Oferte de calatorie Taormina

Oferă sate, hoteluri și reședințe în Taormina, perla Sicilia

Hotelurile recomandate la Taormina

Vezi hartaVezi harta

Capo dei Greci Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Messina Sant'Alessio Siculo

Ideal pentru iubitorii de relax și de mare frumoasă, pe o poziție de invidiat, pe splendida coastă de la Taormina, Resort oferă amenajări dotate de tot confortul și de o platformă pe mare de ...

La € 57 / persoană noapte

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Oferte de calatorie Taormina

Cu vedere directă la mare, Taormina are unul dintre cele mai importante moșteniri istorice, culturale și arheologice din Sicilia. Un oraș cu o amprentă puternică mediteraneană, unic prin frumusețe și farmec, atrage mulți turiști în fiecare an. Atrasă de monumentele sale, precum teatrul greco-roman sau străzile sale medievale, Taormina a fost vizitată și lăudată de mulți scriitori, poeți și oameni celebri care și-au extins faima în toată lumea. Taormina nu este numai artă, cultură și frumusețe, Taormina are, de asemenea, o mare tradiție culturală și plaje frumoase. Din acest motiv, am decis să vă arătăm lucrurile care nu trebuie ratate pentru cei care vizitează Taormina.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)