Hotel Terme Stella Maris

8,2 1 commento
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Restaurat în 2016, Hotelul Stella Maris dispune de 52 camere de diferite tipologii, multiple familiare, Standard și Superior cu vedere la mare. Hotelul se bucură de o poziție foarte favorizată și oferă oaspeților un loc cu siguranță printre cele mai interesante din întreaga comună Casamicciola Terme. La câțiva pași de mare , de faleza magnifică și de atracțiile principale ale comunei, totul ușor de ajuns cu o plăcută plimbare. Stația de autobuz locală este în fața hotelului. Hotelul dispune de acorduri cu cele mai bune hoteluri termale și oferă tuturor oaspeților posibilitatea de a efectua orice tip de tratament balneo-termal sau alte cure. 

Localitatea
Situat în zona de nord a insulei Ischia, dispune de un port mixt comercial și turistic. Se învecinează cu comuna Ischia, cu comuna Barano de Ischia prin sentierul care separă pădurea Maddalena de Muntele Maschiatta. Bordul colinei Jetto separă comuna de cea de la Serrara Fontana, atingând comuna Forio și pe cea de Lacco Ameno prin cartierul Fundera (cu alte cuvinte confinează cu toate comunele insulei). Are o aree de circa 5,5km², cu o conformație în mare parte colinară.

De vizitat și de descoperit
Basilica del Sacro Cuore di Gesù și Santa Maria Maddalena Penitente.O biserică , ridicată în dată necunoscută, dărâmată de cutremurul din 1883, recontruită în 1896. Are o sală împărțită în trei părți, un altar impunător în marmură policromă și alte 8 altare în tot atâtea capele laterale. Are un bazin de botez din secolul XVIII în marmură, multe statui și se găsește mormântul venerebilui Giuseppe Morgera. În mai 1965 papa Paolo VI a numit-o basilica minoră.

Confraternitatea de la Santa Maria della Pietà
Biserică ridicată în 1897 in interiorul căreia se păstrează un tablou de la șasesute al lui Signore della Croce dell Andrea Vaccaro, în operele sale se inspira la naturalismul lui Caravaggio, reinterpretat în cheie clasică. Asimilează mai multe școli de pictură, iar principalele sale caracteristici sunt regularitatea formeler, folosirea colorilor deschise care se sfumează în sfond absența totală de expresii de violență în figurile pictate.

Biserica Sfântului Antonio de la Mortito.
Biserica Sant'Antonio de la Padova, fu a doua parohie în 1955, care, cum se prezintă în prezent, este rezultatul nenumăratelor intervenții făcute pe o biserică contruită în 1692, de Cesare Corbera. Pe altarul de marmură se găsește, din 1985, statuia sfântului Antonio de la Padova(sec XIX), care a substituit statuia în teracotă de la 1850. Biserica găzduiește alte trei statui: San Giuseppe, il Cuore di Gesù și l'Immacolata.

Parcul Termal Castiglione
Este situat într-un bazin natural care se prelungețte către mare și este circundat de o varietate de vegetație mediteraneană care crează o atmosferă plăcută de liniște si calm. Parcul termal Castiglione dispune de 10 pișcine dintre care 8 sunt termale, cu o temperatură a apei care variază de la 30° la 40° și o pișcină olimpionică(mt. 25 x mt. 14) alimentată de apă de mare, are ieșire la mare și plajă privată.

Itinerarii și călătorii in natura din "Bosco della Maddalena e Cretaio" (pădurea Maddalena si Cretaio).
Între pini verzi și sentiere umbrite se ajunge o colină cu o panoramă spectaculoasă către portul Ischia. Percursul este bine delineat cu o primă parte asfaltată căreia i se succede o largă scară, trepte de piatră locală, care dupa câteva sute de metri ne invâluie intr-un sentier bine definit în pata meditereană de la Cretaio, o zonă veche vulcanică , care vă oferă o panoramă cu vedere spectaculoasă spre comuna Ischia și castelul Aragonez, dar și Casamicciola, urmând cursul printre pini, arbuști de mure se ajunge până la Fondo d oglio, un crater de circa 350 metri de diametru și cu 127 de profunzime.

Vechia fabrică de teracotă Mennella(intrarea liberă)
Cu cei 500 de ani de istorie este colocată în sânul tradițiilor din Ischia, faimoasă pentru transformarea teracotei și pentru vasele pe care le preducea deja din secolul opt î.C. cum o demonstrează repertele arheologice printre care celebra Cupă a lui Nestore, mărturie admirabilă a trecutului în care se amestecă abilitatea de a crea și suflul ușor al primelor expresii ale poeziei în Occident.Sunt expuse bucăți de consistență și prestigiu creații de mare impact care îmbină capacitatea de a decora cu tehnicile școlii ischitane.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la ora 14.00  - Check out până în  ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la  ora 8:00 pînă la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 pînă la ora 21:00.

Servicii Gratuite incluse în toate tarifele noastre
Acces liber la pișcina descoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la borul pișcinei si solarium la dispoziția oaspeților.
Parcare nesupraveghiată.
Sunt admise animale(nu le este permis în zonele comune).
Stația de autobuz este în fața hotelului.
Servicii seif, fax, poștă, mail.
Tv 32" Led cu satelit și SKY, phon și telefon în cameră.
Lunch packet la cerere în caz de absență de la masă.
WI-FI în zonele comune.
Serviciu de portinerie.
Sală de lectură.
Recepție 24h.

Servicii cu plată
Serviciul de baby-sitter.
Serviciul de spălătorie.
Seif în cameră.

Activitați
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Escursii la munte(cu plată).

Restaurant
Sala restaurantului oferă un ambient tânăr și modern care invită oaspetele să se simtă ca acasă. Cordialitate, experiență și profesionalitate caracterizează personalul gata să satisfacă orice exigență. Zilnic Hotelul Stella Maris oferă o bucătărie din produse tipice elaborate de echipa de bucătari cu o vechie experiență și cu o preparare modernă pentru a vă mulțumi în totalitate.

Oferta cuprinde
Pișcină esternă termală.
Hidromasaje termale.
Solariu dotat de șezlonguri cu umbrele.
Nămoluri/băi termale sau aerosol/inhalații termale(plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

 

Suplimente
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse.
Pătuț euro 5,00 pe zi pentru copii 0 la 2 ani.

 

 

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani gratis ( pătuț separat la cerere ).
Al treilea și al patrulea pat fără limite de vârstă-50%.
Pian Familie 4 = 3.

Notă:
Prin "Soft All inlcusive" se înțelege  Pensiunea completă și 1/4 de vin și 1/2 apă minerală de personă la masă.
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!