Porto Cesareo

Sediu al zonei naturale Marina Protetta Porto Cesareo

Hotelurile recomandate in Porto Cesareo

Vezi hartaVezi harta

Futura Style Chiusurelle

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

La căteva minute de plajă, în localitatea Torre Lapillo, în Portul Cesareo, Futura Style Chiusurelle dispune de apartamente în stil mediteranean, pe o plajă privată, o pișcină, un anfiteatru ...

La € 89 / persoană noapte

Villaggio Punta Grossa Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

Village Punta Grossa, situat la nord de Porto Cesareo pe frumoasa Marea Ionică, este înconjurat de natură între păduri și zone protejate, precum Pădurea Arneo și Parcul Castiglione.

La € 100 / persoană noapte

Baiamalva Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

Aflat pe coasta Ionică din Salento, Baiamalva Resort este situat strategic între Porto Cesareo, Gallipoli și Ugento, oferind relaxare și distracție pentru întreaga familie.

La € 105 / persoană noapte

Residence Punta Grossa

Salento Porto Cesareo

Residence Punta Grossa: un complex turistic în Salento, la 300 de metri de plajă. Piscine, terenuri de sport, divertisment, baruri și restaurante pentru o vacanță independentă și relaxantă.

La € 61 / persoană noapte

Porto Cesareo este cu siguranță o celebră zonă de mare interes turistic a Italiei, datorită prezenței de splendide plaje și de moderne și nenumărate structuri turistice care an de an găzduiesc mii de turiști care populează Salento. Localitatea se contradistinge prin prezența de 17 km de minunată coastă, cu zone de litoral jos și plăcut, cu lungi și amplie zone nisipoase. Porto Cesareo este un punct de referiment pentru turismul Salentin datorită prezenței de discoteci și locale care asigură maximul distracției. 

Lungile plaje de la Porto Cesareo se caracterizează prin multele faleze amenajate care oferă orice tip de confort, pentru a îndulci zilele la mare. Același stabilimente seara se transformă în adevărate discoteci sub cerul liber, cu muzică aleasă, cocktail bar și bună animație. Locația acestora este de nedepășit: plaja, cerul înstelat, briza marină, ideale pentru a vă distra toată noaptea, începând dansul, în multe cazuri, de la apus cu începerea unui Happy Hour. Localele cele mai cunocute sunt ”Orange Sun” și ”Bahia del Sol” împreună cu binecunoscutul ”Tabù”, care nu din întâmplare are ca slogan ”Fashon beach”. Porto Cesareo oferă un divertisment asigurat, de zi și de noapte, tinerilor și nu numai. Fiecare poate trăi la maxim propriile vacanțe, rămâne doar problema de a alege cel mai bun local pentru a petrece propriile seri.

Fiind una dintre destinațiile cele mai cunoscute ale turismului de vară Salentin, Porto Cesaro are în calendarul său evenimente și întâlniri care fac și mai animat ”frumosul sezon”. Tipicele târguri ale orașului se alternează cu sărbătorile religioase dedicate sfinților protectori, la celebrări participă locuitorii și vizitatorii. An de an se țin târguri cu stand de produse tipice, muzică populară, spectacole vizitatorilor care vor să guste bunătățile oferite de mare și pregătite după tipica tradiție culinară locală.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)