Explorați Azore: paradisul natural al Atlanticului

Vizitați Azore, o frumusețe unică și o natură neatinsă

Hotelurile recomandate la Insulele Azore

Vezi hartaVezi harta

Charming Blue

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 9.3 Excepțional

Este situat în Vila do Porto din Santa Maria. Oaspeții se pot bucura de barul proprietății. Camerele cu TV si canale prin cablu, au vedere la mare sau la piscina, dotate cu tot confortul modern.

La € 85 / persoană noapte

Hotel Colombo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 7.7 Foarte bun

Descoperă eleganța Hotelului Colombo: la doar 10 minute de Vila do Porto și Praia Formosa, oferind 87 de camere cu vedere panoramică și confort exclusiv!

La € 36 / persoană noapte

Pensão Francisca

Hotel starsHotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 9.3 Excepțional

Açorele sunt un paradis natural în mijlocul Atlanticului, iar Pensão Francisca este alegerea perfectă pentru vacanța ta în Açore. Profită de ofertele noastre hoteliere pe insulele Açore și ...

La € 47 / persoană noapte

Azores Youth Hostels

Hotel starsHotel stars Insulele Azore Sfanta Maria 8.7 Fabulos

Azores Youth Hostels oferă cazare convenabilă și confortabilă tinerilor călători în frumoasele insule Azore. Rezervă acum și bucură-te de frumusețea naturală a arhipelagului portughez!

Ce să vezi la Insulele Azore

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Insulele Azore

reprezintă o destinație perfectă pentru cei care caută o vacanță în natură, liniște și descoperirea unor locuri unice în lume. Situate în mijlocul Atlanticului, la jumătatea drumului între Europa și America, cele nouă insule vulcanice oferă peisaje spectaculoase, o floră și faună unică în lume și o cultură autentică și genuină.
 
Pentru a petrece o vacanță în insulele Azore, puteți alege între numeroase opțiuni de cazare, printre care hoteluri, apartamente și B&B-uri. Hotelurile din Azore sunt dotate cu toate facilitățile moderne și oferă o vedere panoramică impresionantă asupra apelor cristaline ale oceanului. În plus, multe hoteluri din insulele Azore organizează excursii și activități pentru oaspeții lor, cum ar fi excursii cu barca, scufundări, plimbări cu călărețul și multe altele.
 
Insulele Azore oferă multe oportunități pentru iubitorii de natură. Munții vulcanici, pădurile verzi, cascadele și plajele nisipoase sunt doar câteva dintre atracțiile naturale care pot fi admirate în Azore. În plus, fauna marina a insulelor este una dintre cele mai bogate și variate din lume, cu balene, delfini și broaște țestoase care populează apele din jurul insulelor.
 
Insulele Azore sunt și un loc ideal pentru cei care doresc să se imerseze în cultura locală. Bucătăria tradițională din Azore, bazată pe pește proaspăt, carne și legume locale, este o adevărată delicatesă pentru papilele gustative. În plus, tradițiile populare ale insulelor, cum ar fi dansul folcloric și producția artizanală de ceramice și textile, sunt încă vii și pot fi descoperite în timpul unei vizite la insule.
 
În concluzie, insulele Azore reprezintă o destinație perfectă pentru vacanțe, capabilă să ofere natură, cultură și relaxare. Rezervați-vă acum sejurul la insulele Azore și pregătiți-vă să trăiți o experiență de neuitat.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)