oferte turistice Valledoria

din frumusețile naturale, arheologice și termale

Hotelurile recomandate la Valledoria

Vezi hartaVezi harta

La € 49 / persoană noapte

Valledoria

Situată în centrul Golfului Asinara, între Santa Teresa di Gallura și Stintino, este o zonă de frumuseți naturale, arheologice și termice irepetabile și se caracterizează prin plaje minunate și lungi de nisip moale. Valledoria oferă de fapt turiștilor 20 km de plaje, care unesc stâncile din Casteldardo cu stâncile Isola Rossa. La cativa kilometri distanta, in localitatea Santa Maria Coghinas, se afla renumitul complex termal Castel Doria cu bazine naturale limpezi de apa termala cunoscute inca din vremea romanilor.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)