Munte

Trăiește o axperiență unică într-o vacanță pe munte fie vara fie iarna

Travellero ti consiglia

Munte

Hotel Canada

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trento Pinzolo

Hotelul Canada este situat la câțiva pași de centrul caracteristic al țării și are camere confortabile în stil montan. La doar 200 m de telecabină.

Kristiania Pure Nature Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trento Cogolo di Pejo

În Parcul Național Stelvio, hotelul este situat la câțiva pași de centru. La 3 km de telescaunul Pejo, la 8 km de telecabina Marilleva 900, ambele accesibile cu autobuzul de schi gratuit

La € 84 / persoană noapte

Carlo Magno Hotel Spa & Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Madonna di Campiglio

Hotel de tradiție străveche situat în Campo Carlo Magno, la 2 km de centrul Madonna di Campiglio, conectat prin serviciu de transfer privat, gratuit la ore fixe.

La € 118 / persoană noapte

Hotel Fratazza

Hotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige San Martino di Castrozza

Într-o poziție panoramică splendidă, la 900 m de centrul orașului San Martino, renumit pentru fantasticul "Pale", hotelul oferă camere calde și primitoare, la 100 m de teleschiuri.

La € 61 / persoană noapte

Hotel Monzoni

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Pozza di Fassa

Oferă o vedere spectaculoasă asupra Dolomiților, un spa cu piscină interioară, saună și zonă de relaxare. Punct de plecare ideal pentru zile de zăpadă de neuitat, excursii și activități.

La € 68 / persoană noapte

Ütia De Börz

Hotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Val Badia

Coliba de munte „Ütia de Börz” la 2.006 m altitudine. este situat în vârful Passo delle Erbe, la poarta de intrare în Parcul Natural Puez-Odle și minunile sale naturale.

La € 35 / persoană noapte

Uappala Club Sestriere

Hotel starsHotel starsHotel stars Piemont Sestriere

Destinație ideală pentru iubitorii de schi datorită locației sale la doar 200 m de teleschiuri, cu nenumărate pârtii pentru toate nivelurile și dificultățile, chiar și pentru schiul de noapt ...

La € 72 / persoană noapte

Hotel Piaz

Hotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Campitello di Fassa

In inima văii de la Fassa, este ideală pentru cupluri și familiile cu copii care doresc să practice sporturi de iarnă și să trăiască magia tradițiilor dolomitice, și pentru cei mai mici, pe ...

La € 45 / persoană noapte

Park Hotel Club

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Folgarida

Park Hotel Club este situat în Folgarida di Dimaro, în frumoasa Val di Sole. Se mândrește cu o locație extraordinară în pădure, cu acces direct la pârtiile de schi.

La € 69 / persoană noapte

TH La Thuile Planibel Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta La Thuile

Complexul TH La Thuile este aproape de stația de telecabină și vă permite să mergeți pe pârtiile de schi. Cameră de schi în hotel, acorduri cu școala de schi și închiriere de echipamente ...

La € 78 / persoană noapte

TH La Thuile Planibel Hotel

Hotel stars Valle d'Aosta La Thuile

Complexul TH La Thuile este aproape de stația de telecabină și vă permite să mergeți pe pârtiile de schi. Cameră de schi în hotel, acorduri cu școala de schi și închiriere de echipamente ...

La € 80 / persoană noapte

TH Pila

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valle d'Aosta Pila

TH Pila are vedere directă la zona de schi din centrul Văii Aostei, înconjurat de un peisaj uluitor, camerele au vedere la vale sau pârtiile de schi.

La € 65 / persoană noapte

Destinazione: Cosa vedere

In cerca di qualche idea per la tua vacanza? Dai un'occhiata al blog

Sărbători la munte

Destinație de patru sezoane, munții din Italia își rezervă întotdeauna surprize frumoase în orice moment al anului. Petrecerea unei vacanțe la munte este de fapt posibilă în orice anotimp, arătând de fiecare dată cu o față diferită și oferind relaxare, liniște și peisaje uluitoare. Dacă vă întrebați care sunt cele mai frumoase destinații pentru vacanțe la munte, cu siguranță nu puteți rata Valea Aosta, Lombardia, Piedmont și Trentino Alto Adige cu locuri precum San Martino di Castrozza, Corvara, Campitello di Fassa și multe altele pentru vacanțe fantastice în zăpadă. Schiul în Dolomiți este cu siguranță o experiență de neuitat, precum și relaxarea în spa-ul unuia dintre hotelurile din munți cu vedere panoramică, sau îndepărtați-vă de căldura verii și de viața agitată a orașului pentru a petrece o vară răcoroasă în Apenini, în contact cu natura sălbatică, practicând sporturi în aer liber și gustând produse culinare excelente.

Hotel de munte

Pentru alegerea cazării este întotdeauna recomandabil să vă bazați pe experți din industrie. Travellero a făcut o selecție atentă a celor mai bune hoteluri din munții Italiei pentru a oferi oaspeților săi oferte uimitoare de călătorie. Trageți dopul din rutina zilnică și porniți să descoperiți munții italieni, lăsați-vă răsfățați de centrele de wellness, regenerați la spa, dedicați naturii înconjurătoare, respirați aer curat făcând plimbări lungi în pădure, încredințați-vă copiilor animatori experimentați și vă veți bucura de o vacanță unică.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)