Torre Vado

În inima Salento cu frumuseți incredibile și peisaje de vis

Gli hotel consigliati in Torre Vado

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 280

La 300 m de centru cu vedere pe cele mai frumoase plaje din Salento, dispune de apartamente unite de o largă zonă de servicii. Complexul este la o distanță de 8 km de Santa Maria di Leuca, la 30 ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Torre Vado este zona de marină a comunei Morciano di Leuca, situată în zona joasă din Salento, la mică distanță de Santa Maria di Leuca și este una dintre cele mai mari localități balneare care se deschid spre marea Ionică. Plaja se întinde spre vest pe mulți kilometri, unde se găsesc nisipuri cu culori deschise și ape cristaline cu fundaluri ce coboară lent ideale pentru cei mici. Centrul locuit s-a dezvoltat în jurul unui turn saracen de la 1500 și construit de spanioli, împreună cu alte sute de fortărețe, pentru a apăra zona de atacurile turcești și ale saracenilor.

La Torre Vado este plin de servicii, și cele administrate de Aministrația Publică și cele administrate de Asociații și de privați, toate finalizate a salva și a păstra cultura, tradițiile, folklorul, și mai ales natura. Ciei care hotărăsc să petreacă propriile vacanțe la Torre Vado vor găsi, nu doar minunății naturale dar și tipice târguri, reprezentări teatrale, spectacole și ritmul învăluitor și sangvin al ”pizzicata”, care împreună cu buna bucătărie, permit să trăiți un mix de senzații de neuitat.

VEZI HARTA