Apulia Hotel Eden Beach Club

9,1 2 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotelul Apulia Hotels Torre Canne

se află în centrul istoric al localității Torre Canne și este foarte aproape de mare, având o plajă privată proprie cu nisip. Amplasat într-o poziție strategică, înclinat față de teren, este perfect pentru a vizita Valea Itriei de la Alberobello la Cisternino și Ostuni, marea Salento, Lecce, Monopoli, Bari și multe alte destinații și atracții precum grădina zoologică Fasano și Peșterile Castellana.

Camere

Hotelul dispune de 85 de camere confortabile de tip single, cu suprafețe cuprinse între 22 și 28 de metri pătrați, distribuite pe 3 etaje cu dublu lift. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat individual, TV, frigider, baie cu duș și uscător de păr, precum și balcon. Unele camere au vedere la mare.

Orar de predare și eliberare a camerelor

Sejururile și serviciile încep cu cina în ziua sosirii și se încheie cu micul dejun în ziua plecării. În ziua sosirii, check-in-ul începe de la ora 12:30.

Camerele vor fi disponibile începând cu ora 15:30, iar aceeași predare este garantată până la ora 18:00. Pentru a lua prânzul în ziua sosirii sau în ziua plecării, va trebui să faceți o rezervare cu cel puțin 24 de ore în avans, la un cost de 30 de euro pentru adulți și 15 euro pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani.

Pentru copiii cu vârsta sub 2 ani, se poate asigura un pat de copii cu un supliment de 15 euro pe noapte, care trebuie rezervat la confirmare. În ziua sosirii, șezlongurile vor fi disponibile începând cu ora 13:30.

În ziua plecării, camerele trebuie eliberate până la ora 10:30, iar șezlongurile până la ora 12:00. Eliberarea ulterioară orei indicate va presupune o taxă automată pentru check-out târziu.

Este posibilă rezervarea check-in-ului devreme la confirmare. Costul serviciului variază între 35 și 99 de euro pe cameră, în funcție de perioadă. Serviciul include check-in-ul începând cu ora 10:30, serviciul de plajă începând cu ora 10:45 și asignarea camerei începând cu ora 13:00.

Prin rezervarea check-out-ului târziu (cu un cost suplimentar cuprins între 35 și 99 de euro pe cameră, în funcție de sezon), camerele vor fi disponibile până la ora 14:30 în ziua plecării (rezervare recomandată la confirmare, în funcție de disponibilitate).

Serviciile comune și zona de depozitare a bagajelor vor fi întotdeauna disponibile gratuit. Nu se vor oferi camere de curtoazie.

Suplimentele nu pot fi adăugate la contul camerei, dar fiecare familie va primi un card electronic reîncărcabil pentru plata acestora. Reîncărcarea se poate face în numerar în limita legii, cu cardul bancar sau cu cardurile de credit. Nu se vor accepta cecuri

Turnul Canne

este o mică parte din municipiul Fasano din provincia Brindisi de care se află la doar 50 km. În perioada de iarnă populația este de doar 400 de locuitori, dar datorită prezenței numeroase de Sate, Hoteluri, Case de vacanță și Reședințe, în perioada estivală această stațiune de pe litoral depășește 10.000 de prezențe, datorită și stațiunilor balneare și apelor sale curative cunoscute și exploatate. de la mijlocul anilor 1800.

Teritoriul este inclus în Parcul Regional al Dunelor de coastă, care merge de la Torre Canne la Torre San Leonardo. Caracterizat prin prezența unor plaje frumoase cu nisip alb, remarcate prin "steagul albastru”, o etichetă ecologică internațională înființată în 1987 și recunoscută de UNESCO pentru sustenabilitatea mediului.

Datorită atenuării Mării Adriatice, Torre Canne are un climat mediteranean blând, cu o gamă foarte mică de temperatură pe tot parcursul anului. Emblema Torre Canne este Farul prezent din 1926 care luminează coasta și stâncile sale frumoase pentru a proteja marinarii.

Datorită poziției sale strategice, Apulia Eden Beach Club Torre Canne este punctul de plecare ideal pentru vizitarea zonei, a celor mai frumoase plaje și a atracțiilor locale:

Distanțe de la plaje

Torre Santa Sabina la 6,5 ​​km
accesibil cu mașina în 11 min. Hartă

Turnul Pozzella la 10,3 km
accesibil cu mașina în 10 min. Hartă

Plaja râului Morello la 22,3 km distanță
accesibil cu mașina în 16 min. Hartă

Plaja Santos la 30 km
accesibil cu mașina în 21 min. Hartă

Plaja San Leonardo la 20,7 km
accesibil cu mașina în 15 min. Hartă

Plaja Torre Guaceto la 6,9 km
accesibil cu mașina în 12 min. Hartă

Plaja Torre Specchiola la 30 de metri
accesibil pe jos în doar 02 min. Hartă

Plaja Torre Egnazia la 46,9 km
accesibil cu mașina în 32 min. Hartă

Plaja Punta della Contessa la 31,7 km
accesibil cu mașina în 26 min. Hartă

Plajele din Torchiarolo la 47,1 km
accesibil cu mașina în 35 min. Hartă

Plaja Sciaia la 17,5 km
accesibil cu mașina în 16 min. Hartă

Plaja Campo di Mare la 42,3 km
accesibil cu mașina în 30 min. Hartă

Plaja Penna Grossa la 5,0 km
accesibil cu mașina în 08 min. Hartă

Plaja Apani la 11,0 km
accesibil cu mașina în 10 min. Hartă

Atracții de vizitat

Cisternino la 36 km
accesibil cu mașina în 38 min. Hartă

Locorotondo la 44,6 km
accesibil cu mașina în 42 min. Hartă

Alberobello la 54,6 km
accesibil cu mașina în 45 min. Hartă

Ostuni la 18,8 km
accesibil cu mașina în 20 min. Hartă

Ruvo la 129 km
accesibil cu mașina în 1,28 ore. Hartă

Peșterile Castellana sunt la 63 km
accesibil cu masina in 50 min. Hartă

Bitonto la 110 km
accesibil cu mașina în 1,16 ore. Hartă

Trani la 142 km
accesibil cu mașina în 1,33 ore. Hartă

Canne della Battaglia la 166 km
accesibil cu mașina în 1,49 h. Hartă

Lecce la 61,1 km distanță
accesibil cu mașina în 44 min. Hartă

Gallipoli la 100 km
accesibil cu mașina în 1.08 h. Hartă

Matera la 158 km
accesibil cu mașina în 1,43 ore. Hartă

Bari la 93,8 km
accesibil cu mașina în 1.06 h. Hartă

Otranto la 112 km
accesibil cu mașina în 1,15 ore. Hartă

Castel del Monte la 148 km
accesibil cu mașina în 1,47 ore. Hartă

Serviciu 

Serviciu de plajă disponibil începând cu data de 28 mai.
La plaja noastră exclusivă, cu nisip fin alb, înclinată spre mare la doar 50 de metri distanță, accesibilă printr-un drum secundar al orașului. Serviciile incluse la plajă sunt o umbrelă și două șezlonguri.

Piscină panoramică:
Echipată, situată la ultimul etaj al hotelului, de unde puteți admira o panoramă impresionantă.

Divertisment seara:
Începând cu data de 17 iunie până pe 9 septembrie, serate de dans la plajă sau în hotel și propuneri de excursii în funcție de ocupare și la discreția conducerii.

Wi-Fi gratuit în zonele comune:
În cazul unui număr mare de conexiuni simultane, rețeaua Wi-Fi poate avea încetiniri sau poate fi indisponibilă. Traficul P2P, descărcarea de fișiere mari și streamingul continuu pot fi supuse unor restricții. Pentru a vă conecta, nu este necesară nicio parolă, ci înregistrarea prin intermediul unei adrese de e-mail personale.

Parcare gratuită:
Parcare nelocuită situată la distanța de 30 până la 400 de metri de proprietate.

Prosoape de plajă:
Posibilitatea de a închiria prosoape de plajă (disponibile până la epuizare) la un cost de 10,00 euro per prosop de plajă. La fața locului, pe lângă plata chiriei de 10,00 euro pentru prosop, se va solicita o garanție de 10,00 euro (per prosop de plajă), care va fi returnată la sfârșitul șederii în caz de pierdere sau deteriorare. În cazul schimbului de prosop, se va percepe o taxă de 5,00 euro pentru spălarea prosopului pe contul camerei.

Restaurant:

La cele două restaurante ale proprietății, este oferit un mic dejun continental, cafea expresso, precum și o selecție de mezeluri și brânzeturi. Pentru prânz și cină, există un serviciu de bufet asistat. Băuturile, inclusiv vinul la draft și apa microfiltrată, sunt incluse. Se asigură un loc rezervat la masă de la început până la sfârșitul șederii. Oaspeții pot alege între 2 feluri principale și 2 feluri de bază cu garnitură, precum și fructe și/sau desert. Începând cu data de 17 iunie, o dată pe săptămână se organizează o cină tradițională puglieză. Mesele fără gluten sunt disponibile la cerere.

Copii cu vârsta de până la 2 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care dorm în patul părinților; copiii cu vârste între 3 și 12 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care se află în al treilea pat. În anumite perioade, se aplică doar un pachet de masă în valoare de 119 de euro pe săptămână pentru copii; copiii cu vârste între 3 și 12 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care se află în al patrulea pat. În anumite perioade, se aplică doar un pachet de masă în valoare de 70 de euro pe săptămână pentru copii, iar în alte perioade se aplică o reducere de 50% din tarif.

1 Adult + 1 Copil: reducere de 50% pentru copiii care se află în al doilea pat în cameră cu un adult. În cazul în care sunt mai mulți copii cu un adult, oferta se aplică doar unui singur copil, iar ceilalți copii beneficiază de reducerile specificate pentru al treilea și al patrulea pat. Această ofertă este supusă disponibilității limitate și este valabilă în cazul în care există un singur adult pe familie.

Camera Single: reducere de 40% în toate perioadele.

Pătuț pentru bebeluși: 105 de euro pe săptămână. Nu este permis să aduceți propriul pătuț.

Supliment pentru șezlong la plajă - Primul rând: 15 euro pe zi în toate perioadele, cu excepția perioadei 29 iulie - 26 august, când costă 20 de euro pe zi.

Supliment pentru vedere la mare: 15 euro pe noapte per cameră.

Animale de companie permise: animalele de talie mică sunt permise în anumite zone desemnate. Se percepe o taxă de 150,00 de euro pe animal pe săptămână sau pe fracțiune de săptămână (trebuie menționat la momentul rezervării). Aceasta include curățarea cu produse de dezinfectare specifice, un bol, hrană uscată și saci pentru deșeuri.

Parcare: Parcarea este inclusă în tarif la 400 de metri de proprietate, în limita disponibilității. Parcarea de la hotel este disponibilă la 30 de metri de proprietate, pentru 10,00 de euro pe zi, la cerere.

Card de servicii: 35 de euro per persoană de la vârsta de 4 ani în sus. Supliment obligatoriu pentru promoția în desfășurare, carduri de club gratuite disponibile în unele perioade. Plata este obligatorie în perioada 27 mai - 1 iulie și 2 septembrie - 30 septembrie. Promoție cu disponibilitate limitată.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!