Oferte montane din Piemonte

"Descoperă munții din Piemonte, hărți, fotografii, hoteluri, case de vacanță și multe altele."

Explorează munții din Piemonte:

Natură, cultură și gastronomie unice într-o singură destinație. Planifică-ți șederea, alege hotelul potrivit și economisește.

Vezi hartaVezi harta

Uappala Club Sestriere

Hotel starsHotel starsHotel stars Piemont Sestriere

Destinație ideală pentru iubitorii de schi datorită locației sale la doar 200 m de teleschiuri, cu nenumărate pârtii pentru toate nivelurile și dificultățile, chiar și pentru schiul de noapt ...

La € 104 / persoană noapte

Hotel Sansicario Majestic

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Piemont San Sicario

Sansicario Majestic este situat în inima zonei de schi Vialattea, la doar 500 de metri de teleschiuri.

La € 85 / persoană noapte

TH Sestriere Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Piemont Sestriere

Structura moderna, dotata cu tot confortul, dispune de mini-apartamente care au vedere la un peisaj alpin splendid. Este situat la doar 50 de metri de teleschiuri și de terenul de golf.

La € 95 / persoană noapte

TH Sestriere Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Piemont Sestriere

Este situat în inima uneia dintre cele mai mari zone montane din Europa. Proprietatea are piscină, zonă de fitness cu sală de gimnastică complet echipată, centru de wellness cu saună, baie ...

La € 55 / persoană noapte

Ce să vezi in Piemont

Bine ați venit în Inima Verde a Italiei: Piemont

Dacă sunteți în căutarea unui loc unic în Italia, Piemontul este destinația ideală. Cu peisaje uluitoare, o cultură bogată și o gastronomie de neegalat, această regiune vă va lăsa fără cuvinte. Descoperiți ce face ca Piemontul să fie atât de special.

Natură neatinse

Înconjurați de Alpi și dealuri, Piemontul se mândrește cu o frumusețe naturală extraordinară. De la podgoriile mărețe din Langhe la rezervațiile naturale din Alpii biellezi, veți găsi o varietate de medii unice de explorat.

Cultură și Istorie

Piemontul este o regiune bogată în istorie și cultură. De la orașele medievale precum Asti și Alba, la castelele mărețe și muzee, veți avea oportunitatea să vă scufundați în istoria milenară a acestei regiuni.

Gastronomie și Vin

Piemontul este renumit pentru bucătăria sa gourmet și vinurile sale excepționale. De la trufe albe la Barolo și Barbaresco, simțurile voastre vor fi răsfățate cu arome autentice și unice.

Activități în aer liber

Pasionații de activități în aer liber vor găsi o gamă largă de oportunități, de la drumeții și ciclism la schi și multe altele. Cu parcuri naturale și trasee bine marcate, Piemontul este un paradis pentru iubitorii naturii.

Ospitalitate piemonteza

Oamenii din Piemont sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor caldă. Vor fi bucuroși să vă împărtășească secretele regiunii și să vă facă să vă simțiți ca acasă.

Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat în Piemont, cu excelență culinară și vinuri superbe din Piemont. Planificați-vă călătoria și lăsați-vă fermecați de această regiune extraordinară.

Descoperiți Piemontul astăzi și pregătiți-vă pentru o experiență unică!

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)