Oferte de calatorie Pila

Oferă sate, hoteluri și reședințe în zona de schi Pila din Valea Gressanului

Hotelurile recomandate in Pila

Vezi hartaVezi harta

TH Pila

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Pila

TH Pila are vedere directă la zona de schi din centrul Văii Aostei, înconjurat de un peisaj uluitor, camerele au vedere la vale sau pârtiile de schi.

La € 65 / persoană noapte

Club Esse Pila 2000

Hotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Pila 9.2 Excepțional

Club Esse Pila 2000 este situat în Pila, direct pe pârtiile de schi, la mică distanță de telecabina care face legătura între Pila și centrul orașului Aosta, cu vederi uluitoare asupra Mont ...

La € 50 / persoană noapte

Oferte de cazare Pila:

Pila este o faimoasă stațiune de schi situată în districtul municipiului Gressan din Val d'Aosta, la sud de valea centrală a municipiului Gressan. Pila are o zonă de schi primară cu 70 km de pârtii distribuite pe altitudini diferite de 1.540 de metri inițiali, pârtiile de schi din Pila urcă pentru a atinge altitudini importante care culminează pe vârfuri de 2.750 metri deasupra nivelului mării.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)