Futura Style Chiusurelle

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Futura Style Chiusurelle se află în localitatea Torre Lapillo, la Porto Cesareo și este alcătuit dintr-o clădire centrală, din mai bine de 200 de vile înșirate una în spatele alteia, zonă de servicii și zonă sportivă.. Camerele  sunt dotate de tot confortul și sunt disponibile în tipologia Standard, Confort și Bicamere Family. Plaja, se ajunge cu serviciul de navetă, este la căteva minute de structură și este amenajată cu umbrele, șejlonguri, servicii, dușuri, bar și restaurente. Chiusurelle dispune de o mare pișcină cu zonă hidromasaj și zonă copii, terenuri sportive, un parc de joacă pentru copii, un anfiteatru cu pistă de dans în aer liber și de o zonă comercială cu bar. Oaspeții vor fi întreținuți de o atentă echipă de animație, pe zi și pe seară, care distrează mari și mici cu spectacole, petreceri la temă, jocuripe plajă și în pișcină, turnee sportive și activități cum ar fi cursuri colective de aerobică, dans, gimnastică în apă.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in după ora 16.30 până la 20.00 -Check out până la ora 10.00.
Animale nu sunt admise.
Sejur duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre 
Anfiteatru cu pistă de dans în aer liber.
Parcare auto în aer liber nesupraveghiată.
Parc de joacă pentru copii. 
Serviciu de concierge.
Depozit bagaje.
Reception 24 din 24.

Card Club
Include folosirea marei pișcine cu zona hidromasaj și zonă copii, folosirea celor două terenuri de tenis cu iarbă sintetică, teren de fotbal, animație pe zi și seară cu jocuri pe plajă și în pișcină, turnee sportive, cusruri colective de aerobică, dans, gimnastică în apă, cabaret, muzical, discotecă și petreceri la temă, baby, mini și junior club la oraii stabilite cu spații și activități dedicate, navetă de la și către plajă la orarii stabilite. 

Servicii cu plată
Iluminarea terenurilor sportive.
Serviciu plajă și punct de ristoro către stabiliment. 

Activitate
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).

Restaurant
Mesele sunt la bufet cu servire într-o sală internă climatizată și în zona externă, cu feluri tipice ale bucătăriei meditereaneene, regionale și naționale. Apa și vinul sunt incluse la mese. Săptămânal o seară salentină. Posibilitatea, la cerere, de alimente fără gluten, cu supliment.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur și Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Suplimente
Pătuț € 40 pe săptămână.
Mese pentru celiaci, la cerere, € 15 de persoană la zi.
Serviciu plajă din al 2 lea rând, obligatoriu, de apartament pe săptămână, € 70 până pe 01/07 și de pe 26/8, € 105 de pe 01/07 până pe 29/07, € 140 de pe 29/07 până pe 26/08; primul rând facultativ, de săptămână, € 105 până pe 01/07 și de pe 26/08, € 175 de pe 01/07 până pe 29/07, € 210 de pe 29/07 până pe 26/08 (la cerere și în funcție de disponibilități).
Card Club de pe 27/5 până pe 9/9 obligatoriu de plătit pe loc, de persoană pe săptămână, de pe 22/07 până pe 26/08 adulți € 42, copii 3/12 ani €35, până pe 22/07 și de pe 26/08 adulți €35, copii 3/12 ani €25, 0/3 ani nu plătesc.

Reduceri
Al cincilea pat -50%.
Al treiela pat de la 0/14 ani gratis.
A lpatrulea pat de la 0/14 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.
Promo 1 adult cu 1 copil de la 3/14 ani în Standard plătesc 1 bilet întreg și 1 redus la 50%.

Notă
Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!