Recenzii structură

9.3

Eccezionale comfort 2 Recenzii

Personale

9.0

Servicii

9.0

Curățenie

9.5

Confort

10.0

Locație

9.5

Calitate/preț

9.0

Maritato relax da Zaccaria, Sept. 2019

Quest'anno non potevamo non ritornarci!! Ideale per trascorrere delle giornate in relax nella grande piscina e sopratutto gustare piatti così curati nel dettaglio. La struttura è nuova, pulita e ha stanze molto accoglienti. L'anno prossimo ritorneremo nuovamente per il terzo anno consecutivo

Nessuno

Personale

9

Servicii

9

Curățenie

9

Confort

10

Locație

9

Calitate/preț

10

Tutto meraviglioso da Gianluviso75, Sept. 2019

Le stanze sono il punto forte ed hanno una vista panoramica al di fuori del comune. Cibo e colazione ok, animazione che non è proprio attiva ma va bene così in un resort di questo livello. Merita il prezzo pagato anche se non proprio a buon mercato!

Personale

9

Servicii

9

Curățenie

10

Confort

10

Locație

10

Calitate/preț

8

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

19 Resort de la Santa Cesarea Terme, în inima Salento, este caracterizat de o clădire construită de curând cu apartamente cu largi ferestre, terasă sau patio externă, unele dintre care oferă o vedere a mării spectaculoasă. Poziția sa privilegiată și structura exclusivă fac din 19 Resort o alegere ideală pentru cei care vor să viziteze Salento, în căutarea plajelor celor mai frumoase, a culturii și a tradițiilor. Apartamentele, situate în interiorul clădirii pe 2 etaje, cu lift, au o suprafață minimă de 30 mp, prezentându-se cu mobilier ales cu grijă și sunt dotate de grup sanitar cu duș, tv, aer condiționat, seif de siguranță, frigider (umplut la cerere), balcon sau patio extern cu mese și scaune, unele cu zonă de gătit ( cu supliment pentru cei care aleg formula hotel). La 350 m de hotel, parcurgând o alee sugestivă se ajunge pe o minunată zonă de 3000 mp de oglinzi de apă sărată, cu gazebo, umbrele, șezlonguri. În această zonă, 19 Resort Club, sunt trei biopișcine inovative lagunare care se diferențiază de cele tradiționale prin impactul ambiental redus, reprezentând esența locului. Sunt destul de eco-compatibile și în realizarea lor nu au fost necesare opere murale sau ciment, iar elementul care le caracterizează cel mai mult și care le face unice și exclusive, este învelișul natural în quarț și firimituri de marmură care reproduc aspectul unei plaje naturale. Accesul gradual în apă și prezența stâncilor și a altor elemente naturale fac din 19 Summer Club unic în genul său. În 2013 a fost premiat ca stabilimentul balnear cel mai mare și inovativ din Europa. Resort este dotat de o zonă pentru copii, o zonă fitness și parcare internă/externă  privată și nesupraveghiată. Plaja este poziționată la 350 m, se ajunge cu servicul de navetă la orarii prestabilite. 

Localitatea
Situată pe coasta orinetală a peninsulei salentine, la răscrucea dintre Canale d'Otranto, Santa Cesarea Terme este unul dintre centrele majore turistice din Salento, care prezintă o morfologie plană în interiorul său, cu măslini seculari, și o zonă costieră înaltă și crestată, peșteri și mici golfulețe. Localitatea este caracterizată de prezența izvoarelor termale de ape sulfureo-salso-bromoiodiche care ies la o temperatură de 30° în cele patru peșteri denumite Gattulla, Solfurea, Fetida și Solfatara. Santa Cesarea Terme se întinde pe o verde câmpie degradantă către mare. Ajungând acolo rămâneți imediat fermecați de marea limpedă culoarea smeraldului, de verdele măestoaselor păduri, de magicul centru locuit caracterizat de palate moresche (primul printre ele pictorescul Palat Sticchi), vile boierești și simple contrucții moderne vopsite de alb. Stâncile, drepte pe mare, pline de creste și de peșteri preistorice, este îmbogățită de golful de la Porto Miggiano unde, într-un ameste de lumină și culoare, marea transparentă sărută nisipul auriu.

De vizitat și de cunoscut
Biserica Madre del Sacro Cuore, ridicată în XIV secol pe locul unde după tradiție a murit Virgina Cesaria. În 1924 a fost dată Fraților Minori care au sustituit-o cu o nouă construcție și 30 ani mai târziu a fost ridicată la rangul de Parohie. Prezintă o fațadă sobrie făcută cu o ușă cu o fereastră-trandafir centrală. Interiorul, cu trei naosuri, se termină cu altarul major supraveghiat de sus de statuia Sacro Cuore di Gesu. De interes artistic este statuia în cartapesta a Sfintei Cesaria Vergine.

Vila Sticchi, constrituie una dintre cele mai importante expresii al stilului moresc, un gen difuzat în anii 800 în unele localități balneare din Salento. Clădirea este colocată la 20 m deasupra mării, pe o stâncă. În exterior, structura prezintă înconjurate trei laturi de un zid cu arcuri care stau pe coloane în formă de spirale. Fațada este articulată pe două nivele, unite de o rampă de scări dublă care se unesc într-o logie cu trifora. În interior, ambientele principale se dezvoltă dealungul axelor, cu vestibul, salon rectangular și veranda care se deschide spre terasă. Pavimentul este cu mozaic cu desene geometrice.

Vila Raffaella, a fost construită în a doua jumătate de la 1800 ca reședință de vară a baroanei Raffaella a familiei Lubelli. Creatorul operei a fost Emilio Corti, un celebru arhitect și inginer milanez, deja autor al clădirii care găzduiește stabilimentul termal de la Santa Cesarea. Stilul este ecleziast. Impunătoarea fațadă se dezvoltă în mod armonios prin dispoziția clădirilor înconjurătoare și a spațiilor deschise, cu o mare balustradă susținută de arcuri de coloane. Turnul octagonal și terasa prezintă un registru cu motive înflorite care înfrumusețează aspectul aspru. În interior, intrarea în formă octagonală introduce printr-o scară la primul etaj, dotat de largi camere cu tavan rotund și decorate cu ghips frumos. Actual vila este amenajată ca o structură primitoare.

Palatul Tamborino, cunoscut și ca Palatul Miramare, a fost construit în primi ani ai secolului al XX de senatorul Vincenzo Tamborino. Este situat pe marginea stâncilor și are acces rezervat la mare. A fost amenajat ca și Casinò de doctorul Francesco della Gatta, care pe timpul celui de al doilea război mondial și în timpul imediat următor s-a implicat în dezvoltarea micii Marina.

Turnurile de pe coaste, toate construite în secolul XVI, au fost cerute de Carlo V pentru apărarea teritoriului salentin de pericolele care veneau de pe mare. Această preocupare a împins domnitorii timpului să întărească orașele și castelele și a prevăzut coastele cu o serie neîntreruptă de turnuri de control, pentru a forma linii telegrafice în grad să comunice și în interior eventuale alarme. Turnurile costiere prezente pe teritoriul Sfintei Cesarea Terme sunt patru: Torre Santa Cesarea, Torre Miggiano, Torre Specchia di Guardia și Torre Minervino.

Termele. Santa Cesarea Terme a fost situată dealungul zonei de coastă interesat de fenomenul izvoarelor termale. Apele clorurate, sulfuroase și pline de iod ale izvoarelor de la Santa Cesarea izvorăsc la teperaturi variabile în patru peșteri naturale, unite cu marea, denumite: Gattulla, Fetida, Sulfurea și Solfatara. Când apa din aceste grote ajunge în stabilimente este supusă unui proces de eutermalizzazione, care o duce de la 30 °C originale la 36-37 °C necesare pentru folosirea lor terapeutică. Efectul lor benefic pare a fi cunoscut încă din epoci străvechi de către locuitorii din zonă, dar valorizarea lor științifică datează de la sfârșitul anilor 1800 și, mai ales, în primii ani de la 1900 când a fost inaugurat stabilimentul termal Gattulla.

Muzeul Mării, amenajat în încăperile ex mânăstirii Frati Minori, este împărțit în trei secții care ilustrază viața mării prin repertele și colecțiile adunate de Umberto Pessolano, Director științific al Muzeului și Leo Paiano, președinte al asociației ”ECODIMARE” , în cursul călătoriilor lor și al explorării mării. Muzeul Mării găzduiește bivalve, gasteropodi, cefalopodi, crostacee, echinoterme, și poliferi (animale de mare ) care populează nu doar marea Mediteraneană dar și mările exotice.

Porto Miggiano este o localitate de coastă la sud de centrul locuit de la Santa Cesarea Terme. Este vorba în mod principal de un glofuleț stâncos pe o insenatură caracterizată de înalte faleze calcaroase. Coasta este constelată de mici grote locuite încă din preistorie. În localitate se găsește turnul omonim de la cincisute și un mic port turistic. În secolul XVI erau mine pentru extragerea fragmentelor de carparo pentru construirea turnuriler de apărare.

Servicii oferite oaspeților hotelului nostru
Check in de la 17.00 în sus- Check out până în ora 10.00.
Animale de mică talie admise(cu supliment).
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre
Reception 24 din 24 .
Conexiune wi-fi.
Parcare internă/externă privată și nesupraveghiată.

Card Club
Obligatoriu de pe 27/05 până pe 16/09 include accesul la 19 Summer Club, serviciu de plajă cu o umbrelă și două șezlonguri de apartament, folosirea celor trei biopișcine și a serviciilor din stabilimentul balnear (de pe 27/05 până pe 17/06 posibilă folosirea limitată a pișcinelor), aminație soft cu Mini club de la 3 ani, activități de fitness, întreținere muzicală, seri la temă și serviciu de navetă de la și către 19 Summer Club la orarii prestabilite.

Servicii cu plată
Închiriat auto.
Serviciu de transferimente.
Masaje și tratamente.
Activarea zonei de gătit pentru cei care aleg formula hotel.

Activitate
Excursii și vizite ghidate (cu plată).
Cursuri de diving (cu plată).

Suplimente
GH Baby € 70 pe săptămână: zona de gătit, pătuțul/patul de tabără, cădița de baie, mic gadget.
Taxa de sejur € 1,50 de persoană pe zi până la un maxim de 5 zile, copii până la 14 ani excluși.
Card Club obligatoriu € 49 de persoană pe săptămână, € 42 copii 3/8 ani neîmpliniți.
Curățenia animale de talie mică € 100 pe sejur (neadmise în locurile comune).
Pătuț adăugat în apartament € 105 de persoană pe săptămână (de la 3 ani).
Obligația de a lăsa zona de gătit curată sau un cost suplimentar de € 35.
Set de baie (de apartament) € 10 de persoană la schimb.
Set de pat (de apartament) € 10 de persoană la schimb.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)