Amalfi

Veche republică maritimă, un loc minunat cu șcenarii unice

Hotelurile recomandate in Amalfi

Vezi hartaVezi harta

Niciun rezultat disponibil..

Ce să faci în Amalfi

Amalfi este un oraș din provincia Salerno din Campania, o veche republică maritimă care își dă numele Coastei Amalfi care, din 1997, a fost declarată Patrimoniu Mondial UNESCO. Fundația sa datează din romani și, din 1800, mai întâi printre republicile maritime, Amalfi a rivalizat cu Pisa, Veneția și Genova pentru controlul Mării Mediterane. Codul maritim al Amalfi, mai cunoscut sub numele de tabele Amalfi, a avut o influență mare până în secolul al XVII-lea.

Amalfi este unul dintre cele mai faimoase centre turistice ale coastei Campania, cunoscut și apreciat în întreaga lume pentru frumusețea sa artistică și naturală, marea limpede și cazarea turistică bine dezvoltată. Orașul Amalfi, inconfundabil și pitoresc, se agață de vârfurile stâncoase ale munților Lattari și de fiecare colț, străzi și piețe deschid perspective care au fermecat generații de călători. Cei care vizitează Amalfi vor întâlni un peisaj romantic, format din vile și case care se sprijină unul de celălalt și munți cu vedere la mare.

Centrul Amalfi este împărțit într-o serie de alei și străzi unde puteți gusta inima tipică de pește prăjit și pe care domină Catedrala, dedicată Sant 'Andrea, care are un mozaic decorat cu fațadă și la care este accesat printr-o scară impresionantă. Din porticul Duomo puteți accesa Claustrul Paradisului și Bazilica Crucifixului. Luând o stradă îngustă, puteți ajunge, prin rampe înguste și șerpuitoare și străzi înguste, cimitirul monumental care domină Amalfi și centrul Atrani, trecând prin mai multe locuri frumoase și semnificative, inclusiv vechea mănăstire San Francesco cu frumosul claustru. În special înflorirea în istoria orașului este industria hârtiei, producătorul celebrei și valoroase hârtii din Amalfi și puteți vizita Muzeul Hârtiei, situat într-o veche moară de apă, unde există mașini antice.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)