Cirella

Rezervă naturală și parc marin regional Riviera dei Cedri

Hotelurile recomandate la Cirella

Vezi hartaVezi harta

Hotel Club Guardacosta

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Cirella 8.5 Fabulos

Direct pe mare, în inima orașului Cirella, un sat mic și fermecător de pe coasta marelui Tireniană, la doar 4 km de Diamante (orașul muralilor și Peperoncino). Amplasat într-un parc de măslin ...

La € 53 / persoană noapte

Suite Hotel Club Dominicus

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Grisolia Lido 9.0 Excepțional

În inima Rivierei Cedrilor, în una dintre cele mai fascinante zone din Calabria, se află Hotelul Club Dominicus, la doar 250 de metri de o plajă echipată, oferind servicii de calitate.

La € 37 / persoană noapte

La € 63 / persoană noapte

Cirella

Cirella este un vechi sat medieval, cu o structură cățărată tipică centrelor bizantino-normande de pe înalta Tireniană calabreză, ca exemplu Scalea și A mantea. În trecut a fost o colonie înfloritoare a Magna Grecia dar locuirea pe munte a avut loc în epocă succesivă, prin secolul IX circa, când invaziile saracene de pe coastă au împins populația șă se stabileacă într-o zonă mai sigură și mai ușor de apărat cum era promontoriul de la monte Carpinoso. În primii ani de la '800 trupele napoleoniche năvăleau în sat, stabilindu-se în reședința ducilor Catalano-Gonzaga. Succesiv marina britanică a bombardat avanpostul francez, nimerind Turnul din Cirella. Din cauza acestui eveniment întreaga zonă locuită a fost distrusă definitiv și supraviețuitorii au hotărât să contruiască un centru pe coastă.

Vechia istori a Cirella emerge din repertele istorico-culturale care se pot vizita. În primis Castello cu al său turn; Biserica San Nicola Magno, construită între secolele XIV și XV , al cărui interior păstrează un ciclu de afreschi, astăji în parte prezente în biseirca Santa Maria de' Flores, în modernul centru locuit; Biserica Annunziata, cu origini necunoscute, găzduia în trecut o congregație de oameni; Teatrul Ruderi, situat între mânăstirea minimi San Francesco di Paola din XVI secol și ruinele de la Cirella medievale, este o structură în stil grecesc, construită între 1994 și 1997, actual folosită pentru spectacole și concerte.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)