TH Ostuni

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

STAȚIUNEA OSTUNI

Stațiunea Ocascuni este un hotel de trei stele situat în frumosul "orașul alb" al Ocascui, înconjurat de peste 100 de hectare de parc. Arhitectura structurii se integrează perfect cu cea tipică a locului, distribuită în jurul pincisla pătrat. Forma plată a locului permite iubitorilor de ciclism să descopere verdele naturii. Oaspeții au acces la golfuri frumoase de nisip și roci, dotate cu șezlonguri și umbrele pentru a se bucura de un sejur frumos. Stațiunea Ocascii este o destinație perfectă pentru sportivi, copii și adolescenți.

STAȚIUNEA OSTUNI: CAMERELE

Statiunea Ocascuni dispune de 370 camere de diferite tipuri, toate renovate recent, dotate cu aer conditionat, televizor, seif, minibar (umpland cu taxa la cerere). Acestea sunt impartite in camere Comfort, situate in cea mai linistita parte a structurii; camere superioare si de familie cu doua camere si o baie.

Locality: Ostuni

The Th Ostuni Resort is located in Ostuni Marina in the province of Brindisi, just 9 km from Marina di Ostuni and 11 km from Ostuni. This property has easy access for guests with disabilities. The structure is surrounded by a beautiful park of over 100 hectares and has 3 coves of fine sand, alternated by cliffs.

Beaches distance

Th Ostuni Resort is located directly on the sea, has a private equipped beach, within walking distance. Beach service included in the club card (1 umbrella and 2 sunbeds per unit, starting from the 4th row, in coves or on the cliff or on the lawn).

Bay of Camerini
950 meters away reachable in 10 minutes walk
Plaia beach
2.2 km away on foot in 25 minutes
Lido Morelli beach
Just 2.8 km, reachable in 30 minutes on foot
Rosa Marina beach
Just 3.8 km, reachable in 7 minutes by car
Costa Merlata beach
Distant 5 km reachable in 8 minutes by car

Attractions distance

Costa Merlata
4.8 km away, reachable in 8 minutes by car
Terme di Torre Canne
10.8 km away by car in 12 minutes
Archaeological Museum of Egnazia
18.8 km away, reachable in 20 minutes by car
San Domenico golf
18.9 km away, reachable in 20 minutes by car
Nature Reserve of Torre Guaceto
Distant 19 km reachable in 21 minutes by car

Connections

Airport of Brindisi-Casale
33.8 km away, reachable in about 45 minutes by car
Bari Karol Wojtyla Airport
Distant 79,1 km reachable in 1.30 hour by car

RESTAURANTUL STUNI

Restaurantul principal, cu mese rezervate, oferă servicii de bufet pentru micul dejun, Ruzo și cină cu băuturi incluse în mese. La plajă, un alt restaurant este disponibil pentru prânz, prin rezervare cu meniuri ușoare și proaspete. Există două bare, una în pătrat și una lângă golf central.

Bucătăria italiană este protagonistul restaurantelor din stațiunea Ocascuni, cu ingrediente proaspete și de sezon, veți fi încântați de rețetele tipice ale locului; o atenție deosebită este acordată și copiilor și celor care au nevoi dietetice speciale. Cu formula all inclusive vă puteți bucura de produse precum cafea espresso, granit și băuturi răcoritoare la robinet. De la 12:00 la 23:30 veți găsi aperitive, vin, prosecco, bere*, amar* și Grappa*.
Super alcoolice și cocktailuri de la 20:30 la 23:30 la barul central; gustare pentru copii după-amiaza la TH Land.

* de asemenea, la barul de pe plajă

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!