Marea în Italia

Descoperă destinațiile noastre pentru vara ta 2020

Travellero ti consiglia

Vacanța perfectă la mare

Futura Club Barone di Mare

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Turnul Ursului

Futura Club Barone di Mare Hotel & Resort de 4 stele la 1 km de Torre dell'Orso din Salento. Recent renovat fara bariere arhitecturale, este format din unitati rezidentiale terasate pe 2 nivele. Centr ...

La € 129 / persoană noapte

Futura Club Torre Rinalda

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia

Clubul Futura Torre Rinalda se întinde pe o suprafață de aproximativ nouă hectare, direct pe plaja lungă de nisip fin, înconjurată de dune sugestive și milenare.

La € 101 / persoană noapte

La € 88 / persoană noapte

Campoverde Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento

Complex turistic situat într-o pădure de pini de 8 hectare, extensie a rezervației naturale Cesine, protejată de WWF: bucură-te de natură pentru o vacanță relaxantă.

La € 52 / persoană noapte

Fruit Village Emmanuele

Hotel starsHotel starsHotel stars Foggia Manfredonia

La câteva minute de Manfredonia, Fruit Village Emmanuele este soluția ideală pentru familiile cu copii: cu plajă privată, amfiteatru, loc de joacă și distracție, distracția este garantată ...

La € 70 / persoană noapte

Futura Style Chiusurelle

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

La căteva minute de plajă, în localitatea Torre Lapillo, în Portul Cesareo, Futura Style Chiusurelle dispune de apartamente în stil mediteranean, pe o plajă privată, o pișcină, un anfiteatru ...

La € 89 / persoană noapte

La € 96 / persoană noapte

CDSHotels Terrasini Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Terrasini

CDSHotels Terrasini, o renumită unitate de cazare din Sicilia, oferă acces facil la situri istorice, naturale și culturale de mare valoare datorită poziției sale strategice.

La € 107 / persoană noapte

Fruit Village Le Dune Beach Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Messina Mortelle 7.7 Foarte bun

Fruit Village Le Dune Beach Resort, situat direct pe frumoasa plajă a cătunului Mortelle din municipiul Messina, are două piscine frumoase înconjurate de un parc cu vegetație luxuriantă. Potrivi ...

La € 78 / persoană noapte

Futura Club Cala Fiorita

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Budoni

Futura Club Cala Fiorita este situată în Marina di Agrustos, între Olbia și Orosei, pe frumoasa coastă de nord-est a Sardiniei. Inserat intr-o arie naturalistica mare, este locul ideal pentru a ...

La € 94 / persoană noapte

Futura Club Baia di Conte

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Alghero

Satul Baia di Conte este un hotel de 4 stele situat în verdeața splendidului cadru al parcului natural Porto Conte, cu vedere directă la apele cristaline ale zonei marine protejate din Capocaccia...

La € 108 / persoană noapte

Futura Club Baja Bianca

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia San Teodoro

Futura Baja Bianca este un sat splendid de pe plaja Salina Bamba din „Aria Marina Protejată Tavolara-Capo Coda Cavallo” nu departe de Cala Brandinchi.

La € 99 / persoană noapte

Destinazione: Cosa vedere

In cerca di qualche idea per la tua vacanza? Dai un'occhiata al blog

Italia este una dintre destinațiile balneare turistice cele mai căutate din lume. Peninsula, cu forma sa particulară de ”cizmă”, este udată de Marea Mediteraneană care oferă șcenarii unice, pentru a petrece o vacanță cu adevărat de neuitat. Mările care udă și ele coastele italiene, de fapt, nu au nimic de invidiat mărilor tropicale, întrucăt calitatea apelor, culorile și emoțiile pe care magnificele peisaje le oferă, sunt paradisiace. Diversitatea coastelor sale și cele trei mări care o înconjoară, dau viață la șcenarii diferite între ele și aceasta permite turiștilor să diferențieze din an în an propria vacanță.

Marea Tireniană - Coastele occidentale italiane sunt stropite de Marea Tireniană, cu magnifice litorale care caracterizează Calabria, Campania, Lazio și Liguria. Printre localitățile alese de numeroși turiști italieni și străini, sunt de fapt locuri ca Ischia, Capri, Sorrento, Amalfi, Tropea, Diamante, Maratea, Ponza și Ventotene.

Marea Adriatică - Pe versantul de est marea Adriatică este protagonistă în localitățile balneare cele mai căutate cum sunt cele romaniole Rimini și Riccione, ale regiunii Abruzzo cu splendidele Vasto, Jesolo, Lignano și Bibione.

Marea Ionică - Marea Ionică udă în schimb plajele necontaminate ale Calabriei și ale Salento, din Puglia, unde apa cristalină și nisipul alb dau impresia de a fi în Maldive.

Cei care iubesc vacanța la mare nu pot să nu țină cont de frumoasele localități balneare ale Siciliei și ale Sardiniei, cele mai mare insule ale Italiei, care cu Coasta Smeralda, golful de la Orosei, Villasius, Alghero, insulele Eolie, San Vito li Capo, Taormina și multe altele, permit să petreceți o vacanță unică și de neuitat. Travellero a ales pentru tine cu grijă cele mai bune oferte de Mare în Italia 2018, rămâne doar alegerea ta!

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)