Vieste

Oferte Sate, hoteluri si resedinte Vieste.

Hotelurile recomandate la Vieste

Vezi hartaVezi harta

Green Park Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Foggia Vieste

Cred că ai uitat să incluzi textul pe care vrei să-l traduci în română. Te rog să îl oferi și voi traduce cu plăcere!

La € 40 / persoană noapte

La € 60 / persoană noapte

Villaggio Piano Grande Hotel

Hotel starsHotel starsHotel stars Foggia Vieste

Descoperă Villaggio Piano Grande, fermecătorul Gargano! Camere primitoare, servicii complete și natură impresionantă între Vieste și Peschici: ape cristaline și un peisaj de neuitat.

La € 45 / persoană noapte

La € 25 / persoană noapte

La € 55 / persoană noapte

Vieste

Este un centru străvechi de pescari dar și fermieri, ale căror descoperiri datează din epoca bronzului.
acest oraș fermecător are un sat medieval pitoresc care este împărțit în alei înguste, casele sunt din piatră albă tipică locală unite între ele prin arcuri de contrafort foarte sugestive. Orasul este dominat de un castel impunator construit de Frederic al II-lea in 1240, din care se poate admira o priveliste fabuloasa asupra marii. Vieste este considerat Rimini din Gargano, de fapt, este cel mai important și faimos centru turistic din Gargano.

Ce să faci și să vezi în Vieste

1 Promenade, recent restaurată, oferă o priveliște uluitoare asupra sugestivei plaje Pizzomunno, până la vârful Gargano. Această mică piață găzduiește diverse evenimente în timpul sezonului de vară, inclusiv un festival.
2 Arco di San Felice, este un adevărat arc format natural cu eroziunea vântului și a mării, Acest pământ este plin de golfuri, peșteri, golfuri, iar Arcul San Felice este unul dintre cele mai caracteristice simboluri ale acestui teritoriu .
3 Plaja Pizzomunno, cunoscută și sub numele de del Castello sau Scialara, este o plajă de nisip foarte fin situată la sud de Vieste, chiar la porțile orașului. Ca aproape toate plajele din oraș, plaja Pizzomunno are acces gratuit și poate găzdui câini și alte animale de companie.
4 Plaja Porto Greco, este o plajă curată cu pietriș, înconjurată de fețe de calcar foarte înalte, cu vedere la mare. Culoarea mării este un albastru strălucitor, fundul mării este înalt și, prin urmare, potrivit pentru înotătorii experți.
5 Borgo Antico di Vieste, Este un sat medieval pitoresc, caracterizat de alei înguste articulate, casele sunt din piatră albă și unite între ele prin arcuri de contrafort foarte sugestive.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)