Ostuni

Premiat cu steguleț albastru și cinci vele de Ligaambinetului pentru marea cea mai frumoasă a Italiei.

Hotelurile recomandate in Ostuni

Vezi hartaVezi harta

Ostuni Rosa Marina Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Ostuni

La câțiva pași de mare, în interiorul satului de vacanță internațional Rosa Marina. Structura rafinată în stil tipic mediteranean, înconjurată de splendidul șcenariu natural bogat în ...

La € 80 / persoană noapte

Riva Marina Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno

La câțiva pași de oaza naturalistică de la Torre Guaceto, în Salento, printre băi și golfulețe, Riva Marina este un resort de 4 stele care oferă propriilor oaspeți pișcine de peste o mie de ...

La € 63 / persoană noapte

La € 80 / persoană noapte

Ostuni se ridică pe trei coline și la o înălțime de 218 metri deasupra nivelului mării, situat la 8 km de coasta adriatică, este cunoscută și ca Orașul Alb datorită caracteristicului său centru istoric care un timp era vopsit în întregime cu var alb. Teritoriul său este parte integrală de la Murgia meridională, la granița cu Salento. Renumit centru turistic, din 1994 până în 2015 a primit mereu bandiera albastră și cinci vele de la liga ambientului pentru curățenia apelor coastelor sale și pentru calitatea serviciilor oferite, devenind orașul cu marea cea mai curată a Italiei.

În 2005 Regiunea Puglia a reconoscut comuna drept localitate turistică. "Città Bianca" Orașul alb, merită cu siguranță o vizită pentru a descoperi caracteristicile, comorile sale, parfumul pământului său și al mării, pentru caracteristica frumusețe a caselor sale albe de var, pentru marile sale panorame pe Adriatic care se văd din fiecare colț. Centrul istoric, păstrează intactă structura medioevală, străduțele, piețele, aleile strânte arcurile șigrațioasele scări înflorite care se dezleagă în urcușuri și coborâșuri sugestive. Un oraș plin de istorie, locuit încă de la Paleolitic așa cum este demonstrat de nenumăratele reperte arheologice și așezămintele rupestre. În 1998 a fost alesă “oraș de artă” pentru frumusețile sale istorice, artistice și peisagistiche.

Ostuni se caracterizează prin prezența unei faleze lungi nu mai puțin de 17km care permite accesul la ample plaje, unde se poate admira insistența vegetației mediteraneene și unde peisajul se face unic datorită alternanței de golfulețe nisipoase și coastă stâncoasă. Litoralul de la Ostuni reprezintă astăzi una dintre principalele atracții turistice balneare din întraga Puglie și din Italia. Structurile primitoare prezente variază de la sate de vacanță, camping, residence, apartamente, hotel de lux și resort, constituind o largă gamă de oferte capabile să satisfacă cele mai variate exigențe ale turiștilor.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)