Contattaci e personalizza la tua esperienza di viaggio!

8 giorni / 7 notti

Best of Jordan

Best of Jordan

A partire da:€ 1.250

Plecarea cu zboruri din Roma Fiumicino - Milano Malpensa

Plecarea cu zboruri din Roma Fiumicino - Milano Malpensa

Il viaggio in pillole

6 nopți în hotel cu mic dejun inclus 1 noapte în tabără în corturi cu mic dejun inclus 6 cine în hotel + 1 cină în tabără Transferuri, vizite, excursii

 • Durata

  8 giorni / 7 notti Durata

 • Volo incluso

  Volo incluso Trasporto

 • Guida italiana

  Guida italiana Accompagnatore

 • Ospiti e gruppo

  2 / 25 persone Gruppo di viaggio

 • Fascia d'età

  18/60 Fascia d'età

Descrizione del tour

Descoperă un univers de minuni antice cu Turul Nostru The Best of Jordan! Plecând din Amman, capitala vibrantă, te vom ghida printr-o călătorie fără timp. Admiră măreția lui Petra, orașul stâncos săpat în piatra milenară. Explorează Jerash, un tezaur roman bine conservat, și străbate ruinele din Ajloun.

Dar adevărata magie a Turului în Iordania începe în deșertul Wadi Rum, unde vei petrece nopți sub un cer plin de stele, imersându-te în cultura beduină în corturi tradiționale. Și să nu uităm de Mica Petra, o bijuterie ascunsă bogată în istorie. Cu un ghid local vorbitor de English, vei trăi o aventură autentică și de neuitat care îmbină cultură, aventură și panorame uluitoare. O călătorie care lasă o amprentă în inima și mintea ta, printre comorile antice și peisajele intacte. Descoperă Iordania cu noi și lasă-te fermecat de această țară a misterului și a minunilor.

 • Giorno 1 Italia/Amman

  Cultura Cultura
  40%
  Storia Storia
  30%
  Relax Relax
  50%
  Gastronomia Cibo
  50%

  Plecare din Italia cu un zbor regulat. Sosire în Amman, întâlnire cu reprezentantul local care vă va asista cu procedurile de intrare. Transfer la hotel Mena Tyche - Lilac și cazare în camerele rezervate. Cina (în cazul sosirii după ora 21:00, va fi servită o cină rece/dinner box). Cazare peste noapte.

 • Giorno 2 Amman/Madaba/Mount Nebo/Castello Shobak/Petra

  Cultura Cultura
  50%
  Natura Natura
  30%
  Storia Storia
  60%
  Avventura Avventura
  30%
  Gastronomia Cibo
  40%

  • Prima colazione e plecare către Madaba

  Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfântul Gheorghe cu harta în mozaic a Ierusalimului, Palestinei, Iordaniei, Israelului și Egiptului. Continuarea călătoriei către Muntele Nebo, un vârf care atinge 817 metri deasupra nivelului mării, situat în partea de vest a Iordaniei. Vederea de pe vârf oferă o panoramă a Țării Sfinte și, spre nord, a văii râului Iordan. Orașul Jericho din Cisiordania este de obicei vizibil de pe vârf, la fel și Ierusalimul într-o zi foarte clară. Vizitarea Castelului Shobak, cunoscut de cruciați sub numele de Mont Real sau Mons Regalis, Fortăreața Muntelui Regal. A fost construit în 1115 de regele Baldwin I al Ierusalimului pentru a păzi drumul de la Damasc la Egipt și a fost primul dintr-o serie de fortărețe asociate regatului latin de la Ierusalim. Impunătorul castel se înalță ca o amintire solitară a gloriei cruciate antice deasupra unui peisaj sălbatic și aspru, presărat cu o mare întindere de pomi fructiferi. Transfer la Petra. Cazare la hotel, Petra Castle 4 stele cină și cazare.

 • Giorno 3 Petra

  Cultura Cultura
  60%
  Natura Natura
  50%
  Storia Storia
  70%
  Avventura Avventura
  50%
  Gastronomia Cibo
  30%

  • Micul dejun. Plecare pentru vizitarea Petra

  situată la aproximativ 3-5 ore la sud de moderna Amman, la circa 2 ore la nord de Aqaba și la marginea deșertului muntos al Wadi Araba. Orașul este înconjurat de dealuri impunătoare din nisip de culoare ruginită, care au oferit Petra-i antică o protecție naturală împotriva invadatorilor. Situl este semi-arid datorită nisipului friabil, care se dezintegrează ușor în nisip și care a permis Nabateenilor să sculpteze temple și morminte în stâncă. Culoarea pietrei variază de la galben pal la alb, prin roșu aprins până la maro închis al rocilor mai rezistente. Straturile încurcate de culori diferite formează spirale și valuri în peretele stâncos, pe care nabateenii le-au folosit ca elemente decorative în arhitectura lor. Accesul în zona arheologică este extraordinar de impresionant: mergând pe un drum printr-un canion adânc, printre sculpturi și lucrări de inginerie (Siq), ajungem la așa-numitul "Tezaur", o clădire complet sculptată în stâncă. La finalul unei vizite de aproximativ 4 ore, cei care doresc pot ajunge la "Mănăstire" (vizită liberă), de unde se poate admira o vedere splendidă. Întoarcere la hotelul din Petra pentru cină și cazare.

 • Giorno 4 Petra/Little Petra/Wadi Rum

  • Mic dejun. Plecare către Beidha

  cunoscută și ca Mica Petra, locul unde Nabateii își primeau oaspeții. Este una dintre principalele intersecții ale Petrei, punctul de intrare și ieșire al rutelor comerciale către nord și nord-vest. Aici, caravanele din Negev, Gaza, Askalon,, Ierusalim și Fenicieni se opreau în timpul călătoriilor comerciale. Comercianții, probabil, se cazau în izolarea răcoroasă a Siq Al-Barid, canionul rece, a cărui intrare este la capătul unei văi înguste. Vizită de 2 ore în jeep 4x4 în Wadi Rum, deșertul cunoscut sub numele de Valea Lunii, urmând urmele lui Lawrence al Arabiei și escaladând dune de nisip și poduri de stâncă. Este o vale săpată în nisip și stâncă granitică în sudul Iordaniei, la 60 km est de Aqaba. Cea mai mare altitudine din Wadi Rum este Muntele Um Dami la peste 1800 m deasupra nivelului mării. Sosire la tabăra cu corturi și cazare în corturi. Cina și cazarea la tabăra cu corturi.

 • Giorno 5 Wadi Rum/Amman

  Cultura Cultura
  50%
  Storia Storia
  50%
  Relax Relax
  50%
  Avventura Avventura
  20%
  Gastronomia Cibo
  50%

  Micul dejun și plecare către Amman. Cazare la hotel și restul zilei la dispoziție. Cina și cazare la hotel.

 • Giorno 6 Amman/Jerash/Ajloun/Amman

  Cultura Cultura
  60%
  Natura Natura
  40%
  Storia Storia
  50%
  Avventura Avventura
  30%
  Gastronomia Cibo
  30%

  • Micul dejun. Tur panoramic al Ammanului

  capitala Iordaniei, cu aleele sale importante, Citadela și Teatrul Roman. Apoi, plecare spre orașul greco-roman superb conservat Jerash. Apoi, continuăm călătoria spre Ajloun cu impunătoarea fortăreață Qa'lat Al Rabat care domină Valea Iordanului. De la această poziție, forțele lui Saladin au lansat atacuri împotriva cruciaților. Întoarcere la hotel în Amman, cină și cazare peste noapte.

 • Giorno 7 Amman/Cetățile deșertului/Marea Moartă (*)

  Cultura Cultura
  50%
  Natura Natura
  50%
  Storia Storia
  50%
  Avventura Avventura
  20%
  Benessere Benessere
  50%

  • Micul dejun

  Se ajunge în partea de est a orașului Amman pentru a vizita unele dintre cele mai reprezentative Casteluri ale Deșertului: clădiri construite între secolele al VII-lea și al XI-lea. Unele au fost folosite ca caravanserai-uri, altele ca pavilioane, iar altele ca forturi militare pentru apărarea teritoriilor. Apoi, plecare către Marea Moartă. Se va coborî cu 1.000 de metri până la cel mai de jos punct de pe Pământ, la 400 de metri sub nivelul mării. Cazare la hotel. Oportunitate de înot. Cină și cazare peste noapte la hotel.

 • Giorno 8 Marea Moartă/Amman/Italia

  Cultura Cultura
  30%
  Storia Storia
  30%
  Relax Relax
  80%
  Avventura Avventura
  50%
  Gastronomia Cibo
  50%
  Benessere Benessere
  50%

  Mic dejun (în funcție de ora de plecare) și plecare către aeroportul Amman. Îndeplinirea formalităților de îmbarcare și plecare către Italia cu zbor de linie.

  (*) Vă rugăm să rețineți că începând cu 1 martie, în ziua a 7-a nu se va mai face vizita la Castelul din deșert, ci după micul dejun se va pleca direct către Marea Moartă, astfel încât să avem ziua la dispoziție pentru puțin relaxare și pentru a te bucura de frumusețea Mării Moarte.
   

  NOTĂ: Este turul cu cel mai bun preț de pe piață! Recomandat persoanelor aventuroase, capabile să se adapteze la schimbări și dornice să se distreze, dar mai ales celor care caută economii semnificative față de alte itinerarii. Itinerariul are un preț extrem de avantajos pentru că poate fi flexibil și variat în timpul desfășurării turului în ordinea cazărilor și excursiilor, menținând însă esența programului, de asemenea pot fi confirmate hoteluri similare în conformitate cu categoria rezervată. Ghizii sunt prietenoși și dinamici, prezenți doar în timpul excursiilor, astfel încât clienții să aibă mai multă autonomie și libertate în călătorie.

  6 MOTIVE BUNE PENTRU A ALEGE ACEST CĂLĂTORIE
  Deșerturi, culori, parfumuri. Farmecul misterios al aventurii, care apoi dezvăluie aspecte imprevizibile. Și în cele din urmă Ierusalimul, sinonim cu cultură, descoperire și întâlnire. Programul este de grup cu servicii partajate, cu ghid vorbind italiană, în care evidențiem următoarele "experiențe de călătorie":
  • Descoperirea castelului din deșert Amra, Azraq și Karraneh, un salt înapoi în trecutul fascinant al Orientului Mijlociu.
  • Plimbare captivantă la Petra, prin Siq, defileul strâmt lung de peste un kilometru, înconjurat de pereți stâncoși înalți de 80 de metri.
  • Excursie în jeep 4x4 în deșertul Wadi Rum, cunoscut și sub numele de Valea Lunii.
  • Posibilitatea de a face o baie în apele Aqabei.
  • Oprire la mărețul castel Shobak, singura amintire solitară a gloriei cruciade vechi
  • Băi de frumusețe în apele sărate și benefice ale Mării Moarte

travellero tour

Contattaci

Informazioni importanti

Informații generale despre călătorie

Informații generale despre călătorie

Remeberați să aveți la dumneavoastră un pașaport valabil, care să nu expire cu mai puțin de 6 luni în momentul intrării în țară. Moneda oficială a Iordaniei este Dinarul (JOD).

Vize și vaccinări

Vize și vaccinări

Viza se obține la sosirea pe aeroport prin intermediul asistenței corespondentului nostru, cu condiția ca datele pașaportului să fie trimise la birourile noastre cu cel puțin 7 zile înainte de plecare. Nu sunt necesare vaccinări pentru cei care vin din Italia.

Numerul de urgență

Numerul de urgență

Ambasada Italiei Amman, Strada Hafiz Ibrahim, 5/7, Jabal Al Weibdeh, Casella Postale 9800, 11191 Amman, Iordania. Tel: +962 6 4638185 - Telefon de urgență: +962 775415000 - Poliție: 911 - Departamentul de Securitate Preventivă Tel: (+962 6) 5601652

Opțiuni de asigurare disponibile pentru anulare

Opțiuni de asigurare disponibile pentru anulare

Pentru pachetele propuse este disponibilă asigurarea de anulare care îți garantează o rambursare de 75/80%, în funcție de circumstanțe. În cazul în care ai motive valabile care îți împiedică plecarea, există o franciză de 20/15%.

Le nostre guide

Scopri il mondo con le nostre guide esperte: esperienze uniche, conoscenze locale e passioni condivise ti attendono in ogni tappa del tuo viaggio. Il tour dei tuoi sogni inizia qui.

Eccellente

Star Star Star Star Star
Star Star Star Star Star

Consiglio questo servizio

Servizio di prenotazione eccellente, personale gentilissimo e attento a qualsiasi problematica. Mi sono confrontata più volte con la signora Luisa ed è sempre stata professionale e super gentile.

Enzina

Star Star Star Star Star

ECCELLENTE

Ci siamo trovati molto bene con la Travellero, ci hanno aiutato a scegliere la struttura che ci ha permesso di avere una magnifica vacanza in Sardegna a settembre 2023 e ci siamo appena rivolti di nuovo a loro per organizzare le nostre vacanze a Tenerife per il 2024. Sempre molto gentili e cordiali! Abbiamo ricevuto un'offerta dal rapporto qualità - prezzo ECCELLENTE

Simone

Star Star Star Star Star

Continuerò ad affidarmi a loro

Non conoscevo Travellero come Tour Operetor, che dire,competenza,gentilezza,disponibilità oltre il dovuto. Mi hanno trovato la soluzione a me più consona,subito dopo aver dato loro le richieste generali da accontentare. Continuerò ad affidarmi a loro,solo superlativo assoluto....grazieeeeee

Rossella

Potrebbe interessarti

Tour Kervansaray

8 giorni / 7 notti

Tour Kervansaray

A partire da € 985

Tur Istanbul și Cappadocia

8 giorni / 7 notti

Tur Istanbul și Cappadocia

A partire da € 874

Tour Turcia Completă

10 giorni / 9 notti

Tour Turcia Completă

A partire da € 1.185

Turul complet al Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul complet al Iordaniei

A partire da € 1.216

Tour The Best of Jordan

8 giorni / 7 notti

Tour The Best of Jordan

A partire da € 1.250

Turul descoperirii Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul descoperirii Iordaniei

A partire da € 1.483

Turul Esențial al Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul Esențial al Iordaniei

A partire da € 1.595

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)