Oferte turistice Vermiglio

Descoperiți cel mai bun raport calitate/preț al hotelurilor din Vermiglio

Gli hotel consigliati la Vermiglio

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Vai alla tua lista
Hotel Piandineve
Preț de la

€ 64

Structură modernă și primitoare, situată într-o poziție însorită, cu vedere panoramică asupra pârtiilor, caracterizată prin spații comune mari și o atmosferă caldă, primitoare. La aprox ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Purpuriu

Vermiglio este un oraș italian de 1.819 de locuitori din provincia autonomă Trento, format din cătunele Fraviano, Cortina și Pizzano și mai faimosul cătun Passo del Tonale, renumit pentru abundența sa de hoteluri și stațiuni de schi. Situat pe versanții Muntelui Boai, ultimul oraș din Val di Sole cu o economie dezvoltată în turism (vară și iarnă), meșteșuguri și creșterea animalelor.

1. De ce să vizitezi Vermiglio

Te gândești să-ți petreci vacanțele în zăpadă în Vermiglio? Alegere excelentă, locație perfectă pentru practicarea sporturilor în aer liber (drumeții, schi, ciclism montan), descoperirea bogățiilor culturale și istorice și degustarea mâncărurilor delicioase din gastronomia Trentino. Cele mai bune pârtii ale văii sunt prezente în zonă, atât pentru probele competitive, cât și pentru traseele turistice.

2. Ce să vezi în Vermiglio

1. Forte Strino, o structură datând din Primul Război Mondial cu un Muzeu alăturat
2. Laghetti di San Leonardo loc linistit pentru plimbari relaxante
3. Refugiul Stavel '' Francesco Denza '' Traseu de trekking foarte panoramic cu durata de 3 ore
4. Muzeul Războiului Alb din Vermiglio, activități culturale și excursii

3. Ce să mănânci în Vermiglio

Apreciat pentru bucătăria tradițională și pentru produsele tipice precum: brânzeturi, carne, miere, mere și fructe de pădure și inevitabilele vinuri. Enumerăm câteva dintre specialitățile prezente în zonă:

Casolèt: brânză crudă făcută cu lapte integral tradițional din Val di Sole
Mere: cultivate în zona care ia numele de Val di Non, se numesc „Melinda”
Fructe de pădure: afine, căpșuni, coacăze și zmeură
Speck din Val di Sole: recunoscut cu marca IGP. Acest produs este supus proceselor tradiționale de afumare și condimentare și este folosit la producerea de paste, găluște de pâine, găluște și multe altele.
Vinuri: Trentino D.O.C. Műller Thurgau, Spumante Trento Doc metoda clasică, Vino Santo, Trentino Doc Marzemino, Teroldego Rotaliano Doc, Enantio, Merlot, Moscato Giallo, Nosiola, Groppello di Revò, IGT, Chardonnay, Pinot Grigio, Trentino Doc Pinot Nero, Trentino Doc Moscato Rosa. Demnă de remarcat este Grappa del Trentino, renumită pentru distilarea sa „bain marie”.

4. Cum să ajungi la Vermiglio

A ajunge la Vermiglio cu mașina sau cu trenul este simplu. Mai jos vă arătăm cum să o faceți:

Cu mașina
1. Ieșiți de pe autostrada A22 la caseta de taxare San Michele și urmați indicatoarele pentru Val di Sole - Passo del Tonale de-a lungul SS42. Virați la dreapta, luați SS43 della Valle di Non urmând indicatoarele pentru Mezzolombardo și Cles, iar apoi SS42 spre Passo del Tonale.

2. Cei care vin dinspre Nord-Vest (Milano - Torino) pot ajunge la Val di Sole prin Pasul Tonale. Autostrada A4 Milano-Veneția spre Seriate, ieșiți și urmați indicatoarele pentru Passo Tonale. Val di Sole este ușor accesibil și din Merano și Bolzano, prin Pasul Palade și Pasul Mendola și apoi prin Val di Non.

In tren
Gările sunt conectate la Trentino Trasporti Electric Railway. Pentru a ajunge la Vermiglio, luați linia Malè-Fucine-Vermiglio-Passo del Tonale. (Iarna se poate deplasa cu Ski-bus, serviciu de transport gratuit)

Cele mai apropiate aeroporturi sunt:
Verona Villafranca "Catullo" (170 km)
Bergamo "Orio al Serio" (140 km)
Milano Linate (190 km)
Milano Malpensa (220 km)

5. Informații utile

Municipiul Vermiglio - Piazza Giovanni XXIII, 1 C.A.P. 38029
Telefon: +39 0463/758137
Unde să dormi în Vermiglio: Hotel în Vermiglio

VEZI HARTA