Val Camonica

Una dintre văile cele mai largi de pe Alpi centrali

Hotelurile recomandate la Val Camonica

Vezi hartaVezi harta

Hotel Oasi Verde

Hotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Prestine

Hotelul are piscină, solar, grădină, bar cu spațiu mare umbrit pentru odihnă, o terasă însorită cu vedere panoramică asupra satului, munților și văii.

La € 47 / persoană noapte

Palace Resort Pontedilegno

Hotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Prestine 8.2 Fabulos

La 600 de metri de centrul orașului Pontedilegno, cu centrul de wellness, Jacuzzi, saună finlandeză, baie turcească, duș emoțional, sală de relaxare și mini club, și apartamente dotate cu ...

La € 40 / persoană noapte

Val Camonica este una dintre văile cele mai întinse din Alpi centrali, în Lombardia, între Breșia și Bergamo. Teritoriul se extinde pe o suprafață de circa 90 km, pe care curge râul Oglio și sunt prezente numeroase lacuri, cum ar fi Lacul Arno și Lacul Moro, și diferite parcuri, cum ar fi Parcul regional Adamello, rezerva naturală Incisioni rupestre de la Ceto, Cimbergo și Paspardo, rezerva naturală de pe văile Sant Antonio, parcul Alto Sebino, Parcul de pe lacul Moro și Parcul de la Gola del Tinazzo. Teritoriul de la Val Camonica este, în plus, împărțit în trei zone: Bassa Val Camonica, Media Val Camonica și Alta Val Camonica.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)