Satele Puglia

Sugestiile noastre pentru sate la puglia

Cele mai bune cazări selectate pentru tine

Futura Club Barone di Mare

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Turnul Ursului

Futura Club Barone di Mare Hotel & Resort de 4 stele la 1 km de Torre dell'Orso din Salento. Recent renovat fara bariere arhitecturale, este format din unitati rezidentiale terasate pe 2 nivele. Centr ...

La € 129 / persoană noapte

Futura Club Torre Rinalda

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia

Clubul Futura Torre Rinalda se întinde pe o suprafață de aproximativ nouă hectare, direct pe plaja lungă de nisip fin, înconjurată de dune sugestive și milenare.

La € 101 / persoană noapte

La € 88 / persoană noapte

Campoverde Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento

Complex turistic situat într-o pădure de pini de 8 hectare, extensie a rezervației naturale Cesine, protejată de WWF: bucură-te de natură pentru o vacanță relaxantă.

La € 52 / persoană noapte

Fruit Village Emmanuele

Hotel starsHotel starsHotel stars Foggia Manfredonia

La câteva minute de Manfredonia, Fruit Village Emmanuele este soluția ideală pentru familiile cu copii: cu plajă privată, amfiteatru, loc de joacă și distracție, distracția este garantată ...

La € 70 / persoană noapte

Futura Style Chiusurelle

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

La căteva minute de plajă, în localitatea Torre Lapillo, în Portul Cesareo, Futura Style Chiusurelle dispune de apartamente în stil mediteranean, pe o plajă privată, o pișcină, un anfiteatru ...

La € 89 / persoană noapte

La € 96 / persoană noapte

Pietrablu Resort & SPA

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Polignano a mare

Direct pe marea Pugliei, dealungul coastei minunate de la Polignano a mare, acest resort oferă formula All Inclusive, trei pișcine, un centru de bunăstare în care să se relaxeze, mini club și ...

La € 130 / persoană noapte

Villaggio Punta Grossa Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

Village Punta Grossa, situat la nord de Porto Cesareo pe frumoasa Marea Ionică, este înconjurat de natură între păduri și zone protejate, precum Pădurea Arneo și Parcul Castiglione.

La € 100 / persoană noapte

Maritalia Club Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Foggia Peschici 8.3 Fabulos

La câțiva metri de golful feeric Peschici, structura - cufundată în verdeața plantațiilor de măslini vechi de secole și a plantelor mediteraneene - este soluția ideală pentru cei care își ...

La € 87 / persoană noapte

Baiamalva Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

Aflat pe coasta Ionică din Salento, Baiamalva Resort este situat strategic între Porto Cesareo, Gallipoli și Ugento, oferind relaxare și distracție pentru întreaga familie.

La € 105 / persoană noapte

Ce să vezi la Puglia

Sate Puglia:

Toate promoțiile satelelor din Puglia. Descoperi ofertele celor mai bune sate de pe malul mării din Puglia cu copii gratis și serviciu all-inclusive. Profită de super ofertele "Rezervă În Avans" disponibile pe site-ul nostru, efectuează căutarea pe motorul de rezervări și asigură-ți satul din Puglia cel mai potrivit nevoilor tale.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)