Oferte de călătorie și pachete în reședință:

Residence

Travellero ti consiglia

Vezi hartaVezi harta

Kamarina Resort Residence

Hotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Ragusa

Residence Kamarina este situat direct la mare in Ragusa, pe o plaja larga si nisipoasa, ideala pentru copii, si dotata cu umbrele si sezlonguri si inclusa in Club Card.

La € 50 / persoană noapte

Futura Style Borgo Rio Favara Residence

Ragusa Ispica

Futura Style Borgo Rio Favara, cu designul său contemporan și serviciile de calitate, oferă o experiență de ședere modernă și confortabilă la doar câțiva pași de mare.

La € 50 / persoană noapte

Baraka Village Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Ragusa

GH Baraka Village este situat la marginea orașului Scoglitti (RG), un oraș de pe litoral cu vedere la Canalul Sicilian, în langa vechea colonie greceasca Kamarina si o destinatie ideala pentru ...

La € 36 / persoană noapte

Appartamenti Vecchio Stazzo

Sardinia San Teodoro

Complex de 5 apartamente într-un mediu verde, înconjurate de livezi de măslini seculari, pentru o vacanță de relaxare, plajă și distracție, foarte aproape de centrul orașului San Teodoro și ...

La € 74 / persoană noapte

Residence Borgo del Turchese

Coasta Smeralda Badesi

Residence Borgo del Turchese oferă apartamente confortabile și servicii exclusiviste la prețuri imbatabile. Nu rata frumusețile coastei sarde, plaje impresionante și atracții culturale.

La € 25 / persoană noapte

Residence Satul de la Punta Marana

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Olbia

Borgo de la Punta Marana se ridică la Punta Marana, la 3 minute de mers până la plajă și la 200 metri de magazine și agenții de închiriat bărci, la 5 km de Golful Aranci. Oferă un restaurant ...

La € 25 / persoană noapte

Residence Oasi e Oasi Blu

Sardinia San Teodoro

Residence Oasi este un complex situat în apropiere de centrul plin de viață al orașului San Teodoro, la câțiva pași de celebra plajă La Cinta și înconjurat de spații verzi mari, inclusiv ...

La € 33 / persoană noapte

Residence San Teodoro

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia San Teodoro

Apartamente mobilate într-un mod simplu și funcțional, cu referiri la stilul Sardinian, la parter sau la primul etaj sau la 2 niveluri, cu terasă sau verandă echipată, toate dotate cu bucătări ...

Apartamentele Tiffany

Sardinia San Teodoro

Apartamentele Tiffany sunt mici ansambluri rezidențiale recent construite și găzduiesc apartamente moderne dotate cu tot confortul, nu departe de centrul frumosului oraș San Teodoro.

La € 38 / persoană noapte

Residence Club Gli Ontani

Sardinia Orosei

Cel mai recent construit Residence Club Gli Ontani este situat în apropiere de una dintre cele mai evocatoare locații din Golful Orosei: Cala Liberotto, la 150 m de centrul orașului. Reședința ...

La € 10 / persoană noapte

Residence Punta Grossa

Salento Porto Cesareo

Residence Punta Grossa: un complex turistic în Salento, la 300 de metri de plajă. Piscine, terenuri de sport, divertisment, baruri și restaurante pentru o vacanță independentă și relaxantă.

La € 50 / persoană noapte

La € 35 / persoană noapte

In cerca di qualche idea per la tua vacanza? Dai un'occhiata al blog

Oferte de calatorie Residence

Mai jos puteți găsi cea mai bună selecție pentru rezidențe în cele mai frumoase zone din Italia. În fiecare an, o destinație din ce în ce mai populară pentru milioane de turiști italieni și străini. În plus, pachetele noastre de reședință includ Transport gratuit sau autobuz inclus și sunt ideale pentru familiile cu copii și cupluri.

Puteți alege între diferite tipuri de reședințe în cele mai frumoase locații și puteți desfășura numeroase activități. răsfoiți site-ul nostru, comparați ofertele de reședințe și selectați structura care vi se potrivește cel mai bine și plecați în vacanța viselor voastre!

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)