Offerte viaggi Santa Cesarea Terme

Unde verdele măslinilor și albastrul mării se unesc într-un singur teritoriu

Hotelurile recomandate la Santa Cesarea Terme

Vezi hartaVezi harta

19 Resort Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Santa Cesarea Terme 9.3 Excepțional

Situat la Santa Cesarea Terme, în inima Salento, 19 Resort dispune de apartamente largi și panoramice pe mare. Ideală pentru cupluri și familii care vor să petreacă o vacanță în relax, pentru ...

La € 21 / persoană noapte

La € 41 / persoană noapte

Villa Raffaella

Hotel starsHotel starsHotel stars Salento Santa Cesarea Terme

Villa Raffaella este o reședință fermecătoare din Santa Cesarea Terme și este cufundată în parfumurile și culorile Salento. Reședința are 17 camere cu vedere panoramică la marea strălucito ...

La € 50 / persoană noapte

La € 50 / persoană noapte

Santa Cesarea Terme

Santa Cesarea Terme este situată pe coasta de est a peninsulei Salento, la intrarea în Canale d'Otranto, și este unul dintre principalele centre turistice din întregul Salento. Orașul are vedere directă la mare. Este o stație hidrotermală și morfologia ei este plată în interior, cu întinderi de plantații de măslini vechi de secole și înalte și zimțate cu stive, peșteri și mici golfuri de-a lungul coastei. Regiunea Puglia a mai decis ca, din 2006, o parte a teritoriului Santa Cesarea Terme, se incadreaza in Costa Otranto-Santa Maria di Leuca si Parcul Bosco di Tricase, institutie infiintata tocmai pentru a proteja coasta de est a Salentoi, bogata in bunuri arhitecturale pretioase.si importante specii de animale si plante.

Ce să vezi în Santa Cesarea Terme

Una dintre cele mai mari atracții este stânca mare cu vedere la mare. În plus, nu prea departe, în cătunele Vitigliano și Cerifano se pot admira frumoasele vile din secolul al XIX-lea, tipice acestor zone, cufundate în verdele măslinilor și viță-de-vie care conferă lui Santa Cesarea și zonelor înconjurătoare o eleganță. din trecut.

Localitatea se caracterizează prin prezența izvoarelor termale de ape sulfuro-sărate-bromoiodice care curg la o temperatură în jur de 30°C în patru peșteri numite Gattulla, Solfurea, Fetida și Solfatara. La fel ca si pentru mare, multi turisti decid sa viziteze aceasta locatie tocmai pentru spa. Deși proprietățile benefice ale apelor erau deja cunoscute din cele mai vechi timpuri, centrul urban s-a dezvoltat mult mai târziu, abia în secolul al XIX-lea, datorită izolării datorată asperității teritoriului.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)