Charming Blue Hotel

9,3 2 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Albastrul fermecător

este situat în Vila do Porto. Oaspeții se pot bucura de barul proprietății. Fiecare cameră este dotată cu TV cu canale prin cablu. Unele camere au vedere la mare sau la piscină.

Camerele

sunt dotate cu baie privată și au Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. În zonă sunt oferite o serie de activități, cum ar fi scufundări, ciclism și drumeții. Aeroportul Santa Maria este la 3 km de proprietate.

Vila do Porto

este un oraș portuar situat pe insula Santa Maria din Azore. Cunoscut pentru casele sale pitorești și colorate, istoria sa plină de aventuri și plajele sale spectaculoase, Vila do Porto a devenit o destinație turistică din ce în ce mai populară în ultimii ani.

Insula Santa Maria este cea mai sudică insulă din Azore și oferă o gamă largă de activități, inclusiv drumeții, plimbări cu barca și scufundări. Cu un climat blând pe tot parcursul anului, Santa Maria este locul ideal pentru cei care caută o vacanță relaxantă și în mijlocul naturii.

Vila do Porto oferă o gamă largă de servicii, inclusiv restaurante, baruri și magazine, toate amplasate la doar câțiva pași de coastă. Orașul este, de asemenea, punctul de plecare ideal pentru a explora restul insulei Santa Maria, cu multe atracții și activități în apropiere.

Dacă căutați o destinație turistică autentică și fascinantă, nu ratați ocazia de a vizita Vila do Porto pe insula Santa Maria. Această comoară ascunsă a Azorelor este locul ideal pentru o vacanță de neuitat.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!