San Sicario

Sport și relax la munte

Hotelurile recomandate la San Sicario

Vezi hartaVezi harta

Hotel Sansicario Majestic

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Piemont San Sicario

Sansicario Majestic este situat în inima zonei de schi Vialattea, la doar 500 de metri de teleschiuri.

La € 69 / persoană noapte

Sansicario, un cartier al comunei Cesana Torinese, este un mic orășel piemontez de munte constituit de vechi cabane. Locul oferă pentru iubitorii de sport pe zăpadă piste de schiat unde să petreceți zile de alternat între sport și relaxare. Localitatea se laudă cu pistele schiistice de la Super Gigante și Coborârea Liberă de Schiat alpin Feminin pe timpul Olimpiadelor din 2006. Nu lipsesc nici întreținerile pe timp de vară unde este posibil să practicați sporturi cum ar fi călăritul, trasul cu arcul, schiul pe iarbă. Sansicario face parte din Via Lattea cu mai bine de 400km de piste la frontiera italiană-franceză și datorită implanturilor sale schiistice a devenit ținta căutată de iubitorii vacanțelor la munte.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)