Explorați Azore: paradisul natural al Atlanticului

Vizitați Azore, o frumusețe unică și o natură neatinsă

Gli hotel consigliati la Insulele Azore

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Charming Blue

  Sfanta Maria

9,32 commenti

Vai alla tua lista
Charming Blue
Preț de la

€ 85

Este situat în Vila do Porto din Santa Maria. Oaspeții se pot bucura de barul proprietății. Camerele cu TV si canale prin cablu, au vedere la mare sau la piscina, dotate cu tot confortul modern.

Hotel Colombo

  Sfanta Maria

7,71 commento

Vai alla tua lista
Hotel Colombo
Preț de la

€ 33

Într-o poziție panoramică, Hotelul Colombo este situat la doar zece minute cu mașina de centrul orașului Vila do Porto și de frumoasa plajă din Praia Formosa. Are 87 de camere, dintre care 4 ...

Pensão Francisca

  Sfanta Maria

9,31 commento

Vai alla tua lista
Pensão Francisca
Preț de la

€ 60

Açorele sunt un paradis natural în mijlocul Atlanticului, iar Pensão Francisca este alegerea perfectă pentru vacanța ta în Açore. Profită de ofertele noastre hoteliere pe insulele Açore și ...

Vai alla tua lista
Azores Youth Hostels
Preț de la

€ 14

Azores Youth Hostels oferă cazare convenabilă și confortabilă tinerilor călători în frumoasele insule Azore. Rezervă acum și bucură-te de frumusețea naturală a arhipelagului portughez!

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Insulele Azore: cosa vedere

Le migliori destinazioni da esplorare

Insulele Azore

reprezintă o destinație perfectă pentru cei care caută o vacanță în natură, liniște și descoperirea unor locuri unice în lume. Situate în mijlocul Atlanticului, la jumătatea drumului între Europa și America, cele nouă insule vulcanice oferă peisaje spectaculoase, o floră și faună unică în lume și o cultură autentică și genuină.
 
Pentru a petrece o vacanță în insulele Azore, puteți alege între numeroase opțiuni de cazare, printre care hoteluri, apartamente și B&B-uri. Hotelurile din Azore sunt dotate cu toate facilitățile moderne și oferă o vedere panoramică impresionantă asupra apelor cristaline ale oceanului. În plus, multe hoteluri din insulele Azore organizează excursii și activități pentru oaspeții lor, cum ar fi excursii cu barca, scufundări, plimbări cu călărețul și multe altele.
 
Insulele Azore oferă multe oportunități pentru iubitorii de natură. Munții vulcanici, pădurile verzi, cascadele și plajele nisipoase sunt doar câteva dintre atracțiile naturale care pot fi admirate în Azore. În plus, fauna marina a insulelor este una dintre cele mai bogate și variate din lume, cu balene, delfini și broaște țestoase care populează apele din jurul insulelor.
 
Insulele Azore sunt și un loc ideal pentru cei care doresc să se imerseze în cultura locală. Bucătăria tradițională din Azore, bazată pe pește proaspăt, carne și legume locale, este o adevărată delicatesă pentru papilele gustative. În plus, tradițiile populare ale insulelor, cum ar fi dansul folcloric și producția artizanală de ceramice și textile, sunt încă vii și pot fi descoperite în timpul unei vizite la insule.
 
În concluzie, insulele Azore reprezintă o destinație perfectă pentru vacanțe, capabilă să ofere natură, cultură și relaxare. Rezervați-vă acum sejurul la insulele Azore și pregătiți-vă să trăiți o experiență de neuitat.
VEZI HARTA