Hotel Basiliani Resort & Spa

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

În orașul Otranto, unul dintre cele mai minunate localități din Salento, se ridică Basiliani Resort & Spa, un luxury hotel de 4 stele. Structura pune la dispoziția propriilor oaspeți 128 camere amenajate cu grijă și dotate de tot confortul, climatizare, tv lcd, frigobar, telefon, seif, uscător de păr, wi-fi. Camerele se alfă, în afară de clădirea principală și într-o dependance care se ajunge pe cele două scări externe și sunt amenajate și pentru persoanele cu dizabilități. Oaspeții au posibilitatea de a alege una dintre cele 55 camere Superior, multe dintre care sunt dotate și de balcon, și majoritatea cu vedere la pișcină, 8 Vip Room cu pat matrimonial și jacuzzi pentru care este prevăzut un pachet în întregime dedicat, 9 Suite Superior cu ambient dublu (cameră de intrare cu canapea extensibilă și cameră matrimonială), 56 camere Confort situate în depandance , (2 locuri ) cu pat matrimonial, unele cu balcon/patio. Basiliani Resort & Spa dispune de o pișcină externă, deschisă de pe 15 aprile până pe 15 octombrie, perfect inserită în contextul natural. Pișcina este colul ideal pentru cei care vor să se bucure de unele ore de pace pe timpul zilelor de vară, relaxându-se pe marea zonă solarium, înconjurată de magnifica grădină și amenajată cu șezlonguri și umbrele. Hotelul Basiliani dispune și de un centru congrese în măsura să găzduiască evenimente și manifestări până la 350 de persoane și reprezintă rama ideală pentru convegni, meeting, seminarii, coonferințe, expoziții, ceremonii. Printre punctele de forță ale structurii este imposibil să nu menționăm Melograno SPA, unde profunda cunoștință a tehnicilor de masaj și profesionalitatea unui staff vă vor face să regăsiți bunăstarea și să acoperiți armonia dintre minte și corp. Centrul Bunăstare dispune de o pișcină internă încălzită de 220 mp, dotată de paturi Whirpool hidromasaj; una dintre pișcine relax reîncălzită cu postări hidromasaj; o foarte bine amenajată zonă umidă cu saună finlandeză, baie turcească, duș emoțional; o sală hammam; numeroase săli masaje și tratamente; o mare zonă relax cu tisanerie; o SPA Suite. 

Localitatea
Orașul de la Otranto este unul dintre minunatele localități din Salento, se află pe partea orintală a Italiei și se deschide pe un splendid golf care poartă numele orașului. Cine hotărăște să petreacă propriile vacanțe la Otranto se vor găsi înconjurați de un ambient natural care lasă fără cuvinte. Ochii se pot piede în întinderea de pâmănt, dominată de vegetația mediteraneană și de o mare dintre cele mai limpezi mări ale Italiei.

De vizitat și de cunoscut
Castelul Aragonez, o structură de la 400 și pe mare, veche fortăreață militară proiectată de Ciro Ciri și construită între 1485 și 1498 de Fernando I D’Aragona, pe fundația unei construcții militare deja prezente ca operă a svevilor întâi și a turcilor apoi. Castelul prezintă un plan pentagonal, încongurată de un șanș de protecție, are trei turnuri cilindrice unghiulare și o mare stemă care aparținea lui Carlo V deasupra intrării.

Catedrala dedicata Sfintei Maria Annunziata, o fantastică operă de o imensă valoare artistică și istorică, din al XI lea secol: biserica păstrează resturi ale masacrului celor 800 fideli care, pe timpul invaziei turcilor din 1480, au tentat să reziste nelăsând propria religie. În interiorul bisericii se păstrează o comoară: mozaicul pavimental, adevărat și propriu operă de artă care reprezintă Pomul Vieții, calificat de mulți experți o enciclopedie a creștinismului.

Biserica lui San Pietro, caracterizată de o arhitectură bizantină cu o cruce grecească și celebră pentru bogăția afrescurilor păstrate în interior. Numele se datorează legendei că Sântul Pietru a trecut pe acolo pe drumul lui de la Palestina către Roma. Este vorba de biserica cea mai veche de la Otranto, făcând să ducă al său nucleu central chiar în al V lea secol.

Baia dei Turchi, un loc istoric unde soldații turci se opreau, cu o mare greu de egalat și cu a sa plajă caraibică, se ajunge parcurgând litoralul către Nord și veți avea impresia că vă aflați la caraibi.

Lacurile Alimini, la doar 8 km de Otranto, sunt două spendide bazine de apă dulce unul și sărat celălalt. Alimentate de diferite izvoare, înconjurate de o fantastică vegetație mediteraneană, sunt introduse de o fâșie de nisip alb alb.

Turnul Sant’Andrea și Turnul Ursului, unde coasta ia forma caracteristică de enorme insenature care, prin acțiunea continuă a vântului, se prezintă cu mari stânci șlefuite, sculptate, rotunjite. Frumoase sunt și tipicele stânci care se ridică din mare creând jocuri de forme și istorii legendare, cum ar fi cel de la ‘Două Surori’.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00- Check out până la ora 11.00.
Prânzul este servit de la 12.30 până la 14.30.
Cina este servită de la 19.30 până la 21.30.
Animale nu sunt admise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Roof garden.
Parcare privată.
SPA “Il Melograno”.
Conexiunde WI-FI în Hall.
Piano bar pe perioade stabilite.
Internet în camere cu colegament LAN.
Navetă de la și către plajă în baza disponibilității.
Pișcină în aer liber cu umbrele și șezlonguri.
Parc de joacă pentru copii, mini club la orarii prestabilite.
Serviciu de plajă cu umbrele și șezlonguri (cu excepția celor care aleg serviciu BB).
Mini croazieră în catamaran până la Baia Orte cu snorkeling și gustare la bord de la 27 mai până pe 30 septembrie (condițiile meteo favorabile).

Servicii cu plată
Frigo bar.
Sală congrese.
Serviciu spălătorie.
Serviciu în cameră.
Închiriat biciclete și auto.
Medic generic la cerere.
SPA (Parcurs bunăstare, masaje și tratamente).
Transferimente dedicati de la/către aeroportul și stații feroviale.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Excursii (cu plată).

Restaurant
Rafinatul restaurant ”Gli Ulivi” este caracterizat de o mare sală internă climatizată cu bar și o terasă externă cu vedre spre pișcină unde, în afară că este servit un mic dejun bogat la bufet cu dulce și sărat, Oaspeții pot să guste prânzul și cina la bufet cu particular meniu tipic bucătăriei puglieze, dar și naționale și internaționale (apă și vin de casă incluse). Pentru cină este posibil să cereți serviciul la masă pe terasa ”Gli Ulivi” (meteo permițând). Special Celiaci: în afara bufetului, se pun la dispoziție produse de bază: pâine, pastă și biscuiți; disponibil meniu vegan. De la 1 ianuarie până pe 31 martie și de pe 31 octombrie până pe 30 decembrie sunt disponibile doar tratamente B&B și HBB. În perioadele de joasă stagiune 01 ianuarie/25 mai și de pe 23 septembrie/ 30 demebrie, la discreția Direcției, serviciul la bufet poate fi sostituit poate fi înlocuit de serviciul la masă cu meniu de trei feluri.

Formula B&B
Cuprinde WI-FI în hall, LAN în cameră, pișcină, baby park, mini club (17 iunie/16 septembrie 10.00-13.00/16.00/19.30), piano bar de 2 ori pe săptămână (17 iunie/16 septembrie), parcare.

Formula HBB
Cuprinde mic dejun și cină la buffet, apa și vinul incluse, seară tipică pugliese, WI-FI în hall, LAN în cameră, pișcina, baby park, mini club (17 iunie/16 septembrie 10.00-13.00/16.00/19.30), piano bar de 2 ori pe săptămână (17 iunie/16 septembrie), parcare, lido nisipos cu umbrele și șezlonguri și navetă de la /către lido cu prenotație până la terminare. Serviciu la masă cu cină, la cerere, pe terasa Gli Ulivi, meteo permițând.

Formula FBB
Cuprinde micul dejun, prânzul (12.30-14.30) și cina (19.30-21.30) la buffet (apa și vinul inclus), seară tipică pugliese, WI-FI în hall, LAN în cameră, pișcină, lido nisipos cu umbrele și șezlonguri și navetă de la și către lido cu prenotare pâna la terminare, baby park, miniclub (17 iunie/16 septembrie; 10.00-13.00/16.00-19.30), piano bar de 2 ori pe săptămână (17 iunie/16 septembrie), parcare. Serviciu la masă cu cină, la cerere, pe terasa Gli Ulivi, meteo permițând. De pe 1° ianuarie până pe 31 martie și de 31 octombrie până pe 30 decembrie sunt disponibile doar tratamente B&B și HBB.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Accesul la zona Spa, masaje și tratamente.
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Suplimente
Masă extra € 20,00 de persoană.
Late check-out €20,00 de persoană la zi.
VIP Room € 40,00 de cameră la zi, include alocarea camerei VIP Room
cu bazin hidromasaj în cameră, coș de fructe și prosecco la sosire , halat de baie,
furnitură mini bar, parcurs bunăstare în SPA pe timp nelimitat.
Lido Balnearea - Alimini €15,00 la zi (1 umbrelă și 2șezlonguri și navetă de la/către il lido).

Reduceri
Pătuț gratuit.
Copii 0/3 ani gratis.
1 Copil de la 3 la 13 ani neîmpliniți gratis până pe 15 iulie și de pe 2 septembrie.
Plan Familia: 2+2 = 3 bilete (copii max 13 ani) de pe 15 iulie până pe 2 septembrie.
Special 1 adult + 1 infant 0/3 ani: plătesc 1 bilet intreg + 1 supliment singol.
Special 1 adulto + 1 copil 3/13 ani: plătesc 1 bilet întreg și unul redus de 25%.
In presența unui adult + 2 copii vor fi plătite 2 bilete, al treilea pat va fi redus.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!