Hotel Sansicario Majestic

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotel Sansicario Majestic 4 Stele, se află în localitatea Sansicario (TO) la 1700 metri altitudine în complexul schiistic internațional de la Vialattea, la 8 km de Sestriere la 20 Km de frontiera cu Franța. În posiție însorită, se bucură de o vedere spendidă, pe o parte a muntelui Chaberton și pe alta a câmpiilor de la Fraiteve. Cei 400 Km de piste de orice grad și nivel (7 verzi, 67 albastru, 97 roșii și 41 negre) toate colegate schi în picioare și cele 69 implanturi de urcat situate între 1.380 și 2.800 metri altitudine, fac ținta ideală pentru iubitorii de schi. În orariile de deschidere a pistelor este disponibil un serviciu navetă de la și către hotel către implanturi (circa 500 m și 3 minute de parcurs) și către centrul comercial. La poalele implanturilor sunt disponibile depozite de schi gratuite cu dulap rezervat. Hotelul dispune de 150 camere primitoare și bine amenajate și multe servicii pentru vacanța toatei familii: animație pentru adulți și copii cu spectacole serale și activități ludico-creative pentru copii, bogată ofertă restaurant și serviciu de Bucătărie mămici. Detalii în pagina de animație. Pentru iubitorii de sport și de bunăstare: pișcină acoperită și încălzită, sală de sport și Centru Wellness. Detalii în pagina Sport & Wellness. Hotelul dispune de restaurant, acesorii , parcare externă gratuită nesupraveghiată și garaje cu plată (accesibil direct din interior), diponibil la cerere și în baza dsiponibilității, conexiune wi-fi gratuită în tot Hotelul, vânzare de țigări în interior, încărcare telefonică, ochelari, scufie și papuci de pișcină. În Hotelul Sansicario Majestic animalele nu sunt admise.

Sansicario este un cartier al comunei Cesana Torinese de care o despart doar 3,4 km. De la Sansicario Borgo se ajunge la Sansicario Alto ( pe poalele de vest ale muntelui Fraiteve, în Alta Val Susa) de unde pleacă implanturile.

Pistele pentru schiat alpin se deznoadă aproape exclusiv în păduri și sunt colegate sus la Sestriere și la Sauze d Oulx, în timp ce la vale cu Cesana Torinese. Schiitori mai experți pot să urce până la 2700 m ai Muntelui Fraiteve, în timp ce cei care vor să încerce primele emoții pe zăpadă pot să schieze pe piste mai ușoare pe lângă localitate. Cei mici pot găsi distracția în babyparc. Două pincte în favoare localității schiistice sunt neaglomerarea de pe piste și buna expoziție la soare a cărărilor. Alte oprortunități sunt freeride, schi alpinistic și excurisiile, percursuri pentru rachete de zăpadă.

Sansicario este situată la 1.700 metri și a fost construită către sfârșitul anilor 60 pe proiectul architectului francese Laurent Chappis, ca o stațiune schiistică ski total. Caracteristică este monorotaia, un teleferic desemnat de Pininfarina, care unește centrul cu residence inferior cu 2 cap de linea și o stație intermedie.

Sansicario a găzduit garele de Super Gigante și Coborârea Liberă de Sci Alpino Feminin pe timpul Olimpiadelor din 2006. Pentru acest eveniment a fost desenată special pentru competiții de coborâre liberă pentru superG femminile, pista foarte tehnică, Fraiteve Olympique,pe care o semnalăm.

Pișcină încălzită
Gratis la dispoziția Oaspeților o pișcina acoperită și încălzită (deschisă la orari prestabilite) cu asistența personalului calificat. Parteciparea la lecții de acquagym. Papucii, scufia și ochelarii sunt cu plată.

Spa și Fitness
Intrarea gratis la sala amenajată cu aparate izotonice. Cu plata Card Club Wellness (rezervată celor peste 14 ani) se are dreptul al accesul la Centrul Wellness cu trei bazine hidromasaje Jacuzzi, trei saune, baie turcească, duș emoțional și zonă relax cu vedere Monte Chaberton. Sunt disponibile, cu plată, masaje și tratamente estetice.

Alte Servicii
În Hotel vânzare de tabac, încărcări telefonice, ochelari, scufie și papuci de pișcină.

Pentru amicii cu dizabilități, Bluserena fără bariere
Sansicario Majestic este un hotel lipsit de bariere arhitectonice și amenajat pentru amici cu dizabilități. Sunt disponibile camere pentru persoane cu handicap, loc rezervat în parcare. Nu sunt prevăzute însoțiri individuale.

Wi-Fi
Conexiune wi-fi gratuită în tot Hotelul.

Parcare și garaj
La disposiția Oaspeților parcarea externă nesupraveghiată gratuită și garaj (accesibil direct din interior), disponibil la cerere cu plată, până se termină locurile.

Animale
Animalele nu sunt admise.

Smart card
La sosirea în Hotel vă va fi înmânat un Smart Card reîncărcabilă preplătită care trebuie folosită pentru plata la bar și la restaurant. Creditul restant nefolosit, va fi restituit.

Documente de identitate la solire
La sosire este obligatoriu să arătați documente care să confirme vârsta tuturor componeților prenotării, inclusiv ai minorilor de orice vârstă, conform articolului 109 Testului Unic al legii din Publica Siguranță. În lipsă hotelul aplică reducerea pentru faza superioară.

Servicii cu plată
În afara celor indicate în lista de prețuri, lecții de schiat, închiriat echipamente schi, ski-pass (se pot achizi direct în Hotel), excursii, transfer, serviciu de spălătorie, folosirea seifului la recepție.

Închiriat echipamente în Hotel cu livrarea pe piste
Posibilitaatea de a înhiria în Hotel o largă gama de echipamente de schi la tarife convenționate Bluserena, cu luarea în primire directa în propriul dulap personal, în interiorul depozitului Sci încălzit și furnit gratuit, prezent la baza implanturilor.

Fun park
Către plecare cu funivia, la 500 metri de Hotel, două parcuri de distracție pentru cei mici, din care unul gen tabără. Gratis la dispoziția oaspeților două tapis rulant pentru a face primii pași pe zăpadă, mini scripete și mini sală de cățărat cu alunecare; cu plată, cu tarife convenționate Bluserena, saltele elastice pentru distracții săltate, Carosello și Castel umflat.

Școala Schi Sansicario Action
Prezentă cu operatori calificați în interiorul Hotelului, la orarii prestabilite. Disponibile cursuri colective pentru toate vârstele și nivele de tarife convenționate Bluserena pentru clienții care cumpără serviciul la prenotare, prin Booking Bluserena. La dispoziția Oaspeților intrarea gratuită la Fun Park și reduceri în tiate magazinele “Action Gallery” către centrul comercial de la Sansicario. Cursuri colective cu o durată de 15 ore împărțite în 5 zile consecutive de la ora 10.00 până la ora 13.00 de luni până vineri (în perioadele de Revelion, Bobotează și Carnaval orariul de dimineață este garantat doar la cursurile prenotate contextual la sejur). Activarea cursurilor colective este subordinată unui număr minim de 4 participanți pentru curs.

Club pentru cei care nu schiază
Oaspeții care n u schiază pot să petreacă o plăcută vacanță partecipând gratis la plimbările propuse de ”Clubul celor care nu schiază”, în compania animatorilor noștri. Pentru a respira toată atmosfera pe care o vacanță pe zăpadă o poate oferi, vor urma o serie de propuneri și activități create ”pe măsură” pentru a satisface orice exigență, în particular atenție dată Oaspeților cărora nu le place să schieze.

Excursii în snowmobil
Un mod magic de a trăi natura iarna cu fantastice excursii în snowmobil (cu ghid) printre parcursurile de la Pragelato și Sestriere, în fantastice cărări înzepezite și păduri.

Cina în Baita cu snowmobil
Pentru a împărți în plăcută companie sau cu amicii o seară perfectă, propunem o plăcută cină în cabană care se ajunge cu snowmobilul.

Sled dogs - câini de sanie
Un mod neobișnuit pentr a aprecia natura iarna este sugestiva excursie printre pădurile de la Sestriere cu frumoșii câini Husky.

Rachette de zăpadă
Plimbări cu ghid pentru jumătate de zi sau întreaga zi, pentru toate nivelele, prin împrejurimile de la Sansicario, cu panorame care lasă fără cuvinte.

Seară în Villaggi în discotecă
Pentru iubitorii de distracție și de movida de noapte, seară pentru toate hotelurile din zonă în discoteca Tabata de la Sestriere, unul din loclalele cele mai glamour din compexul de pe Vialattea.

Excursie la Briançon
O ocazie pentru a vizita și a face shopping în sugestivul și anticul sat înalt medieval cel mai vechi din Europa. 

Torino
Ieșiri organizate în autobuzpe jumătate de zi sau toată ziua în centrul vechi de la Torino printre arhitectură istorică și artă contemporană. Posibilitatea de shopping în cele mai bune magazine ale orașului. Detalii și condiții de vânzare pentru porpunerile mai sus indicate sunt diponibile în Hotel către Desk Programma Escursioni.

Restaurant și Bar
Un primitor restaurant cu serviciu la bufet pentru micul dejun și prânz, servire la masă la cină. La dispoziția oaspeților un bar. Pentru prietenii celiaci: Hotelul dispune de unele produse de bază, confecționate, fără gluten. Nu se garantează absența totală ce centaminare întrucăt bucătăria este unică.

Bucătăria mămici
Părinții care vor să gărească și să pregăteasă păpici pentru proprii copii pot folosi bucătăria mămici, ci disponibilitatea de produse de bază în orariile meselor principale, acesibilă 24 din 24. Este amenajată cu grătare electrice, frigider, chiuvetă, mese, scăunele, crăticioare, încălzitor de biberoane, cuptor cu microunde, blender, sterilizator și omogeneizator. În orariile meselor pricipale sunt la dispoziție ciorbițe vegetale și de carne, creme de verdețuri, paste, felii de carne, pește, salam, lactate, fructe proaspete, lapte proaspăt, yaurt, gemuri, ceai și mușețel, biscuiți (nu sunt disponibile omogenizate, brânzeturi și lapte pentru bebeluși nici lichid nici praf).

Semi pensiune
Cuprinde micul dejun la bufet, cină cu serviciu la masă rezervată, bufet de aperitive, garnituri și fructe. Apă microfiltrată și vin la dozator gratuite pe timpul meselor. Snack dupăamiaza gratuit la intrarea de pe piste. Cina de Crăciun și Masa de Revelion incluse pentru sejururile săptămânale. Folosirea bucătăriei pentru mămici-biberonerie. Copii și tinerii în pensiune completă pot să folosească orânzul asiastat la Serenino Club, la al nostru Mini Club , și la Serenup, Junior Club Bluserena; cei în semipensiune pot să cumpere mese singure. Eventuale mese extra ale oaspeților din semi pensiune vor fi plătite separat.

Pensiune completă
Prevede prânzul cu servicu la buffet cu vin la dozator și apă microfiltrată. Prânz rezervat copiilor și tinerilor de la Serenino și Serenino Club. Suplimentul de pensiune completă este prenotabil exclusiv pe întregul sejur. 

Sunt incluse
Asigurare RC împotriva daunelor către altre persoane semnată cu UNIPOL
Folosirea tuturor serviciilor Hotelului excluse cele cu plată

Nu sunt incluse
Card Club
Obligatoriu de la 3 ani, € 28 de persoană pe săptămână, pentru sejururi superioare la 4 nopți
Taxa de sejur de plătit pe loc direct în Hotel

Suplimente
Prânzul de Crăciun 
€ 29 pentru adulți, copii 0/3 ani gratis, 3-12 ani reducere de 50%.

Supliment cina de Revelion
obligatoriu pentru sejururi inferioare celor 7 nopți: € 39 pentru adulți, copii 0/3 ani gratis, 3-12 ani reducere de 50%.

Copii și adulți în
3° , 4° și 5° Pat (prin vârtă se înțeleg anii neîmpliniți):
Reduceri 3° pat: 0-12 ani gratis; 12-18 ani 50%; Adulți 20%.
Reduceri 4° și al 5° pat valide pentru camere monovano și pentru Family: 0-12 ani 50%; 12-18 ani 30%
Adulți 20%. (Vezi paragraful “Le Camere”).
Pentru copii 0-3 ani neîmpliniți, pătuț și bucătăria mămici-biberonerie sunt incluse. Vă rugâm să semnalați dacă aveți pătuț propriu.

Idee pentru a cheltui mai puțin
Special adult + copil: reduceri și la copii în al 2° pat! Copiilor în al 2° pat se aplică următoarele reduceri pe toate perioadele (exclus de pe 26/12 până pe 2/1): 0-8 ani 50%; 8-12 ani 40%. Vezi “Detalii ale serviciilor”.

Notă
Reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!