Santa Maria al Bagno

Mică perlă din Salento cu ale sale minunate peisaje

Gli hotel consigliati in Santa Maria al Bagno

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 85

Petreceți-vă vacanțele pe coasta Ionică din Salento, sejurnând într-un hotel cu vedere la marele Salento, înseamnă să vă bucurați de momente de neuitat, departe de rutină și grabă, legă ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Santa Maria al Bagno face parte din comuna Nardò, în provincia Lecce și, pe timpul perioadei de vară, este frecventată de foarte mulți turiști provenind din toată Italia și din străinătate. Această frumoasă localitate balneară din Salento, este ideală pentru cei care sunt în căutarea apelor cristaline și a coastelor sălbatice. Peisajul se prezintă destul de articulat, de fapt pădurilor și parcurilor se alternă plaje albe, așa cum coastelor crestate și pline de văi se arnernează poteci ce coboară lent.

Orașul are o istorie foarte veche așa cum o mărturisec repertele arheologice din epoca preistorică regăsite la grota smochinului, s-a dezvoltat ca un centru de pescari locuit de la Messapi și de la Romani. Propriu aceștia au construit în toată zona Salento edicifii termale cu bazine pentru băi și au fost contructorii primelor abații și o mânăstire care ținea loc de adăpost pentru Cavalierii Teutonici.

La Santa Maria al Bagno este posibil să petreceți o vacanță în numele relaxului, al naturii, al istorie și al culturii. Multe sunt atracțiile care fac din această localitate una demnă să fie vizitată, cum ar fi: Muzeul Memoriei și al Primirii care mărturisește prezența la peste o sută de mii de evrei, care prin voința exercitului, pe timpul celui de al doiela război mondial, au găsit refugiu în acest loc; Tornul Fiume di Galatena, una dintre numerosele tornuri costiere de pază din Salento, construită de Carlo V, pentru a apăra teritoriul de asalturile Saracenilor.

VEZI HARTA