Gallipoli

O grațioasă doamnă care domină un pictoresc șcenariu natural din Salento

Gli hotel consigliati in Gallipoli

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 40

În inima Salento, la Gallipoli, se ridică Residence Palazzo Mongiò cu ale sale 12 apartamente amenajate în stil modern și înconjurate de mare, colegate de o stradă principală, sunt la o distan ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Gallipoli, cunoscută și ca ”Perla mării Ionice”, este o comună din provincia Lecce, care se găsește pe coasta occidentală de la Salento. Din 2015 este președinte a orașelor ”istorice ale Mediteranei”. Gallipoli, în afara faptului că este unul dintre locurile cele mai fermecătoare ale Italiei, este plină de istorie de fapt, datorită poziției sale strategice, a fost fundamentală pentru ancorarea determinatelor populații și, dealundul secolelor, a fost cucerită de romani, dată apoi Bizantinilor, svevilor și venețienilor.

Orașul este împărțit în două: satul vechi și zona nouă, colegate de un pod care e de la Șasesute. Centrul vechi este netament separat de partea nouă a hotelului și este caracterizat de bisericile sale, de vechile monumente și de străduțele întortochiate. În centrul istoric se pot admira momunente care povestesc istoria acestui oraș: Castelul Angioino, splendida Catedrală de la Sant'Agata, muzeul civic, vechile palate nobile și Fântâna Grecească care e de la epoca renașterii. Gallipoli prezintă minuntate zone marine, cum ar fi Torre del Pizzo, înconjurată de o vastă pădure și Punta de la Suina, cu excepționale întinderi de nisip alb și ape limpezi și cristaline.

Gallipoli este un oraș capace să încânte orice tip de turist. Comorile turistice și artistice lasă satisfăcuți apasionații, diferitele colțuri de paradis vor face plăcută vacanța iubitorilor de natură, totul complectat cu o viață de noapte în mod decis ”veselă”, întrucât Gallipoli este una dintre destinațiile turistice preferate de tineri, deoarece în apropiere se găsesc diferite localități la modă, discoteci, un mare parc acvatic și importate structuri sportive.

VEZI HARTA