Torre Faro

Frumuseți peisagistice și moștenire arhitecturală de descoperit

Hotelurile recomandate la Torre Faro

Vezi hartaVezi harta

La € 90 / persoană noapte

Turnul farului

Fracțiune a municipiului Messina din vârful nord-estic al Siciliei. Mai cunoscut sub numele de Capo Peloro, unul dintre cele mai evocatoare locuri din toată Sicilia. Numele orașului derivă din prezența unui far important, atestat ca o clădire deja în epoca romană și precedat de secole de puncte de iluminare care au fost folosite pentru a ajuta marinarii să treacă Strâmtoarea Messina. Tocmai în acest punct, de fapt, există distanța minimă între țărmurile Siciliei și Calabria (circa 3,6 kilometri de mare). Caracteristice locului sunt rafalele, vârtejurile generate de curentul strâmtorii Messina, care în secolele trecute animau legenda lui Charybdes, o nimfă cu o voracitate nesățioasă care pentru că a furat boi de la fiul ei Heracles, a fost transformată de Zeus într-un monstru care de trei ori pe zi înghitea și regurgita apele strâmtorii, înghițind tot ce era deasupra sau sub suprafața mării (inclusiv marinarii).

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)