Porto San Paolo

Hoteluri, sate, reședințe și case de vacanță în Porto San Paolo

Hotelurile recomandate la Porto San Paolo

Vezi hartaVezi harta

Hotel Il Faro di Molara

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sassari Porto San Paolo 8.8 Fabulos

Hotelul Il Faro Di Molara este situat într-o poziție privilegiată în centrul frumos al orașului Porto San Paolo, la mică distanță de mare, Costa Smeralda, Tavolara și San Teodoro.

La € 50 / persoană noapte

Porto San Paolo

Satul de pe litoral Porto San Paolo este situat în Gallura, în partea de nord-est a Sardiniei. Zona oferă o splendidă coastă cu vedere la zona marină a Tavolara și un hinterland deluros.

Teritoriul are o destinație pentru fiecare tip de turist, atât pentru cei care iubesc marea cât și pentru cei care iubesc frumusețile naturale, pitorești, istorice și arheologice. Nu lipsesc centrele pline de viață de noapte, discotecile, evenimentele, oportunitățile de cumpărături.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)