Contattaci e personalizza la tua esperienza di viaggio!

8 giorni / 7 notti

Tour Kervansaray

Tour Kervansaray

A partire da:€ 985

Plecarea cu zboruri din Fiumicino - Bologna - Bergamo

Plecarea cu zboruri din Fiumicino - Bologna - Bergamo

Il viaggio in pillole

7 nopți de cazare în hoteluri cu mic dejun inclus
4 prânzuri în restaurante locale
4 cine în hoteluri cu mese conform programului
Transferuri, tururi și excursii

 • Durata

  8 giorni / 7 notti Durata

 • Volo incluso

  Volo incluso Trasporto

 • Guida italiana

  Guida italiana Accompagnatore

 • Ospiti e gruppo

  1 / 40 persone Gruppo di viaggio

Descrizione del tour

Descoperă Tur Kervansaray, o călătorie fermecătoare prin Turcia! Plecând din vibrantul Istanbul, te vei înmuia în istoria și cultura sa milenară, având ocazia să explorezi cartiere istorice, moschei bizantine, faimoasele bazaruri unde vei fi captivat de explozia de culori, condimente și arome unice care au traversat mileniile prin istoria otomană și turcă.

Continuă spre magica Cappadocia, unde stâncile sculptate și peisajele uluitoare te vor purta într-o lume de poveste. La Ankara, vei descoperi secretele moderne ale capitalei turcești și vei admira măreția Muzeului Civilizațiilor Anatoliene. Apoi, la Pamukkale, lasă-te surprins de piscinele sale de travertin alb, un adevărat paradis termal. În cele din urmă, la Efes, vei străbate vechile străzi ale celui mai bine conservat oraș greco-roman din Asia Mică. Încheie turul la Izmir, unde farmecul Mării Egee te va întâmpina cu frumusețea sa atemporală. O experiență de neuitat care te va purta în inima pulsantă a Turciei!

 • Giorno 1 Italy/Istanbul

  Departure from Italy with Pegasus Airlines. Upon arrival in Istanbul, meeting with the assistant and transfer to the hotel. Accommodation in reserved rooms, dinner on your own, and overnight stay.

 • Giorno 2 Istanbul

  Cultura Cultura
  30%
  Natura Natura
  20%
  Storia Storia
  30%
  Gastronomia Cibo
  20%

  • Cornul de Aur

  Micul dejun. Excursie de jumătate de zi în "Cornul de Aur", vechea porturi din Istanbul, cu standurile tipice de pește, porumb și legume la grătar pe bărci plutitoare pe care le găsim încă astăzi pe întregul Corn de Aur.

  Dimineața este dedicată vizitării orașului, în special a Moscheei lui Soliman Magnificul (construită între 1550 și 1557 de Sinan, faimosul arhitect al epocii de aur otomane), considerată cea mai frumoasă dintre moscheile imperiale din Istanbul.

  Continuăm cu vizita fostului cartier grecesc Fener, aproape de cartierul evreiesc Balat, situat pe malul sudic al Cornului de Aur. Plimbare prin cartier și posibilitatea de a vedea Patriarhia Greacă din Fener și Biserica Sfântul Gheorghe, Biserica Ortodoxă Bulgară "Biserica de Fier".

  Vom continua spre cartierul Eminönü, cunoscut ca principalul acces în oraș în epoca bizantină și otomană și astăzi o zonă foarte frecventată, unde se găsește "Piața Egipteană" sau "Bazarul de condimente". Prânz liber. După-amiază liberă pentru a explora orașul individual.

  Există posibilitatea de a participa la o excursie cu barca pe Bosfor (opțional, contra cost) pentru a admira atât partea asiatică, cât și cea europeană a orașului și cele mai importante palate, moschei și cetăți. Întoarcere la hotel la discreția fiecăruia, cină liberă și cazare.

 • Giorno 3 Istanbul

  Cultura Cultura
  30%
  Natura Natura
  15%
  Storia Storia
  40%
  Gastronomia Cibo
  15%

  Micul dejun și plecarea pentru turul clasic: vom începe prin vizitarea Bisericii Hagia Sophia (astăzi o moschee) "Înțelepciunea Divină", fără îndoială una dintre cele mai fabuloase clădiri din toate timpurile. Construită de Constantin cel Mare și reconstruită de Iustinian în secolul al VI-lea, imensa sa cupolă se ridică la 55 de metri de la sol, având un diametru de 31 de metri. În timpul Imperiului Otoman, a fost transformată în moschee, iar în cele din urmă s-au adăugat minarete.

  Continuăm cu vizitarea vechiului Hipodrom Bizantin, care era centrul activității civile a țării, unde nu se organizau doar curse de cai și lupte între gladiatori, ci și sărbători în onoarea împăratului. Astăzi, găzduiește Obeliscul lui Teodosie, Coloana Șerpuitoare și Fântâna Împăratului Wilhelm II; apoi continuăm vizita cu Moscheea Albastră, construită în 1609 de sultanul Ahmet, care dorea să depășească Hagia Sophia cu moscheea sa și a construit-o cu șase minarete. Prânz liber.

  După-amiaza, vizităm Palatul Imperial Topkapi (din păcate, nu va fi posibil să vizităm Harem-ul din cauza intensității zilei), reședința sultanilor timp de aproape patru secole, ale cărui arhitectură cu decorurile sale magnifice atestă puterea și măreția Imperiului Otoman. Continuăm cu o vizită la Basilica Cisterna Yerebatan și Marele Bazar. Întoarcere la hotel la discreția fiecăruia. Cina liberă și cazarea.

 • Giorno 4 Istanbul/Ankara/Cappadocia (*)

  Cultura Cultura
  30%
  Natura Natura
  20%
  Storia Storia
  30%
  Gastronomia Cibo
  20%

  • Plecare către Ankara și Cappadocia

  Micul dejun și plecarea cu autocarul către capitala Turciei: Ankara. Trecerea peste Podul Euroasia și continuarea pe autostradă. Sosire la Ankara și vizitarea Muzeului Civilizațiilor Anatoliene, cunoscut și sub numele de Muzeul Hitit, unde exponatele sunt expuse în ordine cronologică, permițând vizitatorilor să urmărească evoluția civilizațiilor din Anatolia de la preistorie până în perioada romană. Prânz la un restaurant local. Continuarea călătoriei către Cappadocia, sosire în seară și cazare în camerele rezervate la hotel. Cină și cazare la hotel.

  (*) Există posibilitatea de transfer de la Istanbul la Cappadocia cu avionul ca alternativă la călătoria cu autocarul, conform următorului program (opțional, cu cost suplimentar):
  Transfer la aeroport pentru zborul Istanbul/Kayseri. Sosire și transfer la hotel în Cappadocia. Prânz liber. Cină și cazare la hotel împreună cu ceilalți participanți. (Limită de bagaje pentru zbor 15 kg în cală + 8 kg bagaj de mână. Bagajele suplimentare vor fi taxate separat.)

 • Giorno 5 Cappadocia

  Cultura Cultura
  20%
  Natura Natura
  40%
  Storia Storia
  30%
  Gastronomia Cibo
  10%

  • Cappadocia

  Micul dejun. Ziua întreagă dedicată vizitării acestei regiuni fantastice, unde s-a născut Sfântul Gheorghe, cu peisajul său fascinant și original, format acum 3 milioane de ani de lava aruncată de vulcanii Erciyes și Hasan. Vizită la orașul subteran Özkonak (sau unul similar), construit de comunitățile creștine pentru a se proteja de invaziile arabe. Vom face o oprire la un atelier de covoare și kilim. Prânz într-un restaurant local.

  După-amiaza, vizitarea numeroaselor mănăstiri și capele din Göreme, săpate în stâncă și decorate cu fresce, traversând Valea Güvercinlik (Columbaia) pentru a admira o priveliște panoramică minunată a Uçhisar, situat pe un promontoriu de rocă vulcanică perforat de tuneluri și ferestre. La sfârșitul zilei, oprire la un atelier de decorațiuni artizanale, pietre tradiționale și bijuterii din Cappadocia.

  La sfârșitul zilei, există posibilitatea de a participa la dansul spiritual al dervișilor dansatori (opțional, plata se face la fața locului). Întoarcere la hotel și cină.

  Există posibilitatea de a participa la o călătorie cu balonul cu aer cald pentru a admira peisajul lunar și uluitor al Cappadociei, iluminat de primele raze ale zorilor (opțional, plata se face la fața locului și este supusă confirmării în funcție de disponibilitatea locurilor. Această călătorie poate fi anulată chiar cu câteva ore înainte de începerea ei din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile).

  În seara aceea, după cină, există posibilitatea de a participa la o seară turcească, cu spectacole folclorice și dansuri populare (opțional, plata se face la fața locului). Cazare la hotel.

 • Giorno 6 Cappadocia/Pamukkale

  Cultura Cultura
  30%
  Natura Natura
  30%
  Storia Storia
  30%
  Avventura Avventura
  10%

  Micul dejun. În foarte dimineața plecare către Pamukkale prin Konya, traversând văi și lanțuri muntoase, cu o scurtă oprire pentru a vizita Caravanseraiul Sultanhani (secolul al XIII-lea), care servea drept loc de odihnă pentru comerț, pelerinaje și caravane militare, acum muzeu. Prânz la un restaurant Autogrill.

  Sosire la Pamukkale, sau "castelul de bumbac", un oraș faimos pentru piscinele sale de travertin alb pietrificat, formate de calcarul conținut în apa izvoarelor termale care se ridică în zonă. Cazare în hotel, cină și cazare peste noapte.

 • Giorno 7 Pamukkale/Efeso/Izmir

  Cultura Cultura
  30%
  Natura Natura
  20%
  Storia Storia
  30%
  Benessere Benessere
  20%

  Mic dejun. Dimineața vizităm Hierapolis, un oraș termal antic fondat în jurul anului 190 î.Hr. de regele din Pergamon și foarte prosper în perioada romană, construit pe vârful piscinelor cu un teatru frumos și ruine.

  Apoi plecăm spre Efes. Prânzul se va servi într-un restaurant local în zona Selcuk.

  Efes, cel mai bine conservat oraș clasic din Turcia, construit în jurul anului 1000 î.Hr. (ruinele pe care le vedem astăzi datează din secolul al IV-lea î.Hr.), unde puteți admira: Biblioteca lui Celso, templul lui Hadrian și marele său teatru. La sfârșitul turului, ne vom opri într-unul dintre locurile unde se desfășoară paradele și se vând haine de piele. Sosire la Izmir, cazare la hotel, cină și cazare.

 • Giorno 8 Izmir/Istanbul/Italia

  Micul dejun la hotel (în funcție de ora de plecare) și transferul la aeroportul din Izmir în timp util pentru efectuarea formalităților de îmbarcare. Plecare către Italia cu zborul prin Istanbul.

  REMARCAȚI: Itinerariul poate suferi modificări din motive tehnice sau de gestionare a siturilor, închideri ale monumentelor din cauza sărbătorilor/evenimentelor sau din necesitățile autorităților locale. Nu se vor face rambursări pentru eventualele vizite pierdute.

travellero tour

Contattaci

Informazioni importanti

Informații generale despre călătorie

Informații generale despre călătorie

Nu uita să ai la tine cartea de identitate sau pașaportul valabil cu o valabilitate de cel puțin 6 luni în momentul intrării în țară. Valuta turcă este Lira turcă (TRY).

Vize și vaccinări

Vize și vaccinări

Nu este necesară viza de intrare în scopuri turistice pentru șederi de până la 90 de zile și nu este necesară vaccinarea.

Numere de urgență

Numere de urgență

Numere utile pentru situații de urgență: 112 Poliție: 155 Ambulanțe: 112 Asistență rutieră: Asociația de Turism și Automobile a Turciei (TTOK) are un serviciu de asistență activ de luni până vineri, între orele 8:30 și 17:00. Tel: 0212 282 81 40 - extensia 217 sau extensia 223.

Asigurările disponibile pentru anulare

Asigurările disponibile pentru anulare

Pentru pachetele propuse, este disponibilă o asigurare de anulare care îți garantează o rambursare de 75/80%, în funcție de caz. În cazul în care ai motive întemeiate care te împiedică să pleci, există o franșiză de 20/15%.

Le nostre guide

Scopri il mondo con le nostre guide esperte: esperienze uniche, conoscenze locale e passioni condivise ti attendono in ogni tappa del tuo viaggio. Il tour dei tuoi sogni inizia qui.

Eccellente

Star Star Star Star Star
Star Star Star Star Star

Consiglio questo servizio

Servizio di prenotazione eccellente, personale gentilissimo e attento a qualsiasi problematica. Mi sono confrontata più volte con la signora Luisa ed è sempre stata professionale e super gentile.

Enzina

Star Star Star Star Star

ECCELLENTE

Ci siamo trovati molto bene con la Travellero, ci hanno aiutato a scegliere la struttura che ci ha permesso di avere una magnifica vacanza in Sardegna a settembre 2023 e ci siamo appena rivolti di nuovo a loro per organizzare le nostre vacanze a Tenerife per il 2024. Sempre molto gentili e cordiali! Abbiamo ricevuto un'offerta dal rapporto qualità - prezzo ECCELLENTE

Simone

Star Star Star Star Star

Continuerò ad affidarmi a loro

Non conoscevo Travellero come Tour Operetor, che dire,competenza,gentilezza,disponibilità oltre il dovuto. Mi hanno trovato la soluzione a me più consona,subito dopo aver dato loro le richieste generali da accontentare. Continuerò ad affidarmi a loro,solo superlativo assoluto....grazieeeeee

Rossella

Potrebbe interessarti

Tour Kervansaray

8 giorni / 7 notti

Tour Kervansaray

A partire da € 985

Tur Istanbul și Cappadocia

8 giorni / 7 notti

Tur Istanbul și Cappadocia

A partire da € 874

Tour Turcia Completă

10 giorni / 9 notti

Tour Turcia Completă

A partire da € 1.185

Turul complet al Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul complet al Iordaniei

A partire da € 1.216

Tour The Best of Jordan

8 giorni / 7 notti

Tour The Best of Jordan

A partire da € 1.250

Turul descoperirii Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul descoperirii Iordaniei

A partire da € 1.483

Turul Esențial al Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul Esențial al Iordaniei

A partire da € 1.595

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)