Park Hotel La Villa

8,4 9 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Park Hotel La Villa este un hotel 4 stele de o elegantă și recentă construcție , mobilat cu gust și în stil și culori tipice mediteraneene. Situat în comuna Forio d'Ischia, la câțiva pași de mare și la 900 m de centrul vechi și de port. Park Hotel La Villa este o structură cufundată în verde, înconjurată de o luxurioasă grădină în care sunt prezente exemplare de plante rare și pomi seculari. În interiorul grădinii se găsește o pișcină esternă cu apă minerală dotată de hidromasaj cervical și plantar, și o pișcină acoperită, cu apă termală la dispoziția oaspeților, care vor putea să se relaxeze și să se bucure de beneficiile oferite de apa termală , se pot bronza . Camerele Park Hotel La Villa, mobilate cu gust și rafinatețe, sunt dotate de tot confortul , aer condiționat, Tv sat, baie modernă, duș, articole de toaletă, uscător de păr. Unele camere au terasă sau balcon. Park Hotel La Villa furnizează conexiunea WiFi gratuită; în interiorul structurii este posibilă efectuarea unor tratamente estetice și relaxante pentru îngrijirea corpului, standard sau personalizate, datorită personalului specializat vor contribui la un sejur relaxant și regenerant.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo. Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi, bogat în străduțe, biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate (cu plată) și pentru fundalul deloc profund. Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci, pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco, este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso, (biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Centru spa cu bazin cu hidromasaj, duș cromatic și zona gimnastică.
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Tv sat, uscător de par, telefon,aer condiționat în cameră .
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere în baza locurilor diponibile. 
Serviciu portinierie.
Depozit bagaje.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Centru masaje.
Închiriere auto.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Selecția materiilor prime proaspete și de sezon permite bucătăriei de la Park Hotel La Villa prepararea unor mâncăruri gustoase și sănătoase, capabile să satisfacă și  cei mai exigenți clienți. La cerere este posibil prepararea unui meniu de regim sau pentru cei care au exigențe alimentare speciale. Toate zilele se prepară un bufet bogat de salate și verdețuri și este posibil să alegeți unul dintre cele 3 feluri principale și unul dintre cele 3 feluri secundare care însoțesc garnitura de legume și verdețuti gustoase. În încheiere sunt propuse dulciuri, fructe de sezon, înghețata artizalală.

Oferta cuprinde
Centru wellness.
Folosirea pișcinei termală acoperită.
Folosirea pișcinei minerale externe.
Folosirea solarium dotat de șezlonguri și umbrele.
Folosirea centrului de bunăstare cu bazin hidromasaj, duș cromatic și zona gimnastică. 
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui  ticket)și se efectuează într-un centru termal cu serviciu de navetă gratuită.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului eventual se poate concorda separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente 
Cameră cu balcon euro 5,00 de persoană la zi.
Gran Gala de Revelion euro 40,00 de persoană.
Pătuț euro 10,00 la zi.

Reduceri
Copii până  la 2 ani Gratis, pătuț exclus.
Al treilea și al patrulea pat reducere de 50%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 
Tratamentul de Pensiune completă cu băuturi prevede 1/2 minerale și 1/4 de vin de persoană la masă. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!