San Cataldo

Marina Leccesi perlă a Salento printre păduri verzi și o mare cristalină.

Hotelurile recomandate la San Cataldo

Vezi hartaVezi harta

Campoverde Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento

La câțiva pași de mare, înconjurat de o pășune luxuriantă de pini de 8 hectare, Campoverde Residence este alegerea ideală pentru familii și pentru cei care iubesc contactul cu natura.

La € 28 / persoană noapte

Campoverde Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento

La câțiva pași de mare, înconjurat de o deasă pădure de 8 hectare, Campoverde Village reprezintă alegerea ideală pentru familii și pentru cei care iubesc contactul cu natura.

La € 65 / persoană noapte

San Cataldo

San Cataldo este o localitate balneară udată de Marea Adriatică, în provincia Lecce. Această localitate are o importanță storica relevantă cu rădăcini în epoca Romană, perioadă în care a fost un important port, dedicat imperatorului Adriano, unde a debarcat Octavian la primirea veștii morții lui Cezar. Decăzut din folosință, San Cataldo, s-a transformat într-o mlaștină, apoi a fost recalificat în epoca fașcistă de Opera Națională Combattenti. Rămân intacte până astăzi spendidele ziduri ale portului roman.

San Cataldo este o destinație minunată pentru cei care vor să petreacă o vacanță în numele splendidei mări pe care o oferă, al soarelui, ale peisajelor și ale bunei bucătării tradiționale care o caracterizează. Frumoasa ramă marină oferă diverse activități tip: windsurf, kitesurf și vele. La Marina de la San Cataldo este și mai caracteristică datorită prezenței Pădurilor de tip mediteranean care o înconjoară. Puțin mai la sud găsim Oaza naturală Cesine, administrată de WWF, în zilele noastre este cea mai importantă zonă umidă de la Salento, populată de diferite specii de păsări migratoare, pești și anfibi, plină de păduri și de vegetație mediteranenană. Duna a păstrat statul său original natural și păstrează diferite specii vegetale destul de rare din Salento.

Printre activitățile interesante în mod particular la San Cataldo, se numără Portul și clubul de navigație, unde este posibil să închiriați bărci pentru a vă bucura mai bine de coastele minunatei mări Adriatice. San Cataldo este destinația ideală pentru cei care caută o vacanță la mare, dar în același timp nu vor să renunțe la cultură, la artă, la tradiția locală și la viața de noapte a orașului Lecce care este la doar 10 km.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)