Vieste

Oferte Sate, hoteluri si resedinte Vieste.

Gli hotel consigliati la Vieste

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 40

Parcul Verde este situat în Vieste, în inima orașului Gargano, nu departe de un golf splendid de nisip auriu și la câțiva kilometri de oraș, într-o poziție strategică pentru a ajunge la ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Vieste

Este un centru străvechi de pescari dar și fermieri, ale căror descoperiri datează din epoca bronzului.
acest oraș fermecător are un sat medieval pitoresc care este împărțit în alei înguste, casele sunt din piatră albă tipică locală unite între ele prin arcuri de contrafort foarte sugestive. Orasul este dominat de un castel impunator construit de Frederic al II-lea in 1240, din care se poate admira o priveliste fabuloasa asupra marii. Vieste este considerat Rimini din Gargano, de fapt, este cel mai important și faimos centru turistic din Gargano.

Ce să faci și să vezi în Vieste

1 Promenade, recent restaurată, oferă o priveliște uluitoare asupra sugestivei plaje Pizzomunno, până la vârful Gargano. Această mică piață găzduiește diverse evenimente în timpul sezonului de vară, inclusiv un festival.
2 Arco di San Felice, este un adevărat arc format natural cu eroziunea vântului și a mării, Acest pământ este plin de golfuri, peșteri, golfuri, iar Arcul San Felice este unul dintre cele mai caracteristice simboluri ale acestui teritoriu .
3 Plaja Pizzomunno, cunoscută și sub numele de del Castello sau Scialara, este o plajă de nisip foarte fin situată la sud de Vieste, chiar la porțile orașului. Ca aproape toate plajele din oraș, plaja Pizzomunno are acces gratuit și poate găzdui câini și alte animale de companie.
4 Plaja Porto Greco, este o plajă curată cu pietriș, înconjurată de fețe de calcar foarte înalte, cu vedere la mare. Culoarea mării este un albastru strălucitor, fundul mării este înalt și, prin urmare, potrivit pentru înotătorii experți.
5 Borgo Antico di Vieste, Este un sat medieval pitoresc, caracterizat de alei înguste articulate, casele sunt din piatră albă și unite între ele prin arcuri de contrafort foarte sugestive.

VEZI HARTA