Grand Hotel Riviera

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Grand Hotel Riviera, cunoscut hotel din Salento, s-a reîntors la spendoarea de odinioară după o atentă și amănunțită restructurare, se cuibărește pe stânca ce se extinde pe marea de la baia de la Gallipoli și oferă posibilitatea unui sejur unic, sugestiv și pictoresc în sătucul de la Santa Maria al Bagno, marina de la Nardò. Albastrul intens al mării Ionice, verdele pădurii și al vegetației mediteraneane, albul caselor și vecina plajă de nisip fin sunt culorile, iluminate de caldul soare salentin, care înconjoară hotelul.  Tratamentul de semi pensiune sau, la alegere, de pensiune completă cu brunch și cină la bufet, într-o atmosferă de vis suspendată între mare și paradis, va răsfăța oaspeții lăsănd lor tot timpul necesar pentru a se relaxa și a gusta vacanța. Structura se alcătuiește din 98 de camere între Confort, Family Room și Superior, toate largi și lumioase, multe prevăzute cu balcon sau fereastră cu vedere la mare și tot confortul. Floare la ureche este Panoramic, o cameră amenajată cu mobier de design, finiture îngrijite, cadă în cameră și terasă cu vedere spre fermecătoarea mare Ionică. Este disponibilă depozitarea bagajelor pentru a vă permite, după ce ați lăsat camera și înaintea plecării să vă mai bucurați de vreo oră de mare. Grand Hotel Riviera dispune de două săli de conferințe, trei terase panoramice, două pișcine, două săli de restaurante și două baruri. Posibilitatea de a beneficia de masaje în pădure cu vedere la mare face din acest hotel locul ideal pentru a satisface orice dorință și necesitate. Pentru zilele la mare este disponibilă, în funcție de locuri, chiar în fața hotelului, lido rezervat cu stânci plate unde se poate abronza și răcori în apa limpidă și transparentă de la Baia de la Gallipoli. În plus, la doar 500 m la sud de hotel, se află frumoasa plajă liberă de nisip de la Santa Maria al Bagno.

Localitatea
Santa Maria al Bagno este un orășel drăguț în comuna Nardò, situat în mijlocul fermecătoarei băi care se extinde de la Gallipoli până la vârful Santa Caterina, centru turistic de unde se învecinează astfel încât cele două localități pot fi distinse cu ochil liber una de alta și sunt separate doar de promontoriul de la Punta dell’Aspide. Orășelul ia naștere cu un port deja din epoca mesapică fapt fiind că un timp aveau adăpost navele pe timp de furtună. Mai târziu a fost folosit de locuitori de la Nardò ca o escală comercială. Santa Maria al Bagno este sediu de vacanțe pentru locuitorii din zonele apropiate și pentru turiștii în căutarea apelor cristaline și a coastelor sălbatice. De fapt la nivel morfologic se ridică un șcenariu caracterizat de o alternață de intrări și protuberanțe, vărfuri aspre și dulci poteci, păduri și pinete. Coasta este frumoasă și variegată, plină de insenaturi, și rămâne joasă pentru o comodă coborâre către marea cristalină și minunată.

De vizitat și de cunoscut
Lungul mării este exotic, și, pentru acest motiv, foarte caracteristic. Este vorba despre o stradă lungă plină de palmieri, de unde se poate bucura în plin de viață de mare și de cea a turnurilor care sunt simbolul orașului. În plus, dealungul mării, care seara este foarte animat, este apropiat de centrul locuit, și mai mult se ajunge pe jos, fără nici o problemă.

Santa Maria al Bagno, pe timpul epocii invaziilor barbarice, a fost un avampost foarte faimos, datorită poziției extrem de strategice. Propriu din acest motiv, orașul este plin de turnuri costiere, care serveau ca gardă. Una dintre cele mai importante este fără îndoială Turnul Fiume Galatena, care a fost construit în secolul XVI de pe timpul lui Carlo V și avea rolul de apărare a coastei salentine de invaziile saracenilor, care ajungeau de pe mare. Era de apărat un izvor de apă dulce foarte important și, fu ridicată această fortăreață pentru a-l apăra. Este vorba de un turn cu baza pătrată și trunchiul piramidal, ușor diferită de cea cu care eram obișnuiți. Este înaltă 16 metri și are un plan pentagonal. Cu trecerea secolelor, turnul în cauză a fost victima eroziunii și a cutremurului și acum sunt vizibile doar fundațiile pe care se ridica. Așa se explică faptul pentru care nu mai este cunoscută ca Torre Galatena, ci ca Patru Coloane.

Pentru cei care iubesc necropolele, vă sugerăm una la Contrada Mondo Novo, așa cum vă sfătuim să admirați frumusețea măestoaselor vile și a palatelor boierești care înconjoară strada pe care se ajunge în centrul orășelului. Natural, nu poate lipsi o vizită la Grotta del Fico.

Muzeul Memoriei și al Primirii, situat dealungul mării Alfonso la Marmora, a fost proiectat de Luca Zevi și este primul muzeu în Italia care are în interiorul său murales evreiești, care sunt un adevărat refert istoric din acea epocă. Santa Maria al Bagno este celebră mai ales prin faptul că a fost orașul care a găzduit sute de evrei ce scăpau de elimarea nazistă și se îndreptau către pământul promis. Nu putea să nu rămână urme ale acestui fapt, din moment ce orașul a primi și medalia pentru valoarea civilă, donată de Carlo Azeglio Ciampi. În muzeu, în plus, se află mult material și documente, și fotografii și video, ce poate fi interesat de consultat.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 - Check out până în ora 10.00.
Sejururi de duminca- duminica.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Prosoape de plajă.
Sală TV.
Welcome drink
Reception 24h.
Conexiune wi-fi.
Sală de sport amenajată.
Serviciu de hamal.
Parcare privată îngrădită.
Mini Club (10.00/13.00 - 16.00/20.00).
Două pișcine cu vedere la mare amenajate cu umbrele și șezlonguri (cea mai mică este încălzită și cu hidromasaj).
Lido Privat (de pe 1 aprilie până pe 31 octombrie) amenajat cu pedane, umbrele, șezlonguri în limita disponibilității.

Servicii cu plată
Cloe Restaurant.
Sală de congrese.
Intrare la SPA.
Serviciu în cameră.
Serviciu de spălătorie.
Coafor la cerere.
Închiriat biciclete și auto.
Medic general la cerere.
Transfer de la și către principalele aeroporturi și stații feroviare.

Activități
Excursii și vizite ghidate (cu plată).
Cursuri de diving (cu plată).
Curs de vele către Circolo Velico “La Lampara” (cu plată).

Restaurant
La Grand Hotel Riviera sunt două săli de restaurant: Cloe Restaurant, cu o largă terasă care de deschide pe mare și sala Nereide cu a sa curte, o grădină în spate unde se poate lua cina în aer liber. Micul dejun și cina sunt servite în sala Nereide, în timp ce la Cloe Restaurant se pot prenota cine cu temă (romantică, amicală sau familiară) cu serviciul la masă, cu feluri gourmet prepărite cu măestrie și fantazie de chef, abinate unei selecții de excelente și renumite vinuri. Oaspeții Hotelului folosesc reduceri dedicate către Cloe Restaurant la meniu cerut (25%, apă și vin de casă sunt incluse). În fiecare săptămânăeste prevăzută cu o tipică cină puglieză și în fiecare seară la cină este un colț gastronomic cu temă diferită. La micul dejun, de pe 31 martie până pe 31 octombrie, este servit de la ora 7:30 la 10:30 cu o mare varietate de dulciuri și sărareincluse sucuri, apă și vin; în celelate perioade de la 7:30 la 9:00. Prânzul are loc de la 12:30 la 14:30 cu serviciu bufet, apa și viunul de casă incluse, î timp ce cina este de la 19:30 la ora 21:30, cu serviciu la bufet și felurile cle mai exclusive ale tradiției gastronomice puglieze, italiene și internaționale, apa și vinul de casă incluse. Mai mult, sunt disponibile către sala restaurantului scăunele pentru copii, și la cerere, personalul de sală furnizează: ciorbițe vegetale fără sare, creme de verdețuri, creme de orez, sos de roșii fără sare, lapte întreg sau degresat, brânzeturi, brânză răzuită, yogurt și două feluri de paste pentru copii pregătite la moment. În perioada de pe 01 ianuarie/26 mai și de pe 23 septembrie /30 decembrie, la discreția direcției, servciul de prânz și cină poate fi înlocuit cu un serviciu la masă, cu un meniu de 3 felori. Special Cliaci: în afara bufetului, se pun la dispoziție produse de bază: pâine, biscuiți, pastă. Bar: Bar Riviera, situat în Hall cu vedere la mare, se pot gusta drink, însoțite de o muzică plăcută pe fond, într-o atmosferă rafinată. Garden Bar, între două pișcine și parc, de unde se poate admira magnifica vedere la mare și să trăiți momente de neiutat înrămate de jocuri de lumini pe cerul înstelat al verii.

Semi Pensiune cu băuturi
Include welcome drink, serviciu de hamal, WI-FI, mic dejun (7.30-11.00), prânz (12.30-14.30) sau cină (19.30-21.30) la bufet, băuturi incluse; pișcine (dintre care una cu apă încălzită și cu hidromasaj); terase solarium; sală de fitness; parc de joacă, miniclub (27 mai/30 septembrie, 10.00/13.00- 16.00/20.00); aperitiv în pișcină cu dj sâmbăta dupăamiaza, seară tipică puglieză; în fiecare seară cină cu gustări cu temă diferită; lido privat de pe 1 aprilie până pe 31 octombrie cu plajă stâncoasă, pasarelă și umbrele și șezlonguri în baza disponibilității cu prenotare pe loc.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Masă extra  € 20,00 de persoană.
Late check-out  € 20,00 de persoană.
Taxa de sejur  € 2,00 de persoană la zi, de plătit pe loc. 

Reduceri
Copii de la 0/3 ani gratis cu pătuț inclus.
1 Copil de la 3 la 13 ani neîmplinți gratis de pe 01/01 până pe 15/07 și de pe 02/09 până pe 30/12.
Plan de familie: 2+2= 3 locuri (copii maxim 13 ani) de pe 15/07 până pe 2/09.
Special 1 adult +1 copil de la 0/3 ani plătesc un bilet și un supliment de singură.
Special 1 adult +1 copil de la 3/13 ani: plătesc 1 bilet întreg și unul redus de 25%.
În prezența unui adult +2 copii vor fi plătite minim 2 bilete, al treilea pat va avea o reducere.
Reducere de 20% la lista de prețuri pentru plajele convenționate: Lido Bagno Maria, Lido Capirinha și Lido Conchiglie.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!