Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Hotelul Telis este o parte din Arbatrax Parc Resort, situat pe extremitatea peninsulei Bellavista și are 380 camere. Zona dedicată Telis se extinde pe o mare colină de 10 hectare, coborând către mare, și prin conformația sa este în mod particular ideală pentru cei care călătoresc cu familiile. Hotelul Telis dispune de tipologiile de camere: Standard, Classic, Superior, Comunicanti și Junior Suite. În stil mediteranean și total înconjutat de vegetație, dispun de tot confortul și pot ospita 2/3/4 persoane. În interiorul resortului este prezent un modern centru bunăstare care se extrinde pe o suprafață de 2.000 mp: noul centru Bunăstare cu Thalasso & Spa Bellavista. Centrul cu al său Spa pune la dispoziția oaspeților săi percursuri de bunăstare (baie turcească, saună, duș emoțional, hidromasaje, cascade și bazine de apă dulce și de apă sărată) și tratamente estetice și masaje, totul înfățișat pe o sugestivă pișcină cu parcursuri și jocuri de apă. Arbatax Park este udat de minunatul țărm de mare de la Ogliastra, considerat cel mai frumos de pe mediteranean, cu minunatele Cale de la Parcul Marin de la Monte Santo. Marea este de la 10 la 500 m de camere și resortul dispune de o concesiune proprie a plajei de la Orri, unde oaspeții pot să folosescă și șezlonguri și umbrele.

Restaurant
La dispoziția oaspeților de la Arbatax Park sunt 9 restaurante, care variază de la tipicul restaurant sard, la bucătăria internațională, fără a-i uita pe cei mici. Oaspeții pot să decidă să mănânce în restaurantul clădirii alese sau în celelate restaurante ale resort-ului, pentru care unele cer o prenotare și, în unele cazuri , un supliment. 

Localitatea
Nu se poate să rămâneți indiferenți în fața fermecului Sardiniei, o insulă cunoscută în toată lumea pentru frumusețea mării sale și a naturii. Ogliastra mărește acestă frumusețe într-un mod cu totul particular, unde farmecul aspru al munților din interior se amestecă cu dulceața unei mări mereu cristaline. Coasta este caracterizată de alternanța între stâncile și plajele semnate de micile golfuri și insenature de vis. Stâncile roșii, caracteristice zonei, îmbogățesc natura cu culoarea lor în contrast cu transparența și miile de nuanțe de verde și de albastru intens al mării.

De vizitat și de cunoscut
Capo Monte Santo, cu caracteristicile stânci care răsar dealungul coastelor adiacente, de granit de diverse culori și de piatra calcaroasă albă, sunt un spectacol încântător și sugestiv. Ape limpezi și cristaline udă minunatele golfuri cu culori nuanțe de culori greu de descris, de la un albastru deschis, la un verde-albastru și la verdele intens în baza profunzimii fundalului.

Cala Goloritze, plaja simbol a coastei ogliastrine, faimoasă pentru caracteristica turlă înalta 143 metri care o privește de sus și pentru arcul natural care se deschide pe partea dreaptă a minunatului golf. Plajele sunt acoperite de mici pietricele albe și nisip alb și fin. Mare de turcoaz și profundă, natură singuratică și sălbatică, de o frumusețe și un interes de excepție.

Cala Mariolu, plajă fermecătoare cu mici pietricele albe, ape strălicitoare și cristaline, și un fundal de o sugestivă culoare verde smerald. Săpată în pereții calcaroși și cufundată total în verdele vegetației mediteraneene parfumate. Pe stâncile înalte au cuiburi diferite specii de păsări marine, printre care șoimul călător, vulturul imperial și cel de Bonelli, șoimul reginei și unele exemplare de vultur pleșuv.

Cala Sisine, cu ape limpezi și fundaluri încântătoare, plaja este bogată în pietricele măricele calcaroase de nisip alb și de pietricele șlefuite de apă. Încercuită de faleze spectaculoase care, de mai bine de la 500metri se taie drepte în mare, însoțită de două nervuri de pietre și de copaci de ienupăr și insulițe.

Cala Luna, probabil cel mai cunoscut golfuleț ai insulei a fost folosit ca ambient și ramă pentru multe filme fie în cinematografia italiană fie străină. Plaja, de nisip alb amestecat cu pietricele, are fermecătoare peșteri și insenaturi în fața țărmului, datorită acțiunii erozive a mării asupra pietrei calcaroase. În spatele plajei o pădure de leandri și un lac de apă dulce.

Grotta del Bue Marino(peștera boului de apă), specificul său nume derivează de la foca monaca(foca soră), minunat mamifer care trăiește fericit pe meleagurile golfului de la Orsei. Peștera, lungă 5 km, este vizitabilă pe cărările amenajate și luminate de circa 900metri. O largă galerie, unde intră apa mării, înconjurată de nenumărate lacuri de apă dulce, alimentate de râuri subterane, separate de plaje nisipoase și bogate în crestăruri. Oplimbare printre stalagtite și stalagmite care oferă un spectacol cromatic extraordinar datorită razelor de lumină care penetrează în interior.

Grotta del Fico, la 10 metri deasupra nivelului mării pe splendidele faleze calcaroase ale golfului. Misterioase funicole ale unui pământ antic de mii de ani atraversate de poduri naturale care permit trecerea cu ușurință peste un antic râu subteran, uscat demult. Peșetera este în mod special importantă pentru nenumăratele sifoane colegate cu marea, de unde urca foca monaca care alegea plajele interne ale peșterii ca loc preferat pentru a se reproduce.

Cea, plajă de nisip alb, lungă peste un km, caracterizată prin prezența la câțiva metri de malul roșu frumos Faraglioni care se întind la orizont oferind un excepțional joc cromatic. În spatele plajei o deasă vegetație oferă tipicele parfumuri mediteraneene.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 16.00 - Check out până la ora 11.00.
Băuturi la mese incluse (apă și vin de casă).
Camere Superior: minibar gratuit la sosire (băuturi alcoolice excluse).
1 intrare gratuită la Spa de perosană (minim 3 nopți).
Cameră Suite Junior: o intrare gratuită la Spa de persoană, 1 masaj relaxant gratuit (20min, minim 3 nopți),
Un bilet de persoană pentru plaja de la Lido de la Orri (pentru o sedere de minim 7 nopți).
Primul riforniment de Mini Bar este oferit de direcția hotelului (băuturi alcoolice excluse).
Animale admise la cerere (se poate cere un supliment).

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre
Serviciu de Navetă de la /către aeroport de la Olbia sau Cagliari (cu posibilitate de așteptare) pentru clienții care rămân cel puțin 7 nopți (serviciu de cerut în momentul prenotării, cu comunicarea orariilor de zbor cu cel puțin 4 zile lucrătoare de anticip).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Serviciu de plajă cu o umbrelă și două șezlonguri.
Intreținere serală și mini club cu zonă de joacă.
Încălzire/aer condiționat.
Staff de animație pentru copii.
Nutella Party dupaamiaza, pentru copii și adolescenți până la 17 ani.
Animație pentru copii și tineri de la 3 la 17 ani cu un staff pregătit și profesional.
Baby dance, mini cabaret și corida.
Sală de sport amenajată. 
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Intrare la parcursul de bunăstrare. 
Transfer la plajă cu șalupa.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Oferta include
Serviciu Navetă de la/către aeroportul de la Olbia sau Cagliari pentru  clienții care stau cel puțin 7 nopți.
Parcul compus din 9 pișcine dintre care unele dedicate copiilor.
Animație pentru copii și tineri de la 3 la 17 ani.
Solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele.
Serviciu plajă cu o umbrelă și două șezlonguri. 
Terenuri de tennis, de fotbal, de volley. 
Tirul cu săgeata și  spațiu pentru single basket.
Activitate de aerobică și dansuri latino americane.
Discotecă.

Suplimente
Animale de talie mică euro 10,00 la zi.
Intrare la Spa euro 25,00 de persoană.
Transfer colectiv dus întors de la și către  aeroportul de la Cagliari sau Olbia euro 80,00 de persoană.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat până în 11 ani gratis.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Intrarea la Spa.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)