Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Vila Raffaella

este o reședință fermecătoare în Santa Cesarea Terme și este cufundată în parfumurile și culorile Salento. Reședința are 17 camere cu vedere panoramică la marea strălucitoare a coastei Adriatice. Petreceți un sejur relaxant de neuitat și explorați o zonă de o frumusețe extraordinară. Dispune de 4 camere standard si 13 camere superioare, care primesc oaspetii resedintei Villa Raffaella care prefera cazarea cu mic dejun. Camerele Superioare, in incinta cladirii principale a vilei, sunt decorate in culori pastelate si pot gazdui de la 2 la 4 persoane intr-o garsoniera mare sau intr-o camera dubla foarte utila pentru familii. Unele camere superioare sunt dotate cu o chicinetă care poate fi activată cu un cost suplimentar care se plătește local. Camerele standard sunt doar camere duble, în afara clădirii istorice și toate situate la parter. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu TV LED, baie privată cu duș și uscător de păr, aer condiționat independent, mini frigider și seif.

Restaurantul

se foloseste doar pentru folosirea micului dejun tip bufet, bogat in produse locale atat dulci cat si sarate.
Cafeaua expres este inclusă în micul dejun.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)