Sate

Din raportul calitate / preț imbatabil

Travellero ti consiglia

Sate de vacanță Italia

Albergo Diffuso Dimora Sant'Anna

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno 7.7 Foarte bun

Poziția sa strategică, la doar 6 km de mare și la 20 minute de Aeroportul din Brindisi, permite să vizitați comod celelate frumuseți ale Pugliei, de la Torre Guaceto la Ostuni, de la Salento la ...

La € 43 / persoană noapte

Futura Club Casarossa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Crotone Capo Colonna 7.9 Foarte bun

La 100 m de plajă, Futura Club Casarossaeste înconjurat de verdele vegetației mediteraneene, în minunata localitate Capo Colonna. Ideal pentru vacanțe în familie sau cu prietenii, acest hotel ...

La € 56 / persoană noapte

Casthotels Nausicaa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ischia Casamicciola Terme 8.1 Fabulos

Situat la Casamicciola Terme, se caracterizează prin prezența de 7 bazine cu hidromasaj, un percurs kneipp cald/rece, saună, baie turcească, două pișcine termale și un centru beauty și wellnes ...

La € 33 / persoană noapte

Villaggio Green Garden Club

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico 8.1 Fabulos

Satul este situat într-un golf splendid al Briatico, caracterizat de o mare cristalină și plaje de nisip moale și auriu, ideale pentru copii. Cufundat într-o grădină de măslini și portocali.

La € 50 / persoană noapte

Sayonara Hotel Club Village

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Nicotera 8.6 Fabulos

Sayonara Club Hotel Village este situat în Nicotera, înconjurat de un parc frumos. Plaja este la câțiva pași și la 50 de metri de sat. Are un serviciu de animație excelent.

La € 86 / persoană noapte

Santa Caterina Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Cosenza

Satul Santa Caterina este situat in Scalea, pe litoralul Tirenian inalt si dispune de 380 de camere cu acces direct si privat la mare.

La € 47 / persoană noapte

Casthotels Village & Spa

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Forio d'Ischia 7.9 Foarte bun

Cufundat în natură, la 500 metri de golfulețul de la Sorgeto, acest sat turistic oferă propriilor oaspeți două pișcine și un serviciu de animație care întreține cu spectacole, dansuri de ...

La € 28 / persoană noapte

Park Hotel Terme Michelangelo

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ischia Lacco Ameno 8.1 Fabulos

Un mare hotel cu un farmec mediteranean care se prezintă ca o tipică vilă din sud, situată într-o zonă exclusivă a comunei Lacco Ameno, oferă propriilor oaspeți sejururi de neiutat și de ...

La € 60 / persoană noapte

Villaggio San Domenico

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Parghelia 9.1 Excepțional

Satul San Domenico este situat în Parghelia, la 200 de metri de plajă și la doar 3 km de Tropea. Ideal pentru familii și cupluri, satul oferă servicii de plajă și divertisment.

La € 45 / persoană noapte

Villaggio Club La Pace

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Tropea 8.4 Fabulos

Într-o poziție panoramică de unde se admiră spendidul Gofl Lameția și Insulele Eolie, la 3 km de centrul Topea și de stația ferovială. Ideal pentru familii și pentru cupluri, în formul ...

La € 57 / persoană noapte

Residence Club Sangineto

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Sangineto 8.5 Fabulos

Residence Club Sangineto este situat la doar 250 de metri de mare și plaja de nisip din Sangineto Lido, o destinație turistică populară pe mare, situată în centrul „Riviera dei Cedri”

La € 41 / persoană noapte

Pizzo Calabro Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Pizzo Calabro 8.4 Fabulos

Structura inconjurata de o frumoasa gradina de citrice si plante cu flori, mediul perfect pentru relaxare. Puteți vizita Insulele Eoliene, Pizzo și frumoasa Tropea.

La € 50 / persoană noapte

Destinazione: Cosa vedere

In cerca di qualche idea per la tua vacanza? Dai un'occhiata al blog

Sate All-Inclusive

Dacă doriți să petreceți o vacanță plină de relaxare, distracție și bunăstare, alegeți unul dintre satele noastre all-inclusive, selecționate cu grijă de experți în domeniu. Alegerea satului este ideală nu doar pentru familii, ci și pentru toți cei care nu doresc să renunțe la confortul de a avea la îndemână numeroase servicii. Camere dotate cu toate facilitățile, piscine mari pentru adulți și piscine dedicate în întregime copiilor, servicii de divertisment captivante, atât ziua, cât și seara, pentru toate vârstele, programe bogate de activități sportive și recreative. În plus, veți găsi plaje frumoase cu ape limpezi, servicii de transport convenabile, facilități sportive, amfiteatre, cine tradiționale și seri de dans. Toate acestea și multe altele vă așteaptă în satele noastre all-inclusive, situate pe cele mai frumoase litorale din Italia, pentru a oferi oaspeților o vacanță de neuitat și un raport calitate-preț excelent.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)