Portugalia

Descoperiți farmecul soarelui, mării și culturii într-o singură călătorie!

Hotelurile recomandate în Portugalia

Vezi hartaVezi harta

Charming Blue

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 9.3 Excepțional

Este situat în Vila do Porto din Santa Maria. Oaspeții se pot bucura de barul proprietății. Camerele cu TV si canale prin cablu, au vedere la mare sau la piscina, dotate cu tot confortul modern.

La € 85 / persoană noapte

Hotel Colombo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 7.7 Foarte bun

Descoperă eleganța Hotelului Colombo: la doar 10 minute de Vila do Porto și Praia Formosa, oferind 87 de camere cu vedere panoramică și confort exclusiv!

La € 36 / persoană noapte

Pensão Francisca

Hotel starsHotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 9.3 Excepțional

Açorele sunt un paradis natural în mijlocul Atlanticului, iar Pensão Francisca este alegerea perfectă pentru vacanța ta în Açore. Profită de ofertele noastre hoteliere pe insulele Açore și ...

La € 47 / persoană noapte

Azores Youth Hostels

Hotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 8.7 Fabulos

Azores Youth Hostels oferă cazare convenabilă și confortabilă tinerilor călători în frumoasele insule Azore. Rezervă acum și bucură-te de frumusețea naturală a arhipelagului portughez!

Ce să vezi în Portugalia

Portugalia

Portugalia este o destinație unică de călătorie, care oferă o combinație perfectă de plaje frumoase, delicii culinare delicioase, orașe istorice fermecătoare și o cultură bogată. A vizita Portugalia înseamnă a te scufunda într-o lume fascinantă plină de viață, în care fiecare colț al țării oferă o experiență de neuitat.

Începeți-vă călătoria în capitala vibrantă, Lisabona, cu străzile sale pietruite, tramvaiele colorate și priveliștile panoramice fascinante de la Castelul Sf. Gheorghe. Apoi continuați spre Porto, renumit pentru podgoriile sale magnifice și orașul vechi caracteristic de pe malul râului Douro.

Pentru iubitorii de natură, Parcul Național Peneda-Gerês oferă drumeții splendide prin păduri, cascade și priveliști panoramice uluitoare și, dacă sunteți un pasionat de sporturi nautice, plajele Portugaliei sunt perfecte pentru surfing și sporturi acvatice. Pentru cele mai originale și captivante experiențe există insulele Azore, caracterizate de o natură ireprimabilă și autentică.

Nu ratați ocazia de a gusta câteva dintre deliciile culinare portugheze, cum ar fi faimosul bacalhau (codul), deliciosul pastel de nata (desert pe bază de smântână) și renumitul vin de porto.

Pe scurt, Portugalia este o destinație care nu dezamăgește niciodată, cu o varietate de atracții care să mulțumească toate tipurile de călători. Planifică-ți călătoria acum și lasă-te captivat de frumusețea și cultura acestei țări minunate.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)