Oferte de călătorie Sant'Alessio Siculo

Amplasat într-un golf natural încântător

Hotelurile recomandate la Sant'Alessio Siculo

Vezi hartaVezi harta

Capo dei Greci Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Messina Sant'Alessio Siculo

Ideal pentru iubitorii de relax și de mare frumoasă, pe o poziție de invidiat, pe splendida coastă de la Taormina, Resort oferă amenajări dotate de tot confortul și de o platformă pe mare de ...

La € 57 / persoană noapte

Sant'Alessio Siculo

Sant'Alessio Siculo este o localitate turistică deschă pe mare, în ptovincia Messina, cu o mare mereu curată și cu plaje stupende. Centrul Sant'Alessio Siculo este plin de reperte istorice și arhitectonice, în timp ce în interior, livezi de citrice întind plăcute mirosuri pe întreaga zonă. Sant'Alessio Siculo face parte din conprensoriul Valle d Agro și se alătură Uniunii comunei de pe Valea ionică de la Peloritani.  

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)