Brindisi

Printre antichități și minuni naturale

Hotelurile recomandate in Brindisi

Vezi hartaVezi harta

Apulia Hotel Eden Beach Torre Canne

Hotel starsHotel starsHotel stars Puglia Torre Canne di Fasano 9.1 Excepțional

Hotelul Apulia Eden Beach Torre Canne este situat in centrul istoric si la doar 30 de metri de lido si plaja declarata Steagul Albastru pentru puritatea si cristalinitatea marii.

La € 55 / persoană noapte

Albergo Diffuso Dimora Sant'Anna

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno 7.7 Foarte bun

Poziția sa strategică, la doar 6 km de mare și la 20 minute de Aeroportul din Brindisi, permite să vizitați comod celelate frumuseți ale Pugliei, de la Torre Guaceto la Ostuni, de la Salento la ...

La € 47 / persoană noapte

Ostuni Rosa Marina Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Ostuni

La câțiva pași de mare, în interiorul satului de vacanță internațional Rosa Marina. Structura rafinată în stil tipic mediteranean, înconjurată de splendidul șcenariu natural bogat în ...

La € 80 / persoană noapte

Hotel Club Santa Sabina

Hotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno

Situat în mod armonios în area de verde de 90.000 mp, se compune dintr-o minuată clădire centrală de 2 etaje care se extinde dealungul pișcinei olimpionice și trei blocuri laterale de vile unde ...

La € 60 / persoană noapte

Meditur Parc de vacanță

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno

Situat la Carovigno, la 2,6 km de rezerva naturală statală Torre Guaceto, Meditur Village oferă o grădină, o pișcină în aer liber, conexiunea wifi gratuită și o parcare privată nesupraveghi ...

La € 58 / persoană noapte

La € 80 / persoană noapte

La € 75 / persoană noapte

La € 595 / persoană noapte

Brindisi, zisă încă din antichitate ”Poarta Orientului”, se caracterizează prin prezența unui litoral deloc profund și nisipos îndulcit și de o climă care permite prelungirea vacanței și în lunile de toamnă. Drăguțe localități turistice, împreună cu Rezerva Naturală de la Torre Guaceto și importantele centre termale, îmbogățesc oferta coastei brindisiene care, mai presus de toate, este plină și de monumente și importante mărturii ale epocilor îndepărtate. Atracțiile pe care le oferă Brindisi sunt multe și alegerea este diferită, adulți și copii se pot entuziasma vizitând cel mai mare parc faunistic al Italiei, care include un metrozoo, un sector oceanic, zoo safari și parcul de distracții, care oferă 25 de atracții potrivite tuturor vâstelor.

Oaza de la Torre de la Guaceto este o țintă obligatorie pentru cei care vizitează Brindisi. Cărări și poteci sunt intinerarii ideale pentru practicanții de ciclotrekking sau pentru lungi și relaxante plimbări, totul fiinr înconjurat de o mare care variază de la verde smerald la abastru intens. Apele cristaline ale acestei mări fantastice din Sud sunt sala de sport ideală pentru a practica seawatching și snorkeling, admirând frumusețea fundalurilor marine. Absolut de probat este relaxul pe care îl poate oferi o zi de yoga în acest peisaj natural minunat.

Aromele pământului de la Brindisi se reflectă în gastronomia celei mai bune tradiții puglieze. Brindisi este de fapt celebră pentru bucătăria de casă și pentru vasta producție care diferă de la brânzeturi tipice, pâine, dulciuri, plăcinte și mai ales o sumă de varietăți de pește proaspăt.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)