Sant'Angelo, distant la 11 km de hotel, unde este posibil să admirați Collegiata de la San Michele care datează de la secolul al XII, Biserica de la S. Chiara și cea de la S. Francesco. La circa 20 km distanță, se găsește Atri, unde este posibilă admirarea mărturiilor artistice prețioase: Palatul Acquaviva, Teatrul Comunal, Biserica S. Agostino, Fântâna Canale de la Sec XIV și peșterile, o rețea de grote colegate între ele și construite în “opus signum”.

Chieti, se află pe o colină care separă apele afluenților râului Pescara de cele ale bazinului Alento și mai departe, masele de la Maiella și cele de la Gran Sasso de cele ale câmpiilor de la Adriatic, în varietăți panoramice unice prin bogăție și varietăți de peisaje. Este una dintre cele mai antice orașe ale Italiei, cu origini legendare- Chieti găzduiește Muzeul Național Arheologic, care postrează mărturiile treptelor celor mai importante din istoria arheologică abruzeze, printre care statuia Luptătorului de la Capestrano (VI sec î.Hr.) și Muzeul de la Civitella, care păstrează reperte ce provin din epoca paleolitică și din neolitic.

Vasto, situat pe o colină care coboară lent către mare, orașul păstrează multe mărturii din trecut: ruine ale vilei Augustee și resturi de așezăminte medievale; Castelul Caldoresco ridicat în prima jumătate a secolului XV; Palatul d’Avolos, situat în piața Prudente și construit pe resturile unui edificiu medieval din secolul XIV din care păstrează diferite detalii decorative. Pe coasta Vastese este posibil să admirați ”Trabocchi” vechi și caracteristiche construcții în lemn folosite un timp pentru pescuit.

Insulele Tremiti. Arhipeleagul este alcătuit din trei insule: San Dominio, San Nicola și Caprara. Marea este cristalină și limede, cu fundaluri rocioase care fac să fie apreciat în mod particular de practicanții de scufundări. Ajunși pe insule se pot închiria bărci din cauciuc pentru a merge spre descoperirea nenumăratelor insenaturi și golfulețe care le caracterizează.

Lacul de Penne este una dintre oazele faunistice cele mai interesante din regiune. În interiorul oazei este posibil să vizitați : Masseria dell'Oasi care sperimentează, în interiorul unei agentții agricole în rezerva Penne, producerea și trasformarea de produse de agricultura bilogică, laboratoriul dell'Oasi care dă posibilitatea clienților de toate vărstele să desfășoare activități tipice le trasformare a lemnului și a ceramicii.

Parcul Național Gran Sasso și Monti de la Laga
Parcul Național Gran Sasso se extinde pe 160.000 hectare și în interiorul său sunt incluse lanțurile muntoase de la Gran Sasso și Munții Laga. Flora Parcului prezintă un patrimoniu vegetal de mare valoare, și fauna este destul de diversificată și reprezentată de specii rare, cum ar fi lupul apeninic, pisica sălbatică, capra neagră, mistreții, veverițele și vulpile. Parcul este atraversat de o rețea deasă de cărări pentru excursii și de Ippovia de la Gran Sasso, se pot parcurge și în mountain bike. Teritoriul dezvăluie vizitatorilor săi sate medievale bine păstrate, arhitecturi rurale, castele, schituri și abate.

Parcul Național de la Majella, are o suprafață care se extinde în provincia Aquilla, Chieti și Pescara și alte 34 comune. Parcul este costituit de un masiv calcaros tăiat de canyonul de la Orfento, de la Selva Romana, de la Santo Spirito și de la Val Serveria. La Majella are vârful cel mai înalt pe muntele Amaro la mai bine de 2793 m. Fauna este destul de diversificată și este reprezentată de specii rare, cum ar fi lupul apeninic, pisica sălbatică și capra neagră. Parcul organizează pentru oaspeții săi: excursii pe jos, cu mountain bike și călare, excursii didactice ghidate, trekking, birdwatching, cicloturism, cățăratul sportiv și torrentism.

Parcul Regional De La Velino Sirente este un minuat șcenariu natural, un peisaj neatins care găzduiește o floră și o faună printre cele mai însemnate din centrul Italiei. Munții calcaroși de la Velino și de la Sirente, printre care se deschid și crestele de la Rocche, de la Pezza dei Prati del Sirente, se caracterizează prin întinderi de pereți stâncoși, de la gole de la Celano și San Venanzio și de la Grotte di Stiffe. Parcul de la Velino Sirente prezintă nenumărate oportunități de distracție vizitatorilor săi: excursii pe jos, excursii în mountain bike, cicloturism și excursii în noapte pentru a petrece o zi în natură și distracții.

Parcul Național d'Abruzzo, Lazio și Molise.
Parcul Național d'Abruzzo oferă nenumărate momente de a trăi total raportul sănătos și sincer cu natura, cultura, tradițiile și diferitele ambiente care îl caracterizează: de la crestele rotunjite la cărări abrupte tipice peisajului apeninic. Încă astăzi sunt se mai găsesc unele dintre speciile cele mai importante ale faunei italiene: ursul brun, capra neagră și lupul. Parcul pune la dispiziția vizitatorilor ghizi experți pentru a admira localitățile cele mai frumoase și liniștite, descoperind adevărata latură sălbatică a Parcului, prin excursii pe jos și în mountain-bike. Zona oferă în plus multe localuri unde se poate aprecia bucătăria tipica de la Abruzzo.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 17.00 - Check out până în ora 10.00.
Late Check out până la ora 14.15 pe cameră și plajă (cu plată).
Apartamentele sunt prevăzute de lenjerii de pat și de baie (nu de bucătărie).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti în restaurante și bar.
Sunt disponibile Residence Confort cu utilaje pentru persoanele cu handicap.
Curățenia este grija clinetului, schimbul de lenjerii se efectuează la saptămână.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
În anfiteatru spectacole în fiecare seara noi, de la musical la cabaret, de la comedie la varietate.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala 40, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola e Scopone.
Medicul din satul de vacanță este disponibil în orarii prestabilite, dimineața și seara, cu vizite gratuite.
Medicul din satul de vacanță este reperibil 24ore (pediatrul de la 17/06 până la 08/09).
Teren de tenis, de fotbal cu iarbă sintetică, teren polivalent (tenis și basket).
Conexine Wi-Fi în unele zone comune și în apartamentele Confort.
Lecții de dans de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Parc de joacă pentru copii, îngrădit, cu jocuri uriașe, leagăne, tobogane.
Trezire musculară ”Stretch and Tone”, cursuri de barcă cu vele (colective).
Turnee sportive,Acquagym, Dansuri de grup pe plajă.
Două terenuri de tenis, teren de bowling cu iarbă sintetică.
Beach volley, Ping-pong, Dive Center, tras cu arcul.
Pișcina cu apă dulce cu tobogane.
Pișcina cu apă dulce cu trambulini.
Pișcina cu apă dulce pentru copii.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino, SereninoPlus Club, Serenup și SerenHappy. Către GranSerena este diponibilă o echipă de peste 40 animatori care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Village Bluserena au, primele în Italia, marca de calitate ”VACANȚA PRIETENA COPIILOR” recunoscută de Federația națională Pediatri Cipe-Sispe-Sinspe. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Servicii cu plată
Închiriat auto și tranferimente.
Parcare închisă și nesupraveghiată.
Închiriat scaune cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închiriat biciclete (nu este permisă folosirea lor în complex).
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.

Activități
Servicii și tratamente în Centrul Termal și cel Bluwellness (cu plată).
Lecții de scufundări cu posibilitatea de cursuri PADI și închiriat accesorii (cu plată).
Lecții individuale pe barca cu vele (cu plată).
Excursii diferite (cu plată).

Restaurant
Serena Majestic oferă două Săli de Restaurant climatizate cu o bogată gamă de feluri servite la bufet (inclus micul dejun) și show cooking, garantând cel puțin 25 de feluri împărțite în aperitive calde și reci, felul întâi și doi, grătare de carne și de pește, nenumărate garnituri, prăjituri, fructe proaspete și diferite, vin la dozator și apă microfiltrată incluse pe timpul meselor; o selecție de vinuri locale în sticlă și alte băuturi sunt diponibile cu plata prin smart card. La dispoziție și la cerere se poate lua masa afară, la sac, în locul meselor principale. În interior este și pizzeria Gulliver care efectuază serviciul de livrare, la orarii prestabilite. Bucătăria pentru cei mici este gratuită pentru clienții care aleg pensiunea completă sau demi pensiunea, cu asistență și disponibilitatea de produse de bază în orariile meselor principale, accesibilă 24 din 24.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșilul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Residence cu vedere la mare € 49 pe săptămână de rezidență.
Residence cu terasă € 28 pe săptămână de rezidență.
Residence cu aer condiționat € 28 pe săptămână de reședință.
Card Club (obligatiorie de la 3 ani în sus) € 36 de persoană pe sejur, de la 5 nopți.
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de rezidence.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.
Umbrela în primul rând € 16 la zi până la 27/7 și de la 25/8, € 19 la zi de la 28/7 la 24/8.
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.
Șezlong de plajă (cu scaun de plajă inclus în preț) sau al doilea la schimb cu scaunul, de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână (ulterioare schimburi cu plată).
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe prima săptămână, € 49 pentru două săptămâni.
Parcare internă încercuită, nesupraveghiată, € 35 pe săptămână până pe 22/6 și după 25/8 ;€ 42 de pe 23/6 până pe 24/8.
Pensiune completă, pe zi de persoană €38 de pe 26/5 până pe 30/6 și de pe 25/8 până pe 15/9, €42 de pe 30/6 până pe 25/8. Semi pensiune, pe zi de persoană € 27 de pe 26/5 până pe 30/6 și de pe 25/8 până pe 15/9, €30 de pe 30/6 până pe 25/8.
Reducere copii la Pensiune Completă și la Semi Pensiune:
0-3 ani gratis, 3-8 ani reducere 70%, 8-12 ani reducere de 50%.
Curățenia finală obligatorie, de reședință € 45.

Reduceri 
Copii de la 0-3 ani gratis.
SPECIAL SEJUR LUNG ÎN RESIDENCE: pentru sejururi de minim 14 nopți, incluse în perioadele indicate mai jos, se alică următoarele reduceri: de pe 25/5 până pe 16/6 și de pe 25/8 până pe 15/9 reducere de 10%; de pe 16/6 până pe 11/8 reducere de 5% pe prețul camerei (excluse suplimentele).

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!