Prestine

Mic sat picoresc de pe Valea Camonica

Hotelurile recomandate la Prestine

Vezi hartaVezi harta

Hotel Oasi Verde

Hotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Prestine

Hotelul are piscină, solar, grădină, bar cu spațiu mare umbrit pentru odihnă, o terasă însorită cu vedere panoramică asupra satului, munților și văii.

La € 47 / persoană noapte

Palace Resort Pontedilegno

Hotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Prestine 8.2 Fabulos

La 600 de metri de centrul orașului Pontedilegno, cu centrul de wellness, Jacuzzi, saună finlandeză, baie turcească, duș emoțional, sală de relaxare și mini club, și apartamente dotate cu ...

La € 62 / persoană noapte

Prestine până în 2016 a fost o comună a Văii Camonica, în provincia Brescia, din Lombardia. Din acel al, însă, a luat numele de Borgo di Prestine și a devenit cartier al comunei Bienno. Poziția strategică a acestei localități a permis să fie, până acum cățiva ani, o zonă independentă, ca punct de intrare pe Valea Camonica.

Cine vine în vacanță la Prestine poate să viziteze biserica parohală de la Sant Apollonio, Biserica Santa Maria delle Consolazioni, morminte romane și zidurile castelului medieval. În aceeași măsură este posibil să vizitați în zonele limitrofe localitatea Chiari și cea din Lonato.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)