Residence Miramare

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Residence Miramare este situat pe coasta ionică, în localitatea Torre Vado, pe o fâșie de coastă caracterizată de golfulețe de nisp fin și auriu cu fundal ce coboară ușor și apă cristalină, ideal pentru copii. Unele adâncituri, situate la câțiva metri de mal, sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de scufundări și de pescuit subapă. Residence Miramare dispune de o mare zonă de servicii și este constituită de o serie de unități lipite și una în spatele alteia pe unul sau două nivele unde sunt situate 40 apartamente, amenajate cu gust, cu terasă sau o grădină/ patio, în mare măsură cu vedere la mare, toate dotate de aer condițional, tv, zonă de gătit cu servicii cu duș, loc de parcare. La dispoziția oaspeților este un teren sportiv de fotbal, un parc de joacă pentru copii, o zonă fitness și o pișcină unde să vă puteți relaxa. Plaja este liberă la circa 1 km și se ajunge cu un comod serviciu de navetă oferit de structură.

Localitatea
Torre Vado este zona marină a comunei Morciano di Leuca, o mică perlă pe malurile mării Ionice, pe extremitatea vărfului Salento. Este la o distanță de circa 6 km de Santa Maria di Leuca și se găsește pe promontoriul care coboară ușor către mare. Orașul iși ia numele de la o veche cetate de pe coastă care se ridică pe pictorescul port turistic, unde persoane ale locurilor și călători pot petrece, pe timpul verii, seri muzicale speciale. De la vest găsim kilometri de plaje di nisip alb, minunat și sugestiv, cum este cea de la Pesculose. Localitatea s-a dezvoltat în timp în jurul cetății saracene, de la 1500, dorită de Spanioli pentru a supraveghia și a controla zona de atacurile turcilor. Efortul de a păstra tradițiile, cultura și folclorul tipic salentin, găsind astfel la Torre Vado plina realizare; de fapt vizitatorii pot să prindă astfel esența Saletină datorită sărbătorilor tipice, bucătăriei, ritmului inegalabil al ”pizzicata”, reprezentațiilor teatrale în dialect, spectacolelor de modă și de cultură.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00 până la 20.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi sâmbăta până sâmbăta.
Animalele sunt permise la cerere și cu supliment.

Servicii gratuite incluse în toare tarifele noastre
Zona fitness.
Recepție 24h.
Zonă largă de solarium.
Pișcină externă (activă de la 01/06 până pe 16/09).
Navetă la orarii prestabilite de la și către plaja liberă.

Servicii cu plată
Închiriat bic.
Închiriat pătuț.
Închiriat auto și scooter.
Iluminarea nocturnă a terenurilor sportive.

Activitate
Călărit (cu plată).
Excursii (cu plată).
Diving și parasailing (cu plată).
Excursii în barcă la peșteri (cu plată).
Teren de tenis în apropiere (cu plată).

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Pat în plus în vilă € 50 pe săptămână.
Curățenia finală obligatorie Bilo € 50, Villetta € 60.
Animale de mică talie sunt admise € 70 pentru dezinfectarea finală.
Obligația de a lăsa zona de gătit curată sau un cost suplimentar de €30.
Forfait la consum obligatoriu € 40 de persoană pe săptămână, € 15 copii 3/8 ani neîmpliniți, 0/3 ani neîmpliniți gratis; includ prima dotare de lenjerie de pat și de baie pe săptămână și consum de apă, gaz, energie electrică, aer condiționat.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!