Offerte viaggi Santa Cesarea Terme

Unde verdele măslinilor și albastrul mării se unesc într-un singur teritoriu

Gli hotel consigliati in Santa Cesarea Terme

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 21

Situat la Santa Cesarea Terme, în inima Salento, 19 Resort dispune de apartamente largi și panoramice pe mare. Ideală pentru cupluri și familii care vor să petreacă o vacanță în relax, pentru ...

19 Resort

  Santa Cesarea Terme

9,71 commento

Vai alla tua lista
19 Resort
Preț de la

€ 41

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Santa Cesarea Terme este situată pe coasta orientală a peninsulei salentine, la gura canalului Otranto și constituie unul dintre centrele cu o majoră vocație turistică din tot Salento. Orașul se află direct pe marea canalului Otranto și se află la 48 km de Lecce. Este o stațiune hidrotermală și a sa morfologie rezultă a fi plană în interior cu întinderi de măslini seculari, și în exterior zona de coastă este înaltă și crestată de văi, grote și mici băi. Regiunea Puglia a hotărât că, din 2006, o parte a teritoriului de la Santa Cesarea Terme, să reintre în Parcul Costa Otranto- Santa Maria di Leuca și Pădurea Trincase, un organism public pentru a păstra coasta orientală din Salento, plină de bunuri arhitectonice de preț și importante specii animale și vegetale.

Una dintre atracțiile majoritare de la Santa Cesarea Terme este marea zonă stâcoasă, situată drept pe mare. În plus nu este departe, către cartierele din Vitigliano și Cerifano este posibil să admirați frumoasele vile de la optsute, tipice acestei zone, cufundate în verdele măslinilor și al vițelor de vie care oferă Santei Cesarea și zonelor limitrofe , o eleganță din alte timpuri.

Localitatea este caracterizată de prezența de izvoare termale de ape sulfureo-salso-bromoiodiche care izvorăsc la o temperatură în jur de 30 °C în patru grote denumite Gattulla, Solfurea, Fetida și Solfatara. Așa cum pentru mare, numeroși turiști decid să viziteze această localitate propriu pentru terme. Cu toate că proprietățile binefăcătoare ale apelor erau cunoscute încă din antichitate, centrul urban s-a dezvoltat mult mai târziu, în secolul XIX, din cauza isolamentului creat de asprimea teritoriului.

VEZI HARTA