Contattaci e personalizza la tua esperienza di viaggio!

8 giorni / 7 notti

Turul Esențial al Iordaniei

Turul Esențial al Iordaniei

A partire da:€ 1.595

Plecarea cu zboruri din Roma Fiumicino - Milano Malpensa

Plecarea cu zboruri din Roma Fiumicino - Milano Malpensa

Il viaggio in pillole

7 nopți de cazare la hotel cu mic dejun inclus
7 cine la hotel + 5 prânzuri în restaurante locale
Excursie de 2 ore în Wadi Rum cu mașină 4x4
Transferuri, vizite, excursii

 • Durata

  8 giorni / 7 notti Durata

 • Volo incluso

  Volo incluso Trasporto

 • Guida italiana

  Guida italiana Accompagnatore

 • Ospiti e gruppo

  2 / 25 persone Gruppo di viaggio

 • Fascia d'età

  20/65 Fascia d'età

Descrizione del tour

Pătrunde în lumea fermecătoare a Turului Esențial al Iordaniei cu călătoria noastră excepțională care te va purta prin străzile milenare ale Ammanului, ruinele mărețe ale Jerashului, fortăreața Ajlunului, farmecul misterios al Petrei și panoramele emoționante de pe Muntele Nebo. Descoperă minunile acestor orașe antice și lasă-te captivat de istoria și frumusețea lor atemporale. Cu ghizii locali experimentați vorbitori de limba italiană, fiecare oprire va fi o călătorie în trecutul și prezentul acestei țări fascinante. Rezervă-ți acum călătoria în Iordania și lasă-te cucerit de atracțiile sale incredibile.

 • Giorno 1 Italia - Amman

  Cultura Cultura
  50%
  Natura Natura
  20%
  Storia Storia
  50%
  Relax Relax
  30%
  Gastronomia Cibo
  50%

  Plecare din Italia cu zbor regulat. Sosire la Amman și efectuarea formalităților vamale. Întâlnire cu asistentul local și transfer la hotel. Cina la hotel și cazare peste noapte.

  NOTĂ: În caz de întârziere a zborului, cina la restaurantul hotelului va fi înlocuită cu o masă/gustare rece servită în cameră.

 • Giorno 2 Amman, Cetățile deșertului, Amman

  Cultura Cultura
  50%
  Natura Natura
  50%
  Storia Storia
  50%
  Avventura Avventura
  40%
  Gastronomia Cibo
  20%

  Micul dejun. Dimineața va fi dedicată unei excursii de orientare în capitala Amman, un oraș modern și cosmopolit. Turul orașului va oferi o privire de ansamblu asupra capitalei Iordaniei, incluzând Citadela și Teatrul Roman, două dintre cele mai faimoase situri arheologice ale orașului. Prânzul va fi servit în timpul excursiei. După-amiaza, ne îndreptăm către interiorul Iordaniei: la doar câțiva kilometri distanță de Amman începe deșertul. În această zonă au fost construite celebrele castele Amra, Azraq și Karraneh, care seamănă mai mult cu palate nobiliare decât cu fortărețe adevărate. Structurile datează din secolul al VII-lea, perioada în care Omayyazii doreau să se prezinte ca prinți ai beduinilor deșertului. Revenim în Amman în târziul după-amiază, cină la hotel și cazare peste noapte.

 • Giorno 3 Amman, Jerash, Ajlun, Amman

  Cultura Cultura
  70%
  Natura Natura
  60%
  Storia Storia
  70%
  Avventura Avventura
  50%
  Gastronomia Cibo
  20%

  Micul dejun. Dimineața va fi dedicată excursiei către Jerash, Pompeii Orientului. Antica Gerasa, o colonie comercială romană puternică și prosperă, se mândrește cu un patrimoniu arheologic de mare interes: Cardo-ul, Teatrul de Sud, Templul lui Zeus, Arcul lui Hadrian, Templul Artemidei și Nymphaeum-ul. Cele 14 biserici ale orașului datează din perioada bizantină și sunt bogate în mozaicuri de mare valoare. Vom continua apoi cu vizitarea castelului Ajloun, o fortăreață musulmană poziționată strategic pentru controlul Valei Iordanului pe vechea rută care lega Damascul de Cairo. Prânz într-un restaurant local. Întoarcere la Amman. Cină la hotel și cazare peste noapte.

 • Giorno 4 Amman, Madaba, Muntele Nebo, Shawbak, Petra

  Cultura Cultura
  60%
  Natura Natura
  70%
  Storia Storia
  70%
  Avventura Avventura
  40%
  Gastronomia Cibo
  20%

  Micul dejun. Urmează să străbatem vechea șosea a regilor (datând de acum 5.000 de ani) până la Madaba, unde vom găsi faimosul mozaic al Bisericii Sfântul Gheorghe, cunoscut sub numele de "Harta Țării Sfinte", care prezintă diverse rute către Ierusalim din principalele locații din Orientul Mijlociu. Este o operă prețioasă datând din secolul al VI-lea. Apoi vom continua spre Muntele Nebo, locul de unde Moise a avut viziunea Țării Făgăduinței și unde același profet a fost îngropat. O mică biserică pătrată a fost construită pe loc de către primii creștini bizantini și ulterior extinsă într-o structură complexă. Prânz la un restaurant local. Vom continua cu o vizită la impresionantul castel cruciat Shawbak, înconjurat de un peisaj îndepărtat și sălbatic, o clădire care reușește să fascineze chiar și cel mai indiferent călător. Sosire la Petra în târziul după-amiază. Check-in la hotel și cină. Seara, bilete pentru intrarea nocturnă la Petra, oferite cadou de Travellero: un traseu luminat de mii de lumânări și însoțit de sunetul muzicii Beduinilor din Thesaur, până la intrarea în Siq (transport și ghid excluse). Cazare la hotel.

 • Giorno 5 Petra

  Cultura Cultura
  50%
  Natura Natura
  50%
  Storia Storia
  70%
  Avventura Avventura
  50%
  Gastronomia Cibo
  20%

  Micul dejun. Toată ziua va fi dedicată vizitării sitului arheologic al capitalei nabateene. Petra antică a fost unul dintre centrele comerciale din Orientul Mijlociu. Protejată de stâncile roz ale munților din Iordania, Petra antică a cunoscut o bogăție extraordinară până în secolul al VIII-lea, când a fost abandonată. Accesul în zona arheologică este extrem de evocator: mergând pe un traseu într-un canion foarte adânc, printre sculpturi și lucrări de inginerie (Siq-ul), ajungem la așa-numitul "Tezaur", un edificiu complet sculptat în stâncă. După o scurtă oprire, continuăm coborârea spre Teatru până când ajungem la Mormintele Regale și Biserica Bizantină care prezintă unele podele de mozaic din acea epocă, foarte bine conservate. Prânz în timpul excursiei. La sfârșitul vizitei, cei care doresc pot vizita "Mănăstirea El Deir" (tură liberă) de unde se poate admira o vedere splendidă. Întoarcere la hotel, cină și cazare.

 • Giorno 6 Petra, Mica Petra, Wadi Rum, Amman

  Cultura Cultura
  50%
  Natura Natura
  50%
  Storia Storia
  70%
  Avventura Avventura
  50%
  Gastronomia Cibo
  20%

  Micul dejun și plecarea către Siq Al-Barid (Mica Petra) pentru a vizita situl arheologic care include morminte, canale de apă și cisterne săpate în stâncă, temple și resturi de fresce pe tencuială. Acest mic centru locuit era folosit de nabateeni pentru a găzdui caravane din Arabia și Orient și este locul unde aveau loc numeroase activități religioase, printre care Festivalul Băuturii, când regele nabatean organiza festivități și oferea băuturi oaspeților săi. După vizită, se continuă călătoria către deșertul Wadi Rum, cunoscut și sub numele de Valea Lunii, cu vechi albi de râu, munți sculptați de vânt și peisaje deșertice vaste cu nisipuri netede în culori pastel. Această zonă deșertică, cea mai impresionantă din Iordania, este cunoscută în special pentru saga lui Lawrence al Arabiei, care a trăit aici mult timp. Vizita, care durează aproximativ două ore, se efectuează cu mașini 4x4. Prânz în timpul excursiei. După-amiază, plecare către Amman. Sosire în serată, cină la hotel și cazare.

 • Giorno 7 Amman

  Cultura Cultura
  20%
  Natura Natura
  50%
  Storia Storia
  50%
  Relax Relax
  50%
  Gastronomia Cibo
  50%
  Benessere Benessere
  50%

  Micul dejun. Zi liberă pentru vizite și activități individuale. Posibilitatea de a participa la diverse excursii optionale: Betania (locul Botezului lui Hristos), Marea Moartă sau izvoarele Ma'In. Se recomandă să le rezervați cu anticipație. Prânz liber. Cina la hotel și cazare.

 • Giorno 8 Amman, Italia

  Micul dejun (în funcție de ora de plecare) și timp liber până la transferul către aeroport. Îndeplinirea formalităților de îmbarcare și plecare către Italia cu zbor de linie.

  NOTĂ: Acest program de călătorie se referă la plecările de duminică. Pentru plecările de sâmbătă, ziua liberă cu prânz este programată pentru duminică, iar turul începe luni. Pentru plecările de marți, ordinea excursiilor va suferi ușoare variații față de itinerariul publicat, menținând însă substanța programului (ziua liberă cu prânz este programată pentru sâmbătă, a 5-a zi).

travellero tour

Contattaci

Informazioni importanti

Informații generale despre călătorie

Informații generale despre călătorie

Remeberați să aveți la dumneavoastră un pașaport valabil, care să nu expire cu mai puțin de 6 luni în momentul intrării în țară. Moneda oficială a Iordaniei este Dinarul (JOD).

Vize și vaccinări

Vize și vaccinări

Viza se obține la sosirea pe aeroport prin intermediul asistenței corespondentului nostru, cu condiția ca datele pașaportului să fie trimise la birourile noastre cu cel puțin 7 zile înainte de plecare. Nu sunt necesare vaccinări pentru cei care vin din Italia.

Numerul de urgență

Numerul de urgență

Ambasada Italiei Amman, Strada Hafiz Ibrahim, 5/7, Jabal Al Weibdeh, Casella Postale 9800, 11191 Amman, Iordania. Tel: +962 6 4638185 - Telefon de urgență: +962 775415000 - Poliție: 911 - Departamentul de Securitate Preventivă Tel: (+962 6) 5601652

Opțiuni de asigurare disponibile pentru anulare

Opțiuni de asigurare disponibile pentru anulare

Pentru pachetele propuse este disponibilă asigurarea de anulare care îți garantează o rambursare de 75/80%, în funcție de circumstanțe. În cazul în care ai motive valabile care îți împiedică plecarea, există o franciză de 20/15%.

Le nostre guide

Scopri il mondo con le nostre guide esperte: esperienze uniche, conoscenze locale e passioni condivise ti attendono in ogni tappa del tuo viaggio. Il tour dei tuoi sogni inizia qui.

Eccellente

Star Star Star Star Star
Star Star Star Star Star

Consiglio questo servizio

Servizio di prenotazione eccellente, personale gentilissimo e attento a qualsiasi problematica. Mi sono confrontata più volte con la signora Luisa ed è sempre stata professionale e super gentile.

Enzina

Star Star Star Star Star

ECCELLENTE

Ci siamo trovati molto bene con la Travellero, ci hanno aiutato a scegliere la struttura che ci ha permesso di avere una magnifica vacanza in Sardegna a settembre 2023 e ci siamo appena rivolti di nuovo a loro per organizzare le nostre vacanze a Tenerife per il 2024. Sempre molto gentili e cordiali! Abbiamo ricevuto un'offerta dal rapporto qualità - prezzo ECCELLENTE

Simone

Star Star Star Star Star

Continuerò ad affidarmi a loro

Non conoscevo Travellero come Tour Operetor, che dire,competenza,gentilezza,disponibilità oltre il dovuto. Mi hanno trovato la soluzione a me più consona,subito dopo aver dato loro le richieste generali da accontentare. Continuerò ad affidarmi a loro,solo superlativo assoluto....grazieeeeee

Rossella

Potrebbe interessarti

Tour Kervansaray

8 giorni / 7 notti

Tour Kervansaray

A partire da € 985

Tur Istanbul și Cappadocia

8 giorni / 7 notti

Tur Istanbul și Cappadocia

A partire da € 874

Tour Turcia Completă

10 giorni / 9 notti

Tour Turcia Completă

A partire da € 1.185

Turul complet al Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul complet al Iordaniei

A partire da € 1.216

Tour The Best of Jordan

8 giorni / 7 notti

Tour The Best of Jordan

A partire da € 1.250

Turul descoperirii Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul descoperirii Iordaniei

A partire da € 1.483

Turul Esențial al Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul Esențial al Iordaniei

A partire da € 1.595

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)